iPhone 13 Tanıtım Tarihi Hakkında Yeni İddia

Paylaşmayı unutmayın.

iPhone 13 Tanıtım Tarihi Hakkında Yeni İddia2021 yılında çıkacak telefonlar dendiği zaman akla ilk gelenlerden birisi de iPhone 13 olacaktır. Apple’ın yeni telefonu, birçok kişi tarafından büyük bir merak ve ilgiyle bekleniyor.  iPhone 13 ile ilgili söylentiler de her geçen gün ile birlikte daha da artıyor. Bu söylentilerin bazıları telefonun sahip olacağı özellikler ile ilgiliyken büyük bir kısmı da iPhone 13 tanıtımının ne zaman yapılacağı ile ilgili olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuda araştırma yapan bir analiz şirketine göre, Eylül ayının 3. Haftasında yeni iPhone Apple tarafından tanıtılacak.

iPhone 13 Tanıtım Tarihi Hakkında Yeni İddia

Apple, Yeni iPhone’ları Eylül’de Tanıtıyor

Photo by Michał Kubalczyk on Unsplash

Apple, söylentilere göre eylül ayı içerisinde yeni iPhone’ların tanıtımını gerçekleştirecek. Bu noktada değerlendirme yaptığımız takdirde Apple, bu zamana kadar birçok telefonu eylülde tanıttı. Bu yüzden, aynı senaryonun iPhone 13 içinde geçerli olacağı tahmin ediliyor. Fakat zaman zaman telefonları çıkması ve satışa sunulmasının ekim ayını, hatta daha sonrasını da bulduğunu belirmekte fayda var. Şirket geçtiğimiz sene tüm iPhone 12 modellerinin tanıtımını Ekim ayında gerçekleştirmişti. Fakat iPhone 12 Pro Max ve Mini modellerinin piyasaya sürülmesi biraz daha uzun sürmüştü.  

iPhone 13 Ne Zaman Çıkıyor?

Özellikle de Apple kullanıcıları iPhone 13 çıkış tarihi hakkında çeşitli araştırmalar yapıyor. Apple, yeni iPhone’ları tanıttığı etkinlikleri genellikle Salı günleri gerçekleştiriyor. Bu sebepten dolayı iPhone 13 tanıtımının 14 Eylül’de yapılacağı tahmin ediliyor.

@techadvisor

Apple’ın yeni çıkartacağı telefon hakkında ortaya atılan tek iddia elbette ki çıkış tarihinden ibaret değil. Ayrıca telefonun depolama alanı ile ilgili bazı iddialarda mevcut. Tanıtım günü iddiasını ortaya atan Ives, daha öncelerde Pro modeller için 1 TB depolama alanı sunulacağını söylemişti. Ayrıca tüm modellerin LiDAR sensörüne sahip olacağı da bir diğer iddia olarak karşımıza çıkıyor.

Fakat araştırma şirketlerine göre iPhone 13, mevcutta bulunan depolama alanlarının üstüne çıkmayacak. Tüm modellerde olacağı iddia edilen LiDAR sensörü de yalnızca Pro modellerde yer alacak.  İnternette dolaşan birçok makete göre de Pro ve Pro Max modellerinde LiDAR sensörü bulunacak. Fakat tüm bunlar birer iddia niteliğinde. Tüm detaylar, resmi kanallardan yapılacak açıklamalarla netleşecektir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar