İnternette En Çok Satılan Teknolojik Ürünler

Paylaşmayı unutmayın.

İnternette En Çok Satılan Teknolojik Ürünler – Ziyaretçiler İnternet üzerinden istedikleri ürünleri sepete ekleyip ödeme yaparlar. Çok az talebi olan veya hiç talep edilmeyen ürünleri satmak, çevrimiçi işletmenizin başarılı olmasını zorlaştırır. Hangi trend ürünlerin çevrimiçi satılacağını bilmeniz önemlidir. Bu nedenle, iş fikirlerinizle ilgili beyin fırtınası yaparken, internette en çok satılan teknolojik ürünleri incelemenizde fayda var.

Teknoloji hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuşken teknolojik ürünlerin satışlarının artmasına da şaşırmamak gerek. Bundan dolayı, internette en çok satılan teknolojik ürünler telefon kılıfları, tripodlar, tutucular ve kablosuz şarj cihazları gibi hayatımızın tamamlayıcı ürünleri trend ürünler haline geldi. Çevrimiçi olarak ne sattığınız, hangi pazarlama stratejilerini alacağınızı belirler. Peki bu yıl trend olan, dikkat çeken ürünler nelerdi?

İnternette En Çok Satılan Teknolojik Ürünler

Giyilebilir Teknoloji

Giyilebilir teknoloji, insanlar tarafından giyilebilen teknolojik aletlerdir. Ve vücut hareketlerini izleyen akıllı sensörlerle yüklüdür. Bu sensörler akıllı saatinizde, akıllı gözlüğünüzde, vücut sensörlerinde, elektronik giyim eşyalarınızda, mücevher ve video kayıt cihazınız ve daha nicesinde yer alıyor. Birçoğumuz, fiziksel aktivitelerimizi izlemek, sağlığımızı takip etmek için akıllı saat kullanıyoruz. Bunun yanında anlık mesaj bildirimlerimizi de daha rahat kontrol edebiliyoruz.

internette-en-cok-satilan-teknolojik-urunler
@apple

internette en çok satılan teknolojik ürünleri incelediğimizde giyilebilir cihaz trendi diğer cihazlar kadar hızlı artış göstermedi. Fakat çok istikrarlı bir şekilde satışlar artıyor. “Akıllı saat” kelimesinin aylık global Google arama hacmi 2.000.000’ a ulaştı. Dünya çapında daha fazla yetişkin akıllı saat satın alıyor. Hatta çocuklar bile akıllı saat alıcıları arasına girdi.

Vücut Şekillendirici Korseler

@huffpost

“Shapewear”, vücudu tercih edilen bir forma sokmak için kullanılan bir temel giysidir. Dış güzelliğin vurgusunun bu kadar fazla olduğu bir dönemde vücut şekillendirici korselerin de satışı bir hayli arttı. Gelişmekte olan markalar da mevcut ürünlerine bu korselerini ekledi. Vücut şekillendirici korsenin aylık global Google arama hacmi yaklaşık 97.000’ dir. Bu korselerin popüler hale gelmesine en çok katkı sağlayan Kardashian ailesi olduğunu unutmayalım. Onların üzerinde korseler ne zaman dikkat çekti, ürün için aramalar % 45 arttı.

Telefon Tripodları – İnternette En Çok Satılan Teknolojik Ürünler

internette-en-cok-satilan-teknolojik-urunler
@hurriyet

İçerik üreticileri, fotoğraf meraklıları için kesinlikle çok önemli bir araç. Özellikle vlog ve canlı yayının yükselişiyle, birçok kişi rahat bir şekilde video çekmek için bu ürünlere bakıyor. TikTok uygulamasının popülerliği de tripod satışlarını arttırdı. Ayrıca, bu ürün için Google Trends arama hacmi de pandemi sırasında önemli ölçüde arttı. Güncel verilere göre tripodların aylık küresel Google arama hacmi 37.000 civarında. 

Telefon Kılıfları- İnternette En Çok Satılan Teknolojik Ürünler

@pinterest

Cep telefonları dünya çapında en yaygın kullanılan araçlar arasındadır ve kullanıcı tabanları büyümeye devam etmektedir. Öyle ki, uzmanlar 2023 yılına kadar 4,3 milyar insanın akıllı telefon kullanmasını bekliyorlar. Telefon satışlarının artmasıyla, haliyle kılıflarının da satışları artıyor. Telefon kılıfı için aylık küresel Google arama hacmi: 67.000’ dir. 

Akıllı telefon aksesuarları 2018 dijital pazarında değeri $ 224.690.000.000’ dır. Uzmanlar 2026 yılında bu değerin $ 284.060.000.000 ulaşmasını bekliyor. 

Bluetooth Kulaklık

internette-en-cok-satilan-teknolojik-urunler
@apple

Bluetooth kulaklıklar için aylık küresel Google arama hacmi 388.000’ i buldu.5 yıl içerisinde satışlarda 12,3% büyüme gösterdi. Bunun nedeni, birçok akıllı telefonun kulaklık jaklarının tasarımlarının değişik değişik olmasıdır. Değişik jaklar için değişik kulaklık ucu aramak mı? Yoksa her akıllı telefona uyabilecek bir kablosuz kulaklık mı? Ek olarak, artık daha fazla insan kablosuz cihazların rahatlığına değer veriyor.

Akıllı Ampuller

@aliexpress

Her aletimiz robotlaştı, otomatikleşti. Neden ampulümüz de akıllı olmasın ki? Google Trendler, akıllı ampullere artan bir ilgi olduğunu ve arama hacminin genellikle yılın ilerleyen aylarında zirveye ulaştığını gösteriyor. Akıllı ampulün aylık küresel Google arama hacmi 20.000 civarındadır.

Güneş Panelleri

Bazı araştırmalar, 2050 yılına kadar tüm enerji ihtiyacımızı güneş ve rüzgardan karşılayacağımızı belirtiyor. Diğer yandan güneş panelleri, elektrik santralleri için oldukça uygun maliyetli bir çözümdür. Çünkü yedek enerji kaynağına dönüştürmek için de kullanılabilir.

internette-en-cok-satilan-teknolojik-urunler
@ekolojist

Bunun dışında taşınabilir güneş panelleri de oldukça popüler. Ayrıca şebekeden uzakta olduğunuzda elektriği etkinleştirebilirler. Özellikle yaz yolculukları ve kamp için mükemmeldir. Özellikle güneş enerjisi ile çalışan taşınabilir şarjlar en iyi yatırımlarınızdan biri olabilir. Aylık küresel Google arama hacmi 263.000’ e kadar çıkmıştır.

KAYNAK: HOSTINGER

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar