iPhone Telefonlarda Video ve Fotoğrafları Nasıl Gizleriz?

Paylaşmayı unutmayın.

iPhone Telefonlarda Video ve Fotoğrafları Nasıl Gizleriz? – Günümüzde pek çok İPhone telefon kullanıcıları fotoğraf ve video gizleme sayesinde bazı görsellerini gizleyebiliyor. Özellikle çeşitli kişisel fotoğraflar ve farklı banka bilgilerini gösteren görseller bu yöntem sayesinde gizli bir klasörde tutuluyor. Bahsedilen İPhone fotoğraf ve video gizleme ise bütün sürümlerde yer alıyor. Hiçbir üçüncü uygulamalara gerek kalmadan direkt fotoğraf ve video gizlemesi gerçekleştirilebiliyor.

İPhone fotoğraf ve video gizleme için öncelikle telefondan “Fotoğraflar” uygulamasına girmek gerekiyor. Daha sonrasında ise gizlenmek istenen fotoğraf ve videolar seçilyr. İstenen görseller seçildikten sonra da “Paylaş” butonu üzerinden “Gizle” sekmesine tıklanıyr. Böylece hiçbir üçüncü uygulamaya gerek kalmadan fotoğraf ve video gizleme işlemi gerçekleştirilebiliyor. Gizlenen fotoğraf ve videolar ise “Fotoğraflar” uygulamasındaki gizli albümde saklanıyr. Dolayısıyla telefonu kullanan herhangi bir kişi bu gizli klasördeki fotoğraf ve videoları göremiyor. Gizli görsellerin açılabilmesi için albümler sekmesinden gizli albümüne girilmesi gerekiyor.

iPhone Telefonlarda Video ve Fotoğrafları Nasıl Gizleriz?

Gizlenen Video ve Fotoğrafları Tekrar Görünür Yapma

İPhone fotoğraf ve video gizleme işlemini yaptıktan sonra ilgili görselleri tekrar görünür yapmak için kısa bir işlem gerekiyor. Öncelikle telefon üzerinden “Fotoğraflar” uygulamasına girilmesi isteniyr. Daha sonrasında ise uygulama içerisinden “Albümler” sekmesine dokunulması gerekiyor. Buradan ise aşağıya kaydırarak izlenceler seçeneğinin altında yer alan “Gizli” albümüne giriliyor. Bu albüm içerisindeki gizlenmş fotoğraf ve videolar seçiliyr. Son işlem olarak da gizleme işlemindeki gibi öncesinde paylaş butonuna tıklayarak ardından da gizleme seçeneğine basılıyor. İPhone fotoğraf ve video gizleme işlemi ile birlikte gizlenen görseller bu şekilde tekrar görünür halde ana albüme taşınıyr.

iphone-telefonlarda-video-ve-fotograflari-nasil-gizleriz
@sihirlielma

Gizlemenin Bir Sınırı Var mı?

Birçok İPhone kullanıcısının merak ettiği fotoğraf ve video gizlemenin sınırı olup olmadığı şu şekilde yanıtlanıyr. İPhone cihazları kullanıcıları için herhangi bir sınırlama koymaksınız bütün fotoğraf ve videoları gizleme imkânı sunuyr. Fakat gizlenen öğeler halen telefon hafızasında bulunduğu için hafızanın yettiği kadar gizleme işlemi yapılabiliyor. İPhone fotoğraf ve video gizleme yapacak olan kişilerin bunu göz önünde bulundurarak ilgili gizleme işlemini yapması gerekiyor. Gizlenen görseller ise telefon içerisinde güvenle saklanıyr.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar