İTÜ Yatırım Kulübü – SanalBorsam

Paylaşmayı unutmayın.

İTÜ Yatırım Kulübü – SanalBorsam – Bu sene İTÜ Yatırım Kulübü tarafından 8.si düzenlenen SanalBorsam Türkiye’nin ilk sanal borsa yarışmasıdır. SanalBorsam öğrencilere maddi kaygı duymadan borsa deneyimi yaşatmayı amaçlayan ücretsiz bir yarışmadır. Yatırım Finansman ana sponsorluğunda ve Finfree altyapısında düzenlediğimiz yarışmamızda yarışmacılara 100.000 TL sanal para verilir ve gerçek borsa değerlerinde bu sanal paranın yükseltilmesi beklenir. Yarışmada belirli dereceye giren katılımcılar staj, burs, elektronik cihazlar gibi birbirinden kaliteli ödülün sahibi olurlar.

Antrenman Ligi 1 Ocak – 1 Şubat asıl yarışma 1 Şubat – 1 Mart arasında Finfree uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Antrenman Ligi yarışma başlamadan öğrencilerin uygulamayı öğrendiği ve borsa hakkında bilgi edindiği bir süreçtir. Antrenman Ligi sonunda bütün değerler sıfırlanır ve asıl yarışma başlamış olur. Yarışma ligine yalnızca aşağıdaki link üzerinden kayıt olunmaktadır. Link üzerinden uygulamayı indirip kayıt olunduğu takdirde yarışma ligine otomatik olarak girilmiş olunur. 1 Şubat’tan sonra lige giriş mümkün olmayacaktır.

Yarışma Lig Linki: https://finfree.page.link/GJ3bQ5ddYWVj7Lxi8

Yarışma linkine ulaşmak ve daha detayli bilgi edinmek için sanalborsam.org internet sitemizi ve @sanalborsam Instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar