Netflix Ocak 2021 Programı

netflix ocak ayı programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Ocak 2021 Programı – Her ay yeni yapımları ile gündem yaratan, insanların evde kalmak zorunda olduğu bu pandemi sürecinde ilaç gibi gelen Netflix’te 2021’in ilk ayında neler yayınlanacağı çok merak ediliyordu. Sonradan programa eklenen yapımların da olacağını hatırlatmakla beraber, Ocak ayında büyük ölçüde neler yayınlanacağı öğrenildi. Netflix Ocak ayı programı bir hayli dolu. İşte yeni sezonu yayınlanacak diziler, yeni diziler, yeni film ve belgeseller ile Netflix Ocak 2021 programı…

Netflix Ocak 2021 Programı

Netflix Ocak ayı programı
Görsel: Behance

1 Ocak • Monarca (2. Sezon)

Bir Meksika dizisi olan Monarca, Meksikalı zenginlerin yolsuzluk ve her türlü kanunsuzlukla dolu hayatlarına giren Maria’nın, burada hayatta kalışını konu alan bir dizidir. Başrollerinde James Hyde, Juan Manuel Bernal, Osvaldo Benavides vardır. Dizinin ikinci sezonu yeni yılın ilk gününde Netflix’te olacak. Dizinin ilk sezonu IMDb’de 8,0 puan almıştır.

2 Ocak • Yarış 3 (Film)

Araba tutkunu Roy adlı karakterin düğünden bir gün önce, evleneceği kadına aşık olan Robin ile iddiaya girip yarıştığı bir aksiyon filmidir. IMDb’de 5,4 puana sahip olan Yarış 3 filminin başrollerinde Anders Baasmo, Kathrine Thorborg Johansen, Ida Husøy yer alıyor. Film 2 Ocak’ta Netflix’te olacak.

6 Ocak • Ölümden Sonra Yaşam Var Mı? (Belgesel)

Ölümden sonra yaşam var mı? Reenkarnasyon gerçek mi? Paranormal olaylar var mı? Gibi soruların cevabını arayan bu ilginç belgesel dizisi 6 Ocak’ta Netflix’te yer alacak, Netflix Ocak ayı programı listesinin en dikkat çekici yapımı olan bu belgesel, bir hayli ilgi göreceğe benziyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=zO-YpSktUks

7 Ocak • Pieces Of A Woman (Film)

Doğum sırasında çocuğunu kaybeden bir annenin hayatının mercek altına alındığı bu film, kadının bu acıyla uğraşırken bir yandan da kocası ve annesiyle ilişkisinde yaşadığı zorlukları anlatıyor. 5,4 IMDb puanına sahip olan bu filmin başrol oyuncusu Vanessa Kirby Venedik Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. Pieces Of A Woman 7 Ocak’ta Netflix’te olacak.

8 Ocak • Cobra Kai (3. Sezon)

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Cobra Kai, Karate Kid filmlerinin devamı niteliğinde bir yapımdır. 1984’teki bir karate turnuvasında yaşananların otuz yıl sonrasını konu alan dizi, o dönemin iki ünlü karatecisinin yeni yaşamlarını anlatıyor. IMDb’de 8,7 gibi oldukça iyi bir puana sahip olan Cobra Kai dizisinin 3. sezonu 8 Ocak’ta Netflix’te olacak.

Netflix Ocak 2021 Program Devamı

8 Ocak • Azizler (Film)

Taylan Biraderler’in yönettiği, Netflix için çekilen Türk yapımı bir film olan Azizler’in konusu, çevresindeki monotonluktan sıkılan Aziz’in bu hayattan kaçma çabalarıdır. Kara mizah türündeki bu filmin kadrosunda Engin Günaydın, Haluk Bilginer ve Binnur Kaya gibi önemli oyuncular yer almakta. Azizler 8 Ocak’ta Netflix’te olacak.

22 Ocak • Beyaz Kaplan (Film)

Beyaz Kaplan, aynı isimdeki kitaptan uyarlanan drama ve suç konulu bir filmdir. 22 Ocak’ta Netflix’te yer alacak olan Beyaz Kaplan, Azimli ve çalışkan bir Hint sürücünün yoksulluktan kurtulup zirveye yükselmek için kullandığı zekasını güzel bir senaryo ile anlatmaktadır.

22 Ocak • Blown Away (İlk Sezon)

İlk sezonu yayınlanacak olan bir yarışma programı olan Blown Away, cam üfleme sanatıyla heykel yapan on sanatçının 60 Bin Dolar’ı kazanmak için yarıştığı heyecanlı bir program. Blown Away de 22 Ocak’ta Netflix’te olacak.

27 Ocak • 50m2 (50 Metre Kare) (İlk Sezon)

Netflix’in yeni Türk dizisi olan 50 metre kare de Ocak ayında yayınlanacak. Leyla İle Mecnun dizisinin senaristi olan Burak Aksak tarafından yazılan 50M2 filminin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturacak. Kara Komedi türünde bir dizi olacak 50M2’de Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt oynayacak. Bir değişiklik olmazsa dizi, 27 Ocak’ta Netflix’te olacak.

👉 Çok konuşulacak yeni Netflix dizisi Equinox

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar