Karantinada Vakit Geçirmenize Yardımcı Olabilecek 10 Harika Web Sitesi

harika-web-sitesi

Paylaşmayı unutmayın.

Karantinada Vakit Geçirmenize Yardımcı Olabilecek 10 Harika Web Sitesi – Ev içinde tıkınıp kaldığımız ve monotonlaşan günlerimize bir hareket getirecek 10 Harika web sitesi listemiz sizler ile…

10 Harika Web Sitesi

10. Little Alchemy 2 

Video oyunlarından sıkıldıysanız ve biraz kendinizi zorlamak istiyorsanız Little Alchemy tam size göre. Adından da anlaşılacağı gibi, bu sitede adeta bir simyacı gibi çeşitli maddeleri karıştırarak başka maddeler elde etmeye çalışıyorsunuz. İlk başta verilen 4 farklı malzemeden başlayarak yüzlerce farklı nesneye ve malzemeye ulaşabilirsiniz. Amaç mümkün olduğunca farklı malzemeyi keşfetmek. Yaratıcılığınızı konuşturun ve keşfetmeye başlayın. Bakalım nereye kadar ulaşabileceksiniz! 

https://littlealchemy2.com

9. Vsauce 

Vsauce, öğrenmeyi eğlenceli ve ilginç hale getiren internetteki birkaç web sitesinden biridir. Vsauce’a girin ve sonsuz para paradoksu, kaybedilerek kazanılan oyun, peçete halkası problemi gibi yüzlerce ilginç kavramları keşfedin. Bu ve daha nice bulmacalar için link aşağıda…

http://www.vsauce.com/#/

8. 100,000 Stars

100.000 Stars içinde yıldızlar bulunan galaksinin bir temsilidir. Galaksinin içinde gezinerek yıldızları keşfedebilir, güneş sisteminden başlayarak en dış galaksilere doğru uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 

https://stars.chromeexperiments.com

7. This Is Why I Am Broke

Belki ideal bir hediye sitesi olmayabilir fakat içerisindeki ürünleri keşfetmeye çalışarak oldukça eğlenebilirsiniz. Bu sitedeki ürünler oldukça ilginç ve gerçekten satılıyorlar. Yediden yetmişe herkese göre bir şey bulabileceğiniz bu siteye bir göz atmanızı tavsiye ederiz. 

https://www.thisiswhyimbroke.com

6. Akinator

Aklınıza herhangi bir karakter, obje veya insan getirin ve sonrasını Akinator’e bırakın. Bu oyunda istediğiniz herhangi bir şeyi aklınızda tutmanız isteniyor ve sonrasında Akinatör size bir dizi soru sorarak aklınızdaki şeyi buluyor. Bize inanmıyorsanız hemen deneyin! 

https://tr.akinator.com

5. Wait But Why 

Her hafta, Tim Urban adında bir adam uzun ve gerçekten harika bir makale yayınlıyor. Makalelerin neredeyse hepsi çok duyulmamış bilgilerin mizahla karışımı şeklinde sunuluyor. Ve Tim neredeyse her konuda yazmayı çok seviyor: Din, politika, uzay, ilişkiler… Siz de hem bir şeyler öğreneyim hem de bunu yaparken kahkaha atayım diyorsanız sizi bu siteye bekliyoruz! 

https://waitbutwhy.com

4. OCEARCH Shark Tracker

Şu an vereceğimiz örnek internette vakit geçirmenin en eğlenceli yolu olmayabilir, ama oldukça havalı. Marine Research Group OCEARCH tarafından geliştirilen Track Sharker aracı, tüm dünyaya seyahat ederken etiketli köpekbalıklarını izlemenize olanak tanır. Hangi köpekbalıklarının orada takıldığını, geçen yıl nerede yüzdüklerini ve seyahat ettiklerini görmek için belirli bir konumu yakınlaştırabilirsiniz. Hadi sizde keşfedin!

https://www.ocearch.org/tracker/?list

3. Gravity Points 

Gravity Points, Akimitsu Hamamuro tarafından yaratılan dijital bir “kalem” dir ve oldukça büyüleyicidir.  Web sitesi, ekranınızdaki küçük yerçekimi merkezlerini çizmenize izin vererek yerçekiminin etkisini simüle eder. Daha sonra, daha küçük yüzen nesneler bile bu ağırlık merkezlerine akın eder ve onları yörüngede toplar.

Ne kadar çok ağırlık merkezi çizerseniz, bu kuvvetler o kadar fazla rekabet etmeye başlar ve ekranınızı daha kaotik hale getirir. Ve evet, yerçekimi noktalarınız bir kara delik oluşturmak için birbirlerini emebilir.  Hemen deneyin, oldukça eğleneceksiniz!

https://codepen.io/akm2/full/rHIsa

2. A Soft Murmur 

Birçok meditasyon uygulaması görmüş ve indirmiş olabilirsiniz. Fakat bu oldukça farklı. A Soft Murmur size oldukça özelleştirebilir bir deneyim sunar. 

Bu harika web sitesi, 10 farklı ses efektinin her birinin ses seviyesini bağımsız olarak ayarlamanıza izin vererek en sevdiğiniz yatıştırıcı etkinliğe benzeyen bir dış mekan ortamı yaratır. Plaj şenlik ateşinin sesi için “Dalgalar” ve “Ateş” i açabilirsiniz veya evinizin dışındaki uzak bir fırtınanın sesi için “Yağmur” ve “Gök Gürültüsü” nü kullanbilirsiniz. seçim tamamıyla size kalmış.

https://asoftmurmur.com

1.SuperCook 

Evinizde hangi malzemelerin stokta olduğunu söyleyin ve SuperCook size sadece bu malzemeleri kullanarak yapabileceğiniz tariflerin büyük bir listesini versin. Tutumlu kalmak, buzdolabını temizlemek ve yiyeceklerin boşa gitmediğinden emin olmak için SuperCook harika bir yoldur. Hemen şimdi deneyin! 

https://www.supercook.com/#/recipes

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar