Netflix Mart Ayı Programı Yine Dopdolu

netflix mart ayı programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Mart Ayı Programı Yine Dopdolu – Netflix’in Mart ayında yayınlayacağı içerikler de tıpkı diğer aylar gibi oldukça dikkat çekici. Ancak neredeyse her ay bir Türkiye yapımı yeni içerik yayınlayan Netflix, bu kuralı Mart ayında da bozmayacak. Başka bir deyişle, Türk yapımı bir filmin de yayınlanacağı Mart’ta, Netflix birçok dikkat çekici yapımı izleyici ile buluşturacak. Ayrıca Sherlock Holmes’ü konu alan yeni bir dizi de Netflix Mart ayı programı içerisinde yer alıyor. Son olarak da La Casa De Papel dizisinin yapımcılarının bir başka eseri olan lakin La Casa De Papel’den apayrı bir dizi olacak olan Sky Rojo adlı yeni dizi de Netflix aboneleri ile Mart ayında buluşacak. İşte tüm detayları ile dopdolu…

Netflix Mart Ayı Programı Yine Dopdolu

Netflix Mart ayı programı
Görsel: Josh Childers • Behance

Masum Hamleler (1 Mart)

Orijinal adı ile Searching For Bobby Fischer adlı 1993 yapımı film, 1 Mart’ta Netflix üyeleri ile buluşacak. Film, yedi yaşında satrançta harikalar yaratan bir çocuğun, bu özelliğinin babası tarafından fark edilmesini ve bununla birlikte yarışmalara hazırlanmasını konu almaktadır. Ek olarak Steven Zaillian’ın yönetmenliğini yaptığı Masum Hamleler 1 Mart’ta Netflix’te olacak.

Alice (1 Mart)

Netflix’in yeni dizilerinden biri olan Alice, bir dizi cinayeti araştıran Koreli bir dedektifi konu ediniyor. Park Jin adlı bu dedektifin, zaman yolcusu bir grupla karşılaştıktan sonra hayatı değişiyor. Bu grubun içerisinde geçmişte kaybettiği annesine benzeyen bir profesör de vardır. Bu yüzden dedektif bu gruba oldukça bağlanır. Kore dizisi sevenlerin oldukça beğeneceği bu dizinin ilk sezonu 1 Mart’ta Netflix’te olacak.

Netflix Mart ayı programı - Alice
Görsel: Medium

Nöbetçi (5 Mart)

Orijinal adı ile Sentinelle adlı yeni Netflix filmi de Mart ayında seyirci ile buluşacak. Bununla birlikte Nöbetçi, savaştan dönen bir Fransız askerin bir adamın peşine düşmesini konu alıyor. Ayrıca Bu adam, askerin kız kardeşine saldıran bir zanlı. Aksiyon ve hatta gerilimle dolu bu yeni film 5 Mart’ta Netflix üyeleri ile buluşacak.

Kurtuluş Ayini (11 Mart)

Netflix Mart ayı programında yer alan en dikkat çekici içeriklerden biri olan Kurtuluş Ayini ya da orijinal adı ile Coven Of Sisters adlı film, 1609 yılında cadılıkla suçlanan ve bir grup kadının karşı karşıya kaldığı zorlukları konu ediniyor. İspanyol yapımı bu dönem filmi 11 Mart’ta Netflix’te olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=f5spjUuviok

Kağıttan Hayatlar (12 Mart)

Mart’ta izleyici karşısına çıkacak tek Türk yapımı içerik olan Kağıttan Hayatlar’ın başrolünde Çağatay Ulusoy var. Mücadele Çıkmazı adıyla yayınlanması planlanan ancak sonradan adı Kağıttan Hayatlar olarak değiştirilen film, Mehmet adlı bir kağıt toplayıcısının yaşamını konu ediniyor. Sonra olarak ise Can Ulkay’ın yönetmenliğini yaptığı duygusal film ilk kez 12 Mart’ta Netflix’ten izleyicinin karşısına çıkacak.

Kağıttan Hayatlar - Çağatay Ulusoy - Netflix Mart ayı programı
Görsel: Boxoffice Türkiye

Gerçek Aşk (12 Mart)

Türkiye’de Gerçek Aşk adı ile tanıtılan The One adlı yeni Netflix dizisi, çöpçatanlık hizmeti sunan bir yazılım geliştiren bilim insanı ve ekibini konu ediniyor. Ek olarak bu yazılım kusursuz eşi bulma konusunda hizmet veriyor. Başlarda oldukça başarılı sonuçlar ortaya çıkarıyor fakat sonrasında bir takım sorunları getiriyor. Son olarak bu yeni bilim kurgu dizisinin ilk sezonu 12 Mart’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak

Sky Rojo (19 Mart)

La Casa De Papel’in yapımcılarının yeni eseri olan Sky Rojo, peşlerindeki bir grup mafyadan kaçan ve bununla birlikte birçok olaya şahit olan üç kadını konu ediniyor. +18 etiketiyle çıkacak İspanyol yapımı dizinin ilk sezonu 19 Mart’ta Netflix’te izleyicinin karşısına çıkacak.

The Irregulars (26 Mart)

Mart ayında son olarak, bir grup sıradışı gencin ünlü dedektif Sherlock Holmes için doğaüstü suçları çözmeye çalışmasını konu edinen bu gerilim dolu dizi, Netflix’in Mart ayı programının öne çıkanlarından biri. Ayrıca 26 Mart’ta izleyici karşısına çıkacak bu dizi de Sherlock Holmes dizisi gibi İngiliz yapımı. Kısacası The Irregulars adlı dizi oldukça ilgi çekeceğe benziyor.

👉 Blu TV’nin Yeni Projeleri

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar