Netflix Ağustos Ayı Programı – Yok Yok!

Netflix Logo

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Ağustos Ayı Program – Yok Yok! – Yakın geçmişte sık sık kapatılma konusu ile gündeme gelse de, yakın gelecekte Netflix’in kapanmayacağı kesin gibi görünüyor. Bu tartışmalar eşliğinde Netflix, yine dopdolu aylık bir program açıklayacak. Netflix Ağustos ayı programı tabiri caiz ise yok yok! Netflix’te Ağustos ayı programı yeni yapımlar, bazı dizilerin yeni sezonları ve yeni belgeseller yer alacak. Ağustos ayında yayınlanacak en çok beklenen yeni yapımlardan biri de hiç şüphesiz Anelka: Misunderstood belgeseli. İşte tüm detaylarıyla Netflix Ağustos ayı programı…

Netflix Ağustos Ayı Programı – Yok Yok!

Netflix Ağustos ayı programı - yok yok
Görsel: Behance

2 Ağustos • Connected (Belgesel)

Connected, Netflix’in yeni eserlerinden biridir. Bilim muhabiri Latif Nasser’in başrolünde olduğu belgeselde, dünyaya ve evrene nasıl şaşırtıcı bir şekilde bağlı olduğumuz araştırılıyor. Her şeyin ardındaki bilim sloganı ile 2 Ağustos’ta yayınlanacak olan Connected, izleyenleri oldukça şaşırtacağa benziyor.

5 Ağustos • Anelka: Misunderstood (Mini Belgesel)

Netflix’in 5 Ağustos’ta yayınlamayı planladığı Anelka: Misunderstood belgeseli, özellikle de futbolseverler tarafından hiç şüphesiz bu ay en çok beklenen yapım. Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Dünyaca ünlü Fransız futbolcu Nicolas Anelka’nın hikâyesini anlatan belgeselin başrolünde de hikâyenin kahramanı Nicolas Anelka yer alıyor. Belgeselin daha çok Anelka’nın 2010 Dünya Kupası serüveni ve sonrasında yaşanılanlar hakkında bilinmeyenleri anlatacağı düşünülüyor.

6 Ağustos • The Rain (3. Sezon)

Büyük bir hayran kitlesi olmasa da oldukça sadık bir izleyici kitlesine sahip olan The Rain dizisinin üçüncü sezonu 6 Ağustos’ta Netflix üyeleri ile buluşacak. İlk iki sezonunun IMDb’de puan ortalaması 6,4 olan dizi, yağmur ile birlikte gelen bir salgın hastalığın insan neslini neredeyse yok etmesini konu alıyor.

7 Ağustos • Selling Sunset (3. Sezon)

Geçmişte TLC gibi TV kanallarında yayınlanan Emlak Avcıları tarzında bir yapım olan Selling Sunset, 3. Sezonu ile 7 Ağustos’ta Netflix’te olacak. İlk iki sezonunda Los Angeles’taki lüks konutların pazarlanmasını işleyen Selling Sunset, IMDb’de 5,9 puan ortalamasına sahip.

14 Ağustos • El Robo Del Siglo (İlk Sezon)

Bu dizi, özellikle La Casa De Papel hayranlarının çok seveceği bir dizi. El Robo Del Siglo, 1994’te gerçekleşen Kolombiya Merkez Bankası soygunundan uyarlandı. Soygunda, Kolombiya koşulları ve o dönem için oldukça ciddi bir para olan 33 Milyon Dolar çalınmıştı. İzleyenlere La Casa De Papel’i hatırlatacak olan bu dizi 14 Ağustos’ta ilk sezonu ile Netflix’te olacak.

14 Ağustos • Project Power (Film)

Yazımızın başında Netflix Ağustos ayı programında yok yok demiştik, bu film de o cümlemizi destekleyen bir diğer yeni içerik. Netflix yapımı olan bu film, bir süper kahraman filmi. Başrollerini Jamie Foxx ve Joseph Gordon-Levitt’in paylaştığı Project Power filminin fragmanında, içilen bir hapın kısa bir süreliğine içen kişiyi süper kahramana dönüştürdüğü görülüyor. Ölümcül etkileri de olan bu hapı filmin kahramanları, hapın üreticisini bulmak ve onları durdurmak için kullanıyor. Project Power da 14 Ağustos’ta Netflix’te.

20 Ağustos • John Was Trying To Contact Aliens (Belgesel)

Hakkında en az bilginin paylaşıldığı yapım John Was Trying To Contact Aliens olabilir. Netflix’in tek cümlelik açıklamasından anladığımız kadarıyla belgesel, normal hayatında yalnızlık çeken John adlı bir karakterin, radyo dalgaları aracılığıyla uzaylılar ile irtibat kurma çabalarını anlatıyor. Fragmanı dahi yayınlanmayan bu belgesel ilginç bir yapım olacak gibi görünüyor.

netflix-agustos-ayi-programinda-yok-yok
Görsel: Netflix

21 Ağustos • Lucifer (5. Sezon)

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Lucifer’in beşinci sezonu da Ağustos ayında Netflix’te olacak. Muhtemelen bu cümleyi okuduktan sonra “Netflix Ağustos ayı programında yok yok” derken haklılarmış diyorsunuzdur 😄. Daha çok komedi türünde sayılabilecek meşhur Lucifer dizisinin ilk dört sezonunun IMDb puan ortalaması 8,2. İlk dört sezonu onar bölümden oluşan dizinin beşinci sezonunda da 10 bölüm olması bekleniyor.  Her bölümü ortalama 42 dakikadan oluşan Lucifer’in beşinci sezonu 21 Ağustos’ta Netflix’te!

👉🏼 Türk Yapımı 5 Youtube Dizisi

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar