Netflix Ekim Ayı Programı

Netflix Ekim Ayı Programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Ekim Ayı Programı – Her ay heyecanla beklenen, dünyanın en çok aboneye sahip dijital yayın platformu Netflix’in aylık programı açıklandı. Ekim ayında da yine yepyeni ve ses getirecek içerikler mevcut. Bazı sevilen yapımların ise yeni sezonları Ekim ayında Netflix’te olacak. Üstelik bir de Yılmaz Erdoğan filmi göreceğiz Ekim ayında Netflix’te. Kısacası bu ay Netflix’e bağımlı olacaksınız. O halde geçelim Netflix Ekim ayı programının detaylarına…

Netflix Ekim Ayı Programı

6 Ekim: Bad Sport (1. Sezon)

Bad Sport, sporun da oldukça kirli olduğunu ve hatta suça bulaştığını anlatan bir belgesel serisidir. İlk sezonu 6 Ekim’de yayınlanacak yapımda sporcular, antrenörler ve güvenlik güçlerinin anlattığı 6 suç olayı ekranda olacak. Dahası, dizide bu kişilerin röportajlarına da yer verilecek. Sonuç olarak ABD yapımı belgeselin oldukça ses getireceği ifade ediliyor. 

7 Ekim: The Billion Dollar Code (1. Sezon)

The Billion Dollar Code, dijital çağda adaletin ne derece imkansız olduğunu anlatan yeni bir dizidir. Alman yapımı yeni Netflix dizisi, Google Earth algoritmasının yaratıcılarının mahkemede adaleti aramasını konu alıyor. İlk sezonu 7 Ekim’de ekranda olacak dizinin, daha sonra Google’a karşı bir cephe oluşturacağı tahmin ediliyor.

8 Ekim: Kin (Film)

Yılmaz Erdoğan’ın elinden çıkan bir film olan Kin de Ekim ayında Netflix’te olacak. Bir Güney Kore filminden uyarlama olan Kin’in senaryosunu yazan Yılmaz Erdoğan, aynı zamanda filmin başrolünde de yer alacak. Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra filmde ayrıca Rüzgar Aksoy, Ahmet Mümtaz Taylan ve Duygu Sarışın gibi isimler de yer alacak. Terfi almak için gün sayan bir başkomiserin, inanılmaz bir hikayenin içine düşüşünü konu edinen Kin, bu nedenle oldukça merak ediliyor.

12 Ekim: The Movies That Made Us (3. Sezon)

Yayınlandığı dönem oldukça ilgi görmüş, gişe rekorları kırmış filmlerin arkasındaki hikayeleri anlatan The Movies That Made Us, 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Sonuç olarak 12 Ekim’de yayınlanacak üçüncü sezonda, başyapıtların arkasındaki ilginç hikayeleri aktarmaya devam edecek.

21 Ekim: Sex Love & Goop (1. Sezon)

Netflix’in yeni cinsel içerikli yapımlarından biri olan Sex Love & Goop, tanıtım videolarına gelen ilgiye bakılırsa oldukça izlenecek. Bu reality şovda kısaca cesur çiftler, uzmanların yardımı ile daha derin yakınlaşmanın sırlarını keşfedecek. Sex Love & Goop, 21 Ekim’de Netflix’te olacak.

22 Ekim: Locke & Key (2. Sezon)

22 Ekim’de 2. sezonu yayınlanacak olan Locke & Key dizisinde, üç kardeş gizemli anahtarları keşfetmeye devam edecek. IMDb’de ilk sezonu 7,4 puan alan dizi, Netflix’in fantastik ve ayrıca drama dizilerinden biridir. İlk sezonu oldukça fazla izleyiciye ulaşan dizi, ikinci sezonda da dikkat çekeceğe benziyor.

29 Ekim: Colin in Black & White (1. Sezon)

Colin Kaepernick’in anlatıcısı olduğu ve ırksal sınıflandırmayı konu alan bu drama dizisi, izleyiciye adaleti ve hatta eşitliği tekrar sorgulatacak. Bir Amerikan futbolu oyuncusuyken gerçekleştirdiği protestolar sebebiyle kara listeye alınan Colin Kaepernick, ırklar arasındaki eşitsizlikleri ve hayatta yaşadığı zorlukları anlatacak kısaca bu dizide. Son olarak Netflix Ekim ayı programı kapsamında Colin in Black & White, 29 Ekim’de ekranlarda olacak.

👉 Twitter’da Mavi Tik Nasıl Alınır?

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar