Microsoft Windows 11 Geliyor

Paylaşmayı unutmayın.

Microsoft Windows 11 Geliyor. İşletim sistemi devi Microsoft geçtiğimiz günlerde Windows 11 için kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Microsoft tarafından yayınlanan bu tanıtım videosunda ise Windows 11 hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakla birlikte sadece bir tarih verild. Ek olarak yayınlanan tanıtım videosuna bakacak olursak bir kadın beliriyor ve gözlerinde hepimizin aşina olduğu varsayılan masaüstü duvar kağıdı görünüyord. Bunun haricinde tanıtım videosunda yeni sürüm ile ilgili detay bulunmayarak sadece 24 Haziran tarihi yer alıyordu.

Yayınlanan tanıtım videosunun öncesinde ise Windows 11’in bir ISO dosyası İnternete sızdırılmışt. Birçok bilgisayar kullanıcısı ise bu dosyayı kullanarak yazılımın yeni sürümüne göz atma şansı elde etmişti. Dosyayı kullanan kişiler ise sayısız ara yüz değişikliği ve masaüstü duvar kâğıtlarının gördüklerini belirtiyorlardı.

Microsoft Windows 11 Geliyor

Windows 11 ile Windows 10 Çok Benzer Olacak Gibi

microsoft-windows-11-geliyor
@mynet

Sınırlı sayıda olan Windows 11 Pro sürümünü kullanma şansı yakalayan bilgisayar kullanıcılarından gelen geri dönüşlere göre yeni Windows’un son sürümü Windows 10 ile oldukça benzer olduğu aktarılıyor. Ek olarak Windows 10 ile oldukça benzer olan bu yeni sürüm ile ilgili köklü bir değişikliğin olmadığ söyleniyr. Hatta bu benzerlik üzerine pek çok kişi çeşitli esprili paylaşımlarla Windows 11’e gönderme yapıyor. İnternet üzerinde bu kadar popüler olan bu paylaşımlar içerisinde geri dönüşüm kutusu; ve bilgisayar simgesinin döndürülmüş hali komik bir şekilde gösteriliyor. Windows 11 eğer Windows 10’a bu kadar benzeyecek olursa da kullanıcılar bu duruma hiç şaşırmayacak gibi duruyor.

Yine de Microsoft’un bu yeni sürüm Windows ile birlikte çeşitli yeni özellikler sunacağı da bekleniyr. Üzerinde uzun bir süredir uğraş gösterilen bu yeni sürümün; şu an için detayları kullanıcılar ile paylaşılmıyor.

Eski Windows Kullanıcıları Yeni Sürüme Geçiş Yapabilir

Microsoft tarafından herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen; İnternet üzerinde pek çok kişi Windows 11’e geçişin ücretsiz olacağını düşünüyr. Özellikle Windows 10’un ilk çıktığı zamanlarda Microsoft’un tanımış olduğu bu hak ile birlikte; birçok eski Windows kullanıcısı yeni sürüme geçiş yapabilmişt. Aynı durumun Windows 11 çıktığı zaman da gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

microsoft-windows-11-geliyor
@frontpagetech

Genel olarak şu an için Windows 10 ile oldukça benzer olduğu düşünülen Windows 11’in lansmanı; 24 Haziran’da gerçekleşeceği ve akıllardaki pek çok sorunun giderileceği bekleniliyor. Ancak her yeni çıkan Windows sürümünde olduğu gibi Windows 11’de de Microsoft; herkesin bu sürüme geçiş yapması için çeşitli olanaklar sunacak gibi duruyor. Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 lisanslı kopyalarını kullanan kişilerin ücretsiz bir şekilde Windows 11 sürümüne geçiş yapma olanağının geleceği düşünülüyor. Microsoft tarafından gerçekleştirilece olan 24 Haziran Windows 11 lansmanında; yeni sürümün bizlere neler sunacağını hala bilmiyoruz. Ayrıca ne zaman kullanıma açılacağını da hep beraber öğreneceğiz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar