Yeni iPad Mini 120 Hz Promotion Ekran Geliyor?

ipad-mini

Paylaşmayı unutmayın.

Yeni iPad Mini 120 Hz Promotion Ekran – Koreli forumlar yeni iPad mini lerde 120 Hz promotion ekrana sahip olacağını iddia etti. İlk olarak kore forumlarından ortaya atılan söylentiye göre, Apple yeni nesil iPad mini lerde 120 Hz ekranları getirmeyi planlıyor. FrontTron twitter hesabından paylaşılan habere göre, yeni nesil iPad prolarda, 2021 Macbooklarda ve iPhone 13 Pro modellerinde bulunan promotion ekranlar önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan iPad minilerde de bulunacak.

ipad-mini-120-hz-promotion-ekran
olia danilevich adlı kişinin Pexels‘daki fotoğrafı

iPad Mini 120 Hz Promotion Ekran

Promotion ekran özelliği sayesinde cihazlar 10Hz-120Hz aralığında ekran tazeleme hızına sahip oluyorlar. Gerektiğinde ekranlar 10hz hıza kadar düşerek, pil koruma moduna giriyor. Bu sayede cihazlar 120hz ekrana sahip oldukları kadar, pil tüketiminde de oldukça başarılı oluyor. Bu özelliğin iPad minilere gelmesiyle birlikte mini severler 120 Hz ekranlarla buluşacak. Ayrıca mini cihazların mini pilleri de hızlıca tükenmeyecek. Hem pil performansı hem de ekran performansı açısından güzel bir güncelleme almış olacak.

Özellikle havacılık sektöründe pilotların kullanmayı çok sevdiği iPad miniler güncel teknolojiyle buluşacak. Öte yandan, iPad miniler Pro modellere kıyasla dar bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bu yüzden, Apple promotion ekran özelliğini iPad minilere getirmeyeceği söylentiler arasında. Yeni nesil özellikleri güncel Pro modellerinde kullanan Apple’ın, düşük fiyat etiketine sahip cihazlara son nesil özelliklerini getirmediğini geçtiğimiz senelerde gördük. iPhone 12 serisine kadar Apple, Pro olmayan iPhone modellerinde LCD ekran kullanmaktaydı. iPhone 12 serisinden itibaren AMOLED ekranı bütün iPhone cihazlarına getirdi. Bu bağlamda Apple yeni nesil iPad minilere promotion ekran özelliğini gelecek yıllarda getirecek.

Ayrıca yeni 9. nesil iPad makalemize de linkten ulaşabilirsiniz.

Kısaca özetlemek gerekirse, iPad miniler için 120 Hz ekran özelliğinin gelmesi gündeme düştü.

Apple’dan Beklenir – iPad Mini 120 Hz Promotion Ekran

ipad-mini-120-hz-promotion-ekran
@apple

Öte yandan ‘Apple gene Applelığını yaparak’ bu özelliği mini cihazlara getirmemesi de teknoloji severler tarafından konuşuluyor. Havacılık sektöründe bolca kullanılan iPad minilerin güncellenmesi pilotlar için sevindirici haber. Bu bilgiler ışığında Apple ters köşe yaparak iPad mini ‘Pro’ modelini tanıtması da bir ihtimal. Geçtiğimiz yıllarda da mini modellerinin geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu gördük. Bu bağlamda Apple küçük ekranlı modellere Pro özelliğini getirecek? Eğer Pro model mini modellere gelirse, promotion özelliğinin iPad minilere gelme ihtimali yükseliyor. Ama bildiğimiz üzere Apple’ın ne yapacağı asla belli olmuyor. Apple’dan bahsettiğimizde ihtimaller asla bitmiyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar