IMDb Kullanıcılarının Oyları ile Belirlenen “IMDb 2021’in En İyi Dizileri”

Paylaşmayı unutmayın.

IMDb Kullanıcılarının Oyları ile Belirlenen “IMDb 2021’in En İyi Dizileri” – Film severlerin, film eleştirmenlerin, sıradan film tüketicilerinin bile uğrak mekanı olan ve filmlerin oylanabildiği IMDb. IMDb açılımı Internet Movie Database‘dir. Site internet üzerinde bulunan milyonlar film, dizi, animasyon, televizyon programı ve oyuncuların bilgilerini barındıran bir sitedir. Her yıl olduğu gibi bu yılda en iyi film ve dizi listesini paylaştı. İşte IMDb Kullanıcılarının Oyları ile Belirlenen “2021’in En İyi Dizileri”

IMDb 2021’in En İyi Dizileri

imdb-kullanicilarinin-oylari-ile-belirlenen-imdb-2021in-en-iyi-dizileri
@geektyrant

Wanda Vision

Marvel Sinematik evrenine ana karakterlerimizden sonra dahil olan ve çokça sevilen Vanda Vision ikilisinin dizisi 2021 yılının henüz başında yayına başlamıştır. Elizabeth Olsen, Kathryn Hahn ve Paul Bettany gibi isimlerin yer aldığı dizinin IMDb puanı 8.3’dir. Marvel, son dönemde filmlerine bir ara verip diziler üzerinden ilerlemeye karar vermiş gibi… Tabii bu sevenleri oldukça sevindiren bir haber…

@wallpaperboat

Loki

Listenin ikinci sırasında yine bir Marvel karakteri ve onun dizisi var. Filmlerde kötü karakter olarak işlenen Loki, kendine ait dizisi olan bir başka çizgi roman kahramanıdır. Her filmde Tom Hiddleston başrolü ile gayet başarılı olarak nitelendirilen karakter, dizi serisinde de 9 Haziran 2021 tarihinden günümüze kadar yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlandığı andan itibaren oylanan Loki, IMDb kullanıcılarından 8.0 puan almıştır.

imdb-kullanicilarinin-oylari-ile-belirlenen-imdb-2021in-en-iyi-dizileri

Squid Game – IMDb 2021’in En İyi Diziler

Bir dizi düşünün, sadece bir kaç gün içinde tüm dünyada konuşulan, bir dizi düşünün günümüz gerçeklerine ayna tutan… Squid Game bu yılın en iyi çıkış yapan dizilerinden biri olmuştur. Adına oyunlar, etkinlikler, kripto paralar, maskeler, kostümler ve daha niceleri yapılan. Reklam kampanyalarına, yayınlara ilham veren dizi IMDb’den 8.1 puan alarak listeye adını yazdırdı. Güney Kore kültürünün geçtiğimiz bir kaç senede revaçta olmasının etkisi olsa da, dizi gayet başarılı. Karakterimiz yoksulluk ile mücadele ederken, aldığı borçları ödeyemediği için annesinden harçlık alıyor. Serkeş hayatına devam ederken, metroda bir adam yaklaşıyor . Oyun oynayarak para kazanabileceğini söylüyor ve serüven bu şekilde başlıyor.

The Falcon and the Winter Soldier

IMDb 2021’in En İyi Dizileri listesinin ilk 5 sırasında toplam 3 Marvel karakterinin yer alması bir tesadüf değildir elbet… Marvel Stüdyoları elde ettiği yayın gelirlerini yine iyi bir şekilde kullanmış gibi görünüyor. Falcon ve Wonder Soldier karakterlerini ilk defa Kaptan Amerika serisinde görmüştük. O günden sonra birbiri ile uyum yakalayan karakterlerimiz; bu yıl karşımızı ortak yapım bir dizi ile çıkıyor. Uyarı! The Falcon and the Winter Soldier‘da birçok konu aynı anda işleniyor. Dizimi IMDb’ 8 tam puan alarak dördüncü sırada konumlanmıştır.

imdb-kullanicilarinin-oylari-ile-belirlenen-imdb-2021in-en-iyi-dizileri

Bridgerton – IMDb 2021’in En İyi Diziler

Her zengin, soylu ailenin kızları üzerinde ki istekleri bellidir. Kızlarının en doğru kişi ile en mantıklı, makul evliliği yapmasını sağlayıp statülerini sürdürmek veya güçlendirmek. Ayrıca dizi, başrol karakterimiz Daphne’nin bu entrikalarla dolu evlilik borsasında hayallerindeki aşkı arayışını anlatıyor. Diğer yandan 2021 yılının ilk günlerinde yayın hayatına başlayan Bridgerton, İngilizce seviyenize de katkı sağlayacak bir dizidir. IMDb kullanıcıları Bridgerton’ı 7.3 puan ile değerlendirmişlerdir.

Son olarak IMDb 2021’in En İyi Dizileri listesi, yıllardır devam eden; The Walking Dead, Mare of Easttown, Shadow and Bone, Cobra Kai ve son olarak yakışıklı şeytanımız Lucifer gibi diziler ile devam ediyor. Herkese iyi seyirler…

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar