Kendinize Değer Katın – En İyi Udemy Eğitimleri

en-iyi-udemy-egitimleri-

Paylaşmayı unutmayın.

Kendinize Değer Katın – En İyi Udemy Eğitimleri – Dünyanın en çok kullanılan online eğitim platformlarından biri olarak hem ücretli hem de ücretsiz fırsatlar sağlayan Udemy, aynı zamanda Türkçe dil desteği ile kullanılabilmektedir. Bir Türk tarafından kurulmuş olan eğitim platformu, özellikle birçok farklı konuda çocuk, genç ve yetişkinlerin eğitim alması için hizmet vermektedir. Eğiticilerin ücretli bir şekilde ders sunumları veya gönüllü sunumlar yaptığı platformda, katılımcılar birçok farklı kategori içerisindeki eğitimleri değerlendirebilmektedir. Bu bağlamda platform üzerinde bulunan farklı kategorilerdeki eğitimler incelenebilir. 

Ayrıca eğer Udemy’de aradığınızı bulamazsanız; En iyi 5 Çevrimiçi Eğitim Platformu makalemize de bir göz atabilirsiniz!

Kendinize Değer Katın – En İyi Udemy Eğitimleri

Yazılım Geliştirme Kursları

en-iyi-udemy-egitimleri
@PxHere

En iyi udemy eğitimleri listemizin başında Yazılım kategorisi geliyor. Günümüzün olmazsa olmaz sektörlerinden biri olan yazılım sektörü içerisinde web geliştirme, oyun geliştirme, mobil uygulama geliştirme, veritabanları veya yazılım mühendisliği gibi birçok konuda online eğitimler tercih edilebilir. Örnek olarak en popüler kurslar içerisinde “Android Mobil Uygulama Kursu: Kotlin & Java” gibi kurslar yer almaktadır.  

Buradan en iyi yazılım geliştirme kurslarına ulaşabilirsiniz.

İşletme Kursları

en-iyi-udemy-egitimleri
@pxhere

Ekonomi ve işletmecilik gibi iş hayatı içerisinde bulunan alanlar konusunda da platform üzerinde birçok kurs programı yer almaktadır. Bu bağlamda en çok ön plana çıkan kurslar arasında “Her Seviyeye Uygun Uçtan Uca Veri Bilimi, Knime ile” gibi kurs programları görülebilir. 

En yüksek puan alan İşletme kategorisi eğitimler için tıklayın.

Finans Ve Muhasebe Kursları

en-iyi-udemy-egitimleri
@PxHere

Finans ve muhasebe çağımızın en hızlı ve en aktif sektörlerinden biri olmak ile birlikte bu alanda da ön plana çıkan eğitimler arasında “Yatırım ve Teknik Analiz Yöntemleri” gibi bir programı tercih edilebilir. Bu tür bir program sayesinde teknik analiz yapmayı, uzman bir eğitmenden hem teorik hem uygulamalı olarak öğrenebilirsiniz. 

Buradan Finans ve Muhasebe Kurslarının en yüksek puanlı eğitimlerine ulaşabilirsiniz.

Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Kursları

@pexels

Bilişim teknolojileri, hem gündelik hayatın hem de iş hayatının vazgeçilmez bir parçası haline gelmişken, bu konuda da Udemy üzerinde “Sıfırdan İleri Düzey Etik Hacker Kursu (uygulamalı)” gibi kurslar dahi tercih edilebilir. 

Yüksek puanlı Bilişim Teknolojileri kursları için tıklayın.

Ofiste Verimlilik Kursları

en-iyi-udemy-egitimleri
@PxHere

Ofis hayatında ve bilgisayar üzerinde Office programları kapsamında verimlilik sağlamak ve daha iyi bir kullanıcı haline gelmek için de seçebileceğiniz kurslar buluyor. Örnek olarak ofis hayatında neredeyse her gün kullanılan yazılımlarından biri olan Microsoft Excel konusunda “MS Excel: A’dan Z’ye Tüm Komutlar, Formüller ve Özellikler!” kurs programı tercih edilebilir.

Karantina dönüşü ofiste herkesin bir adım önüne geçmek istemez misiniz? Bu linkten “Ofiste Verimlilik” kurslarına ulaşabilirsiniz.

Kişisel Gelişim Kursları

en-iyi-udemy-egitimleri
@istanbulegitimler

Yenidünya düzenine kendinizi hazırlamak ve daha fazla bilgeliğe sahip olabilmek için kişisel gelişim kursları açısından da Udemy üzerinde onlarca alternatifiniz bulunuyor. Hızlı okuma, hızlı tarama, hatta satranç eğitimleri yer almaktadır. Örnek olarak en çok tercih edilen kurslar arasında yer alan “Diksiyon ve Güzel Konuşma” eğitimi programına katılabilirsiniz. 

En iyi “Kişisel Gelişim” kursları için tıklayın.

Tasarım Kursları

en-iyi-udemy-egitimleri
@PxHere

İnternet ve bilgisayar üzerinde gördüğünüz her görselin yine bilgisayar üzerinde bir yazılım sayesinde tasarlanması gerektiğini unutmamalısınız. Bu nedenle bu konu kapsamında da örnek olarak “Photoshop CC 2020 : A’dan Z’ye Kolay Öğrenme! (Güncellenmiş)” gibi bir kurs programı tercih edilebilir. 

Tasarımın her geçen gün öneminin arttığını düşünecek olursa bu alanda kendini geliştirmek bir çok fırsata sahip olabilmemizi sağlayabilir. En iyi Tasarım Kursları listesi için tıklayın.

Pazarlama Kursları

Bir ürüne sahip olsanız da bu ürünü doğru bir şekilde pazarlayabilmeniz her şeyden önemlidir. Bu kapsamda Udemy sayesinde “A’dan Z’ye YouTube ve YouTube’dan Para Kazanmak” gibi popüler eğitimlerden faydalanabilirsiniz. 

Yüksek puanlı Pazarlama kurslarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yaşam Tarzı Kursları

Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar kendinize yeni bir hobi elde etmek ya da bir gelişim sağlayabilmek için bu kursları tercih edebilirsiniz. Örneğin, “Roman Yazmak İsteyenler İçin Ayrıntılı Bir Yol Haritası” eğitim programı sayesinde içinizdeki yazarlık duygusunu harekete geçirebilirsiniz. 

Daha geniş bir kategoriye sahip olan Yaşam Tarzı eğitimleri için tıklayın.

Fotoğrafçılık Kursları

Pixabay adlı kişinin Pexels‘daki fotoğrafı

Fotoğraf, bir anı tek bir kare içerisine sığdırarak, hayatı ölümsüzleştiren bir sanat olmakla birlikte profesyonel bir fotoğrafçı olmak için de mutlaka eğitim gerekir. Bu konuda da alabileceğiniz örnek kurslar arasında “Fotoğraf Öğreniyoruz: Fotoğrafçılık Hakkında Her Şey” gibi bir eğitim programı tercih edilebilir. 

Tasarım kategorisinden farklı olarak sadece görüntü düzenleme alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız; Fotoğrafçılık kurslarının en iyilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sağlık Ve Fitness Kursları

Nathan Cowley adlı kişinin Pexels‘daki fotoğrafı

Gündelik yaşam döngünüz içerisinde veya özellikle karantina döneminde evde yaşadığınız süreç içerisinde sağlık konusunda da eğitimler ile kendinize yardımcı olabilirsiniz. Örneğin, “Aletsiz Evde Vücut Geliştirme, Fitness Eğitimi ve Programları” kurs programı bu konuda tercih edilebilir. 

Sağlık ve Fitness Youtube kanalları size yetmiyor ise Udemy’den yardım alabilirsiniz.

Müzik Kursları

en-iyi-udemy-egitimleri
Pixabay adlı kişinin Pexels‘daki fotoğrafı

Müzikten hoşlanmak veya müziği direkt olarak icra etmek arasındaki farkı net bir şekilde görebilmeniz için müzik kursları tercih edilebilir. Örneğin, en popüler eğitim programlarından biri olarak “Selim Işık İle Gitar Dersleri” eğitim programını almayı seçebilirsiniz. 

En iyi Müzik eğitimi veren kurslar için tıklayın.

Öğretim Ve Akademi Kursları

Akademik eğitim veya okul eğitimi gibi konularda kendinizi geliştirmek ve bu süreç içerisinde daha fazla şey öğrenmek için de bu kurslardan faydalanabilirsiniz. Bu kurslar çerçevesinde de popüler örneklerden biri olarak “Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti” gibi bir tercih yapılabilir. 

Kişisel eğitim kategorisi en iyileri listesi için tıklayın.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar