Denenmesi Gereken En İyi 5 Android Uygulaması

Denenmesi Gereken En İyi 5 Android Uygulaması

Paylaşmayı unutmayın.

Denenmesi Gereken En İyi 5 Android Uygulaması – Android işletim sistemi, dünya genelinde en popüler işletim sistemlerinin başında gelmektedir. Play store içinde mevcut pek çok uygulama içinde ihtiyacı karşılayan sayısız uygulama mevcuttur. Hemen hemen her saniye yeni uygulamalar eklenmektedir. Her ekleniş de farklı şekilde gelişmiş uygulamalara yetişmek mümkün değil. Bu nedenle belli başlı uygulamalara yönelmek android cihazların sistemlerini yormayacaktır. İşte sizler ile buluşturduğumuz en iyi 5 android uygulaması…

En İyi 5 Android Uygulaması

Google Allo (Mesajlaşma)

Google’nin WhatsApp’a rakip olarak piyasaya çıkardığı, whatsapptan farklı özelliklere sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır. Her hangi bir yerde seyir halindeyken mesajlaşırken sesli şekilde gelen mesaja karşılık vererek uygulamanın cevaba uygun karşılık verebildiği bir uygulamadır. Google Allo, asistanla işbirliği sonucu yapılmak istenenler sesli şekilde söylenerek yapılmasını sağlayan, her hangi bir not kaydeden, Youtube video listesi oluşturan bir uygulamadır.

@webrazzi.com

Pushbullet

Bilgisayar, telefon, tablet ve pc vb. tüm cihazlarla bağlantı kurulmasını sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulama ile her türlü dosya, video, fotoğraf ve bilgi aktarımı yapılabilir, telefon üzerindeki konuşmalar bilgisayara aktarılabilir. En önemli özelliği ise telefonu, bilgisayara aktararak, bilgisayarı telefon gibi kullanmayı sağlamaktadır.

Citymapper

City ve Map kelimelerinin birleşimiyle oluşmuş, bir haritalama ve ulaşım uygulamasıdır. Nereye nasıl ve ne kolay yoldan ne ile gidilir sorularına güncel olarak cevap veren bir uygulamadır. Google haritalara ve diğer harita uygulamalarına karşı daha iyi durumda olan uygulama tamamen ücretsizdir.

@tamindir.com

Güncel konum belirleme özelliği ile yer ve yön yardımında bulunsada, manuel olarak şehirler arası bağlantı kurularak da en kestirme yollar bulunabilmektedir.

1password

Bir nevi kasa hizmeti veren uygulama ile diğer uygulama ve sitelerde kullanılan şifreleri tek bir ağ altına toplayarak, hem bu şifreleri hatırlama yükünden kurtarıyor hem de güvenli şekilde bir havuzda biriktiriyor. Yapılan araştırmalara göre internet kullanıcılarının %74’lük kısmı şifrelerini çoğunu aynı yapmaktadır ve bu durum kolay bulunabilir şifreler ortaya koymaktadır. Bu uygulama ile her türlü karmaşık ve zor şifreleri belirleyerek havuzda saklamasını sağlamaktadır.

Spotify

Dünya genelinde müzik, video ve bilgi aktarımını ücretsiz ve güncel olarak yapan bir uygulamadır. Özellikle öğrenciler düşünülerek yapılan uygulamada milyonlarca müzik ücretsiz şekilde dinlenebilmektedir. Arkadaşların hangi müzikleri dinlediği görülebilir ve kendi müzik ve video listesini oluşturulabilir.

@moblobi.com

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar