İstediğiniz Her Kursa Bir Tıkla Ulaşabilirsiniz, Nasıl Mı? İşte Akadumi

Paylaşmayı unutmayın.

İstediğiniz Her Kursa Bir Tıkla Ulaşabilirsiniz, Nasıl Mı? İşte Akadumi – Bir pazar yeri hayal edin ama bu pazar yeri biraz farklı olsun… Bu pazar yerinde kurslardan, seminerlere, eğitimden workshoplara kadar birçok aktivite var ve istediğinize saniyeler içinde ön kayıt yaptırıp katılabiliyorsunuz. Onlarca kurs, workshop ve atölye çalışmalarının listeletebilen aynı zamanda bir tıkla rezervasyon yapılabildiği internet girişimi akadumi.com bu kolaylık için hizmetinizde…

Dijital dünyadan çıkıp biraz dışarıda sosyalleşmek biraz el becerilerinizi, ruhunuzu geliştirmek, hayatınıza renk katmak isterseniz akadumi.com’a gelmelisiniz. Akadumi.com, sizi farklı birçok dalda kendinizi geliştirmenizi sağlayacak farklı branşlarda uzman desteği ile verilecek eğitim ortamlarını sağlamaktadır.

Akadumi ve Eğitim

Modernleşen dünyanın en büyük sorunlarından biri eğitim hayatımızdan sonra kendimizi geliştirecek alanları bulamamak ve onlara kolay ulaşamamaktan kaynaklanıyor. İşte akadumi.com internet girişiminin çıkış noktası da dünyamıza renk katacak kendi alanımızın dışında da gelişmemizi sağlayabilecek, rutinden çıkmamızı kolaylaştıracak bir pazar yeri oluşturmak oldu. 

Akadumi pazar yeri ise daha çok kendinizi geliştirebilmeniz, ruhunuzu ve kabiliyetlerinizi özgürleştirebilmeniz adına eğitim odaklı, workshop, atölye çalışmaları ve kurslar hakkında ilk akla gelen yer olmak üzere çalışmakta…

 Hafta sonu geldi ancak yapacak bir şey bulamıyor musunuz? Kendiniz ve hobilerinizi geliştirebileceğiniz profesyonel bir eğitim başlangıcına mı ihtiyacınız var? Ya da ailenizden birine, arkadaşınıza güzel alışılmadık orijinal bir doğum günü armağanı mı almak istiyorsunuz?  İşte şimdi yapmanız gereken tek şey akadumi sitesine girmek ve ister kendiniz için ister sevdikleriniz için seçebileceğiniz onlarca workshop, atölye çalışması ya da kurstan birisini seçip rezervasyonunuzu yaptırmak… Kolay, hızlı, güvenli ve her zaman akılda kalacak bir deneyim…

Atölye, Kurs ve Workshopların Yararları

Hiç kimse aynı dünya görüşünü paylaşmıyor.  Herkesin bir şey hakkındaki yorumlamaları sizinkinden çok farklı olabilir. Atölye çalışmaları arkadaşlarınız, eseriniz üzerinde gördüklerinizden daha şaşırtıcı ve benzersiz bir bakış açısı sunabilir. Savaşı ve açlığı temsil eden resminiz, gözlerinde değişen mevsimlerin soyut bir incelemesidir. Yeni bakış açılarına maruz kalmak, yeni iç görü ve fikirler sunabilir.  Sizinle aynı tutkuyla birini bulmak her zaman bir zevktir. Atölyeler, kurslar, workshoplar bölgenizdeki ortak ilgi alanlarına sahip diğer insanlarla tanışmanın harika bir yoludur.

@akadumi.com

Örneğin, bir seramik kursu, daha önce hiç denemediğiniz bir tür kil kullanmanıza neden olabilir. Bir koro, henüz söylemediğiniz yeni notalarla ile tanıştırabilir. Ya da bir fotoğrafçılık kursu farklı açılarla resim çekebilmeyi size öğretebilir. 

Öğrenmek için Akadumi.com

 Bir atölyede yeni bir şeyler öğrenmek, verilen projeyi tamamlamak için daha çok yönlendirildiğiniz yerlerdir. Bir çalışmanın parçası olmak, başkalarının çalışmanızı göreceğine dair bir girişim olduğu için bu, motivasyonu sağlamak adına mükemmeldir. Yine, çalışmalar birden çok kez yapılırsa ve her seferinde farklı çalışmalar bekleniyorsa, daha fazlasını oluşturmak daha da teşvik edicidir. En önemlisi, atölye çalışmaları, workshoplar ve kurslar büyüme ve keyif amaçlıdır. Mutlu olduğunuzda verimlilik ve yaratıcılık artar. Kuşkusuz, bazı yaratıcı insanlar bunaldıklarında daha iyi çalışır, ancak herkes için bu doğru değildir. Daha parlak bir ruh hali daha iyi üretim anlamına gelir ve bir atölye çalışmasının amacı da bu değil midir? İşte sizde böyle bir yaratıcılık yolculuğuna çıkmak için geç kalmadan akadumi.com’a gelin. Akadumi.com’da size, hobilerinize, kabiliyetlerinize uygun mutlaka bir workshop, atölye çalışması ya da kurs bulabilirsiniz.

Unsplash

Eğer kişisel gelişiminize önem veriyorsanız yada yeni şeyler öğrenmek, kabiliyetler kazanmak istiyorsanız; gelin, bir tıkla ön rezervasyonunuzu yaptırın. Sonrasında dilediğiniz kursa katılın, ancak akadumi.com’da deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın. Her deneyim akadumi.com’un da sizlerle birlikte gelişmesini sağlayacaktır. Akadumi.com, kurslar, atölyeler, workshoplar gibi eğitim odaklı aktivitelerin tek bir adreste buluşma noktasıdır….

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar