Netflix Haftanın En Çok İzlenenleri

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Haftanın En Çok İzlenenleri – Netflix tarafından kullanıcılara sunulan haftanın en çok izlenenleri listesi bu hafta son derece ilgi çekici. Tamamen izleyicilerin en çok izlediği içeriklerden derlenen bu liste kısa sürede izleyecek bir şeyler arayanlar için oldukça faydalıdır. Liste içerisinde dizi, film ve çeşitli showlar olmak üzere birçok çeşit bulunmaktadır. İşte sırasıyla haftanın en çok izlenenleri listesi:

Netflix Haftanın En Çok İzlenenleri

1) Bayi Toplantısı

netflix-haftanin-en-cok-izlenenleri

Bayi toplantısı lise içerisinde birinci sırada olmaktadır. 3 Temmuz 2020 tarihinde izleyiciyle buluşan filmin Beyazperde üzerindeki 5 üzerinden puanı 2,6, Sinemalar platformu üzerindeki 10 üzerinden puanı 6,1’dir. Komedi türündeki film genel anlamda pek çok kişiye hitap etmese de Netflix izleyicileri tarafından son derece izlenmiştir. Bu hafta da haftanın en çok izlenenleri listesinde birinci sırayı kapmıştır.

IMDb Puanı: 4,7

2) Cursed

netflix-haftanin-en-cok-izlenenleri

Cursed dram temalı bir televizyon dizisi olmaktadır. 17 Temmuz 2020 tarihinde Netflix üzerinde yayınlanmaya başlayan dizi Frank Miller ve Tom Wheeler’ın romanına dayanmaktadır. Çıktığı günden itibaren Netflix izleyicisi tarafından oldukça beğenilen dizi %86 oranında bir beğenmeye sahiptir.

IMDb Puanı: 5,7

3) Delidolu 2

netflix-haftanin-en-cok-izlenenleri

Gerçek adı The Kissing Booth 2 olan filmin Netflix’te büyük bir izleyici kitlesi bulunmaktadır. 24 Temmuz 2020 tarihinde ilk gösterimi yapılan filmin %91 oranında bir beğenmesi ve Beyazperde platformunda da 5 üzerinden 3,4 puanı bulunmaktadır. 2018’de çıkan ilk filminin devam filmi olan Delidolu 2, yönetmen Vince Marcello tarafından çekilmiş ve yayınlanmasından kısa süre sonra güzel bir ivme kazanmıştır.

IMDb Puanı: 6,1

4) Dark Desire

netflix-haftanin-en-cok-izlenenleri
@netflix

Netflix top 10 listesi içerisinde dördüncü sırada olan Dark Desire bir Meksika dizisi olarak karşımıza gelmektedir. Daha yeni çıkan ve Netflix’te birinci sezonu olan dizinin +18 yaş kısıtlaması da bulunmaktadır. 18 bölümü yayınlanan diziyi beğenen izleyiciler de bir hayli fazla olmaktadır.

IMDb Puanı: 6,5

5) Eltilerin Savaşı

@netflix

Bir Gupse Özay komedisi olan Eltilerin Savaşı 31 Ocak 2020 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu. Film iki eltinin birbiriyle olan mücadelesini anlatıyor. Filmin beğenme oranı ve puanlarından söz edecek olursak da yüzde 91 beğenme oranı ve Beyazperde platformu üzerinden de 6,9 puanı aldığını belirtebiliriz. Çeşitli telif hakları nedeniyle de filmin gösterimi sadece Netflix üzerinden yapılmaktadır.

IMDb Puanı: 5,8

6) 21 Bridges

netflix-haftanin-en-cok-izlenenleri
@netflix

21 Bridges Netflix top 10 listesi içerisinde altıncı sırada olarak karşımıza gelmektedir. Bir suç ve aksiyon filmi olan 21 Bridges heyecanlı bir 1 buçuk saat geçirmek isteyenler için ideal olmaktadır. Filmin başrolleri içerisinde Chadwick Boseman ve Sienna Miller gibi oyuncular bulunmaktadır.

IMDb Puanı: 6,6

7) Exatlon Türkiye

@netflix

Acun Ilıcalı tarafından Türkiye’ye uyarlanan Exatlon challenge iki takımdan oluşan bir grup insanı çeşitli zorluklarla yarıştırma üzerine kurulmuş bir yarışmadır. Orkun Işıtmak tarafından sunulan yarışmanın içerisinde günümüzden tanıdığımız pek çok fenomen de bulunmaktadır. Özellikle Survivor’dan sonra büyük bir izleyici kitlesini kazanmıştır.

IMDb Puanı: 3,9

8) Milf

@netflix

Milf komedi kategorisinde sunulan ve kırklı yaşlarındaki 3 kadını anlatan bir filmdir. Film Netflix üzerinde 18 yaş ve üzeri etiketiyle izleyiciye sunulmaktadır. Netflix top 10 listesi olarak da sekizinci sırada olduğunu söyleyebiliriz. Başrollerde bulunan Virginie Ledoyen gibi isimlerle birlikte filmin izleyici kitlesi halen oldukça fazladır. Film 2018 çıkışlı olmaktadır.

IMDb Puanı: 4,8

9) Dark

@netflix

Dark özellikle zaman kavramını işlemesi ve senaryosuyla birlikte birçok izleyici tarafından beğenilmekteydi. Dizinin her geçen bölümden sonra daha çok karmaşıklaşması ve merak uyandırması izleyicileri son derece etkilemekteydi. Dizinin 3 sezonu bulunmaktadır. Her sezonda farklı bir döngüyü anlatan dizi Almanya’da geçmektedir. Bilim kurgu sevenler için güzel bir seçenek olmaktadır.

IMDb Puanı: 8,8

10) How To Sell Drug Online

@netflix

31 Mayıs 2019 tarihinde ilk sezonunu yayınlayan dizi komedi drama kategorisinde bulunmaktadır. Kız arkadaşını tekrar kazanmak için uğraşan bir çocuğun Avrupa’nın en büyük uyuşturucu tacirlerinden biri olma hikâyesi anlatılmaktadır. Şu anda 2 sezonu bulunan dizi keyifli güzel bir vakit geçirmek için Netflix top 10 listesi içerisinde olmaktadır.

IMDb Puanı: 7,9

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar