IMDb Editörlerine Göre 2020’nin En İyi Diziler – 2

Paylaşmayı unutmayın.

IMDb Editörlerine Göre 2020’nin En İyi Diziler – 2 – Daha önceden ilkini yayınladığımız IMDb editörlerinin 2020’de yayınlanış favori dizilerinin yer aldığı listenin şimdi de ikincisini sizlerle buluşturuyoruz. IMDb editörleri tarafından belirlenmiş 25 favori dizinin ilk 13’üne birinci yazımızda yer verirken bu yazımızdaysa kalan 12 favori diziyi listeledik. 

IMDb Editörlerine Göre 2020’nin En İyi Diziler – 2

1) The Outsider

imdb-editorlerine-gore-2020nin-en-iyi-diziler-2
@IMDb

IMDb Puanı: 7,8

Türü: Suç

Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2020

The Outsider Amerikalı hikâye ve roman yazarı Stephen King tarafından yazılan romanından diziye uyarlanmıştır. Bir çocuğun öldürülmesi sonucunda katilin kim olduğunu bulmak için görevlendirilen bir dedektifin hikayesi anlatılmaktadır. 10 bölümlük bu kısa dizi IMDb eleştirmenleri tarafından 2020’de çıkan en iyi dizilerden biri olarak gösterilmesinin yanında izleyenlerden de olumlu geri dönüşler elde etmeyi başarmıştır.

2) PEN15

imdb-editorlerine-gore-2020nin-en-iyi-diziler-2
@IMDb

IMDb Puanı: 8,0

Türü: Komedi

Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi: 18 Ekim 2020

PEN15, 13 yaşındaki ortaokul öğrencileri olan Maya ve Anna’nın ergenliklerinde yaşadıkları komik durumlarını bizlere sunmakta. İzlemesi keyifli ve eğlenceli yeni bir dizi arıyorsanız PEN15’e göz atmanızı öneririz.

3) Never Have I Ever

imdb-editorlerine-gore-2020nin-en-iyi-diziler-2
@IMDb

IMDb Puanı: 7,9

Türü: Komedi

Yayınlanma Tarihi: 27 Nisan 2020

Komedi türünde bir gençlik dizi olan Never Have I Ever, Hint kökenli Amerikalı bir gencin lisede yaşadığı olayları konu almakta. Genç kızın ergenlik döneminde gerçekleşen eğlenceli olaylara tanık olmak isterseniz diziye Netflix üzerinden ulaşabilirsiniz.

4) Raised by Wolves

imdb-editorlerine-gore-2020nin-en-iyi-diziler-2
@IMDb

IMDb Puanı: 7,7

Türü: Dram, Bilim Kurgu

Yayınlanma Tarihi: 3 Eylül 2020

Raised by Wolves, insan olmanın ne demek olduğu cesur ve şaşırtıcı şekilde bizlere aktarmasından dolayı IMDb editörü için en iyi 2020 dizilerinden birisi olarak seçilmiştir. Film, iki androidin insanların çocuklarını yetiştirmekle görevlendirilmesini konu almakta.

5) Legendary

imdb-editorlerine-gore-2020nin-en-iyi-diziler-2
@IMDb

IMDb Puanı: 7,7

Türü: Reality

Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs

Legendary, HBO Max tarafından yayınlanan bir TV şovudur. Dolaşılan 9 evden en başarılı performansı seçmek üzerine bir konsepti bulunmaktadır. IMDb eleştirmenleri diziden övgüyle bahsetmelerinin yanında izleyenler tarafından da beğenilmesinden dolayı yeni sezonun yayınlanacağı duyuruldu.

6) World’s Toughest Race: Eco-Challenge Fiji

imdb-editorlerine-gore-2020nin-en-iyi-diziler-2
@IMDb

IMDb Puanı: 7,7

Türü: Macera, Reality

Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi: 14 Ağustos 2020

Ünlü maceraperest Bear Grylls’in sunuculuğunu üstlendiği bu televizyon dizisi, dünyanın dört bir yanından katılan yarışmacıların zorlukların üstesinden gelmesini anlatmaktadır. “En azından yürüyüşe çıkmak istememi sağladı.” açıklamasıyla IMDb editörlerinin enlerinin bulunduğu listede yer almakta.

7) Virgin River

@IMDb

IMDb Puanı: 7,5

Türü: Romantik

Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2020

Robyn Carr’ın kaleme aldığı 20 romandan uyarlanarak yapılan Virgin River, yeni bir hayata başlama kararıyla Kuzey Kaliforniya’daki ücra bir kasabaya taşınan hemşirenin yaşadığı beklenmedik olayları konu almakta. Netflix orijinal yapımı olan bu dizinin ilk sezonun ardından büyük bir ilgi topladı ve 2.sezon çıktığında sosyal medyada büyük bir sevinçle karşılandı.

8) Taj Mahal 1989

@IMDb

IMDb Puanı: 7,5

Türü: Komedi, Romantik

Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi: 14 Şubat 2020

Taj Mahal 1989, “Ruhumu zenginleştiren bir dizi, yıl bitmeden bölümleri yeniden izlemeyi dört gözle bekliyorum.” ifadesiyle editörlere göre 2020’nin en iyi dizileri arasına girdi. Netfix’in sevilen yapımlarından olup Lucknow Üniversitesi çevresinde gelişen yaşanan olayları konu almakta.

9) Emily in Paris

@IMDb

IMDb Puanı: 7,1

Türü: Komedi, Dram, Romantik

Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi: 2 Ekim 2020

Emily, Şikago’da hayatını sürdürürken mükemmel bir iş fırsatı yakalamasıyla birlikte Paris’e taşınır. Paris’te kültür çatışması yaşaması sonucu yeni hayatına adapte olmaya çalışan Emily’nin hikayesi dizide bizlere aktarılmakta. Netflix üzerinden izleyebileceğiniz bu dizi IMDb editörlerinin favorileri arasında.

10) Lovecraft Country

@IMDb

IMDb Puanı: 7,1

Türü: Dram, Fantastik, Korku

Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi: 16 Ağustos 2020

“İzleme listenize eklediğiniz için pişman olmayacaksınız” açıklamasıyla listede yer alan Lovecraft Country, kayıp olan babasını bulmak üzere yola çıkan siyahi bir adamın hayat hikayesini anlatmaktadır. 10 bölümlük bu sürükleyici macera HBO tarafından geçtiğimiz yaz yayınlandı.

11) Star Trek: Lower Decks

@IMDb

IMDb Puanı: 6,6

Türü: Animasyon, Aksiyon, Macera

Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi: 6 Ağustos 2020

2021’de ikinci sezonuyla tekrar izleyicilerle buluşacak olan animasyon türündeki bu yapım başarılı yazar Mike Mcmahan tarafından yapılmakta. Bununla birlikte dizi Starfleet’in önemli gemilerine hizmet eden destek ekibini bizlerle buluşturacak.

12) Indian Matchmaking

@IMDb

IMDb Puanı: 6,2

Türü: Reality

Yeni Sezon Yayınlanma Tarihi: 16 Temmuz 2020

Netflix’te yayınlanan Indian Matchmaking, görücü usulü evliliklerde rehber olan bir kadını anlatmakta. Bununla birlikte IMDb editörleri dizinin günümüzde devam eden görücü usulü evlilikleri eğlenceli bir şekilde anlattığı için favorilerine eklediklerini belirtmekte.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar