Mayıs Ayının En İyi Android Uygulamaları

mayis-ayinin-en-iyi-android-uygulamalari

Paylaşmayı unutmayın.

Mayıs Ayının En İyi Android Uygulamaları – Mayıs Ayının En İyi 10 Android Uygulaması Uygulama geliştiricileri, akıllı telefon ve tablet deneyimlerimizi iyileştirmek için her gün çalışıyor. Aslında, her gün o kadar çok Android uygulaması çıkıyor ki hepsini takip etmek de zor. Her zaman en iyinin en iyisini bulmak zor olsa da hali hazırda kullandıklarınızdan sıkılıyorsanız ve yeni bir şey denemek istiyorsanız, Mayıs 2020 için 10 en iyi Android uygulamaları listemize göz atabilirsiniz.

Mayıs Ayının En İyi Android Uygulamaları

1- Action Block

Action Blocks, Google’dan ücretsiz yeni bir uygulamadır. Google Asistan ile rutin oluşturmanıza olanak tanır ve bu rutinleri ana ekranınıza bir simge olarak kaydeder. Oradan, simgeye basmanız yeterlidir ve Google Asistan yapmak istediğiniz şeyi yapar.

mayis-ayinin-en-iyi-android-uygulamalari
@androidauthority

Uygulama özellikle yaşa bağlı telefon kullanmakta zorlananlar için yararlı ve kullanışlı. Şimdilik Türkçe dil desteği olmasa da uygulama gelişmeye devam ediyor.

2- Bing Wallpapers

Bing Wallpapers, Microsoft’tan yeni ücretsiz bir uygulama. Son on yılda Bing ana sayfasındaki duvar kağıtlarından oluşan bir duvar kağıdı koleksiyonu sunmaktadır.

bing wallpapers uygulaması - mayis-ayinin-en-iyi-android-uygulamalari
@androidauthority

Uygulama yeni görüntülerle günlük olarak güncellenir. Diğer özelliklerden bazıları her görüntü hakkında küçük hikayeler, manzara duvar kağıtları desteği ve tüm duvar kağıtlarına göz atmanın çeşitli yolları. Şu anda bazı resimlerle ilgili telif hakkı sorunları olsa da bu sorunların dışında sağlam bir duvar kağıdı uygulamasıdır.

3- Dolby On

Dolby On hem video hem de ses için ücretsiz bir kayıt uygulamasıdır. Kaydedeceğiniz şeylerin öncelikle ses tarafına odaklanır. Uygulama, büyük düğmeler ve kolay bir kullanıcı arayüzü ile hemen hemen her video veya ses kaydedici gibi çalışır.

Gürültü azaltma ve ayrıştırma özelliği ile diğer kayıt uygulamalarından ayrılır. Ayrıca sesi EQ olarak ayarlayabilir, ses seviyesini değiştirebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Tam bir ses editörü olmasa da mükemmel bir iş çıkarmaktadır.

4- Google Pixel Buds

Google geçen ay yeni bir çift Pixel Buds kulaklık piyasaya sürdü. Bununla birlikte onları kontrol etmek için yeni bir uygulama da geldi. Uygulama, pil seviyesi gibi şeyleri kontrol etmenizi sağlar ve maksimum sonuçlar için Pixel Buds’ların nasıl kullanılacağına dair çeşitli öğreticiler içerir. Adaptif Ses, kulağa takılmada algılama, cihazı bulma, Google Asistan ve sesli söylenen bildirimler gibi özellikleri denetleyebilirsiniz.

google pixel buds - mayis-ayinin-en-iyi-android-uygulamalari
@androidauthority

Google Pixel Buds uygulamasıyla yapabileceklerinizden bazıları şunlar:

• Pil seviyelerini kontrol etme
• Dokunma kontrollerini nasıl kullanacağınızı öğrenme
• Adaptif Sesi açma/kapatma
• Kulağa takılmada algılamayı açma/kapatma
• Bulmak için kulaklıklarınızı çaldırma
• Asistanınızı ve sesli söylenen bildirimleri kontrol etme
• İpuçları ve destek alma

5– HowWeFeel

HowWeFeel, The How We Feel Project’in (Nasıl Hissediyorum Projesi) ücretsiz resmi uygulamasıdır. Uygulama, kullanıcılarına her gün iyi hissedip hissetmediklerini sorarak COVID-19 ile savaşmaya yardımcı olur.

howwefeel - mayis-ayinin-en-iyi-android-uygulamalari
@androidauthority

Temel olarak, uygulamayı her gün açar, nasıl hissettiğinizi paylaşır ve yakınınızdaki diğer kişilerin nasıl hissettiğini görürsünüz. Veriler anonimdir ve gönderdiğiniz veriler bazı büyük kurumlarca kullanılmaktadır.

6- Rotation Manager

Rotation Manager ücretsiz bir kişiselleştirme uygulamasıdır ve açtığınız uygulamaya bağlı olarak telefonunuzun yönünü sizin için döndürür. Otomatik olarak döndürmek istediğiniz uygulamayı, onlar için ayarladığınız döndürme moduna göre seçin.

rotation manager
@androidauthority

Örneğin, YouTube’u açtığınızda telefonunuzu otomatik olarak döndürme veya yalnızca yatay ve dikey arasında bir seçeneğiniz olan oyunlarda portre modunu ayarlayabilirsiniz. Uygulama reklam içermekle birlikte ücretsizdir.

7– True Pick’s

TruePick’s bazı muntazam fikirlere sahip başka bir Android kişiselleştirme uygulamasıdır. Uygulama iki temel işleve ayrılır: en iyi duvar kağıtları ve ana ekran kurulumları.

true pick's uygulaması
@androidauthority

Ana ekran özelleştirmelerini oldukça kolay hale getirmektedir. Ayrıca, uygulamanın premium bir sürümü vardır. Kullanıcı deneyiminin kalitesini en üst seviyeye ulaştırmak için uygulama her adımda animasyonlarla renklendirilmiştir.

8– TVUsage

TVUsage ilginç bir Android TV uygulamasıdır ve Android TV için ekran zamanınızı ve dijital refahınızı yönetmek için tasarlanmış ilk uygulamadır. Televizyonunuza dijital iyileştirmeye yönelik özellikler getiririr.

Uygulama, günlük ve haftalık olarak TV izleme istatistiklerinizi kontrol etme yeteneğine sahiptir. Ayrıca, ekran süresi sınırlarını ayarlayabilirsiniz ve uygulama bu sınırlara ulaştığınızda sizi uyarır. Diğer bazı özellikler arasında bir uygulama kilidi işlevi (örneğin çocuklar için) bulunur.

9- Watchworthy

Watchworthy pandemi nedeniyle evlerinde sıkışmış gibi hisseden insanlar için mükemmel ücretsiz bir uygulamadır. Uygulama, daha önce izlediğiniz şovlara dayanarak ne tür TV şovlarını seyretmek istediğinizi tahmin etmeye çalışır. Dürüst olmak gerekirse, Hulu ve Netflix gibi öneri motorlarından farklı olmasa da izleyecek bir şeyiniz yoksa denemeye değerdir.

Abone olduğunuz tüm farklı akış uygulamalarından ve kanallardan tüm izleme listelerinizi birleştiren bir ana İzleme Listesi oluşturabilir, tek bir dokunuşla doğrudan İzleme Listenizden şovları izlemeye başlayabilirsiniz. Watchworthy’yi kişiselleştirilmiş TV danışmanınız ve 21. yüzyıl için yeni TV rehberi uygulaması olarak düşünün!

10– Zenkit To Do

Zenkit To Do, verimli bir şekilde çalışmanıza ve başkaları ile işbirliği yapmanıza yardımcı olacak süper basit bir görev yönetimi uygulamasıdır. Sadece bir görev ekleyin, bir tarih ve saat ayarlayın ve notlarınızı ekleyin. Uygulama ayrıca kişi eklemenize, görevleri tekrar etmenize ve alt görevler eklemenize olanak tanır.

zenkit to do
@androidauthority

İhtiyacınız olan listeleri oluşturun ve bunları telefonunuzda, tabletinizde ve bilgisayarınızda aynı anda kullanın. Görevlerinize resimler, PDF’ler, sunumlar, fotoğraflar, bağlantılar ve diğer belgeleri ekleyin. Önemli bir tarihi asla kaçırmamanız için hatırlatıcılar ayarlayın. Listelerinizi düzenlemenize yardımcı olacak klasörleri kullanın.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar