Netflix 2021 Filmleri

netflix-2021-filmleri

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix 2021 Filmleri – Netflix, tüm dünyada yükselmeye devam ediyor. Bununla birlikte 2021 yılında da iddialı film ve dizi yapımlarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Kısacası 2021 yılında Netflix’in keyifle izleyebileceğiniz filmlerini sizler için bir araya getirdik…

Netflix 2021 Filmleri

netflix-2021-filmleri

I Care A Lot (2021)

Profesyonel, mahkeme tarafından atanan bir yasal vasi olan Marla, İşlerini  yapacak başka kimsesi olmayan yaşlı insanlara “özenle” bakar. Daha sonra Marla ve ortağı Fran, yeni müşteri Jennifer Peterson’ı (Dianne Wiest) aldığında, yönetmen Blakeson bize çiftin neler yapabileceğini gösteriyor ki bu korkunç bir şey değil. “I Care A lot” bir korku filmi veya yürek burkan bir drama olabilir. Ancak Blakeson’un kara mizahı, en kötü anlarında bile son derece eğlenceli bir film imajı çiziyor. Son olarak Netflix’in iddialı filmlerinden biri olan  “I Care A lot” bu yılı sarsacağa benziyor.

Pieces of Woman (2021)

Bu muhtemelen Netflix’in yılın en iyi dram filmlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Vanessa Kirby, Shia LaBoeuf ve Ellen Burstyn’in başrollerini paylaştığı Pieces of a Woman, evliliği keskin bir bıçak gibi kesen trajik bir hamileliğin yürek parçalayan hikayesidir.

The Dig (2021)

Kazı filmi bizi,  zengin bir dulun (Carey Mulligan) topraklarındaki mezar höyüklerini kazması için bir arkeologdan yardım aldığı 2. Dünya Savaşı’nın eşiğindeki 20. yüzyılın başlarına götürüyor. Ayrıca ortaya çıkardığı şey, içinde saklı tarihin tüm sırlarını keşfedecek gizemli bir ortaçağ gemisi…. Bununla birlikte Tarihi ve gizemi sevenlerin hoşlanacağı The Dig, Netflix’de sizleri bekliyor.

Netflix 2021 FilmleriFinding Ohana

Gerçekten hoşunuza gidebilecek ailecek seyredebileceğiniz bir film arıyorsanız, ‘Ohana’yı Bulmak sağlam bir film gibi görünüyor. The Goonies’i hayal edin. Ancak Brooklyn’de büyümüş iki kardeşin uzun süredir kayıp bir hazineyi bulmak. Sonrasında büyükbabalarının evini kurtarmak. Bunun için bir macerada kökleriyle yeniden bağ kurduğu günümüz Hawaii’sinde geçen hikaye sizi çocuklarınızla birlikte ekran başına kilitleyecek.

To All the Boys: Always and Forever

Lara Jean Covey, sevilen lise rom-com’un son sinema filmi için geri döndü. Üstelik Jenny Han’ın beğenilen kitaplarından uyarlanan üçüncü film, Lara Jean’i kolej ve genç yetişkinliğin başlangıcında ilişkisini sürdürmenin zorluklarıyla karşı karşıya olan Kore ve New York City gezilerine götürüyor.

Yes Day  

Jennifer Garner, çocuklarının yapmak istediği her şeye bir gününü “evet” diyerek geçirmeye karar veren iki ebeveyn hakkında bu aile komedisinde başrolde…. Ancak bu durum farkındalık yaratmak amacından çok komediye dönmesi kötü etkiliyor gibi görünüyor.

Netflix 2021 FilmleriConcrete Cowboy

Idris Elba, Caleb McLaughlin (Stranger Things) ve Jharrel Jerome (Moonlight), Philadelphia’da görüşmediği babasıyla birlikte yaşamaya gönderiliyor. Sonra kentsel kovboyların dünyasını keşfeden genç bir çocuğu konu alan bu Batı dramasında başrolde karşımıza çıkacak.

Escape From Spiderhead

Yakın gelecekte geçen bu bilim kurgu fantastik filmde, iki mahkum duyguyu değiştiren uyuşturucu deneylerine tabi tutuldukları bir tesiste tutuluyor. Ayrıca Chris Hemsworth, Miles Teller ve Jurnee Smollet’in başrollerini paylaştığı, bu filmi Netflix’de seyredebilirsiniz.

Army of the Dead

Yönetmen Zack Snyder’in Army of the Dead, bir zombi salgınının ortasında bir grup maceracının bir Las Vegas kumarhanesini soymak için planladığı bir zombi soygunu filmidir. Dave Bautista’yu canlandırıyor.

Red Notice

Bu aksiyon-komedi gerilim filmi, Dwayne “The Rock” Johnson’ı dünyanın en çok arananlarını avlama görevinde bir FBI profilcisi olarak oynuyor. Daha sonra sonunda iki rakip suçluyla (Gal Gadot, Ryan Reynolds) yüksek riskli bir soyguna karışıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=v2HH5juK_Cg

Don’t Look Up

Kelimenin tam anlamıyla herkesin (Meryl Streep, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence ve Timothée Chalamet) rol aldığı Adam McKay’in yönettiği Don’t Look Up filmi, dünyayı yok etmeye giden bir kuyruklu yıldız hakkında herkesi uyarmaya çalışan iki astronom hakkında  kurgulanmış… Sonrasında keyifli sahneler sizi bekliyor…

Beauty

Yetenekli genç bir şarkıcı, kendisine kazançlı bir albüm anlaşması teklif ediliyor. Sonra yaratıcı kimliğiyle mücadele eder. Ancak etiket, en iyi arkadaşı ve ailesi tarafından farklı yönlere dağılması uzun sürmez..

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar