Heyecanlı Bir Yarışma: Exatlon Challenge

Paylaşmayı unutmayın.

Heyecanlı Bir Yarışma: Exatlon Challenge – Netflix’te 3 Temmuz tarihinde yayına giren ve girdiği günden itibaren seyircinin ilgisini elinden bırakmayan Exatlon, en çok izlenenler listesindeki popülaritesini koruyor. Binlerce takipçisi olan sosyal medya fenomenlerinin yarıştığı Exatlon’da, beyaz ve siyah olmak üzere iki takım bulunuyor. Yarışmayı kaybeden takımı ekstrem cezalar bekliyor. Bu heyecanlı ve zorlu parkurların bulunduğu yarışmanın sunuculuğunu Orkun Işıtmak üstleniyor. Oğuzhan Uğur ise Exatlon Face-Off bölümüyle kaybeden takım ile birlikte değerlendirmeler yapıyor.

Heyecanlı Bir Yarışma: Exatlon Challenge

Exatlon yarışmacılarını ve sunucularını daha yakından tanıyalım. 

Orkun Işıtmak

1996 yılında İzmir’de doğan içerik üreticisi Orkun Işıtmak’ın, Youtube’da 7.5 Mn, Instagram’da ise 2.7 Mn takipçisi vardır. 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde “En iyi YouTuber” kategorisinde ödül kazanan Orkun Işıtmak, 2012 yılından beri Youtube kanalında eğlenceli içerikler üretmeye devam etmektedir. Ayrıca 2018 yılında “İyi Oyun” isimli filmde rol almıştır.

heyecanli-bir-yarisma:-exatlon-challenge
Kaynak

Orkun Işıtmak Youtube Kanalı

Orkun Işıtmak Instagram Hesabı

Oğuzhan Uğur

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Oğuzhan Uğur, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunudur. Sinema ve müzik alanlarında çalışmalar yapmış olan Oğuzhan Uğur’un Instagram’da 2.5 Mn takipçisi vardır. Oğuzhan Uğur, BaBaLa TV’de “Mevzular” ve “P!nç” programlarını sunmaya devam etmektedir. 

heyecanli-bir-yarisma:-exatlon-challenge
Kaynak

Oğuzhan Uğur Instagram Hesabı

Doğan Kabak

1980 yılı İstanbul doğumlu Doğan Kabak, dergi yayıncılığı kariyerinin yanında Youtube kanalında otomobilleri incelediği video içerikleri üretmektedir. Instagram’da 574 bin, Youtube’da ise 1.43 Mn abonesi olan Doğan Kabak, otomobil alanında tanınmış bir sosyal medya fenomenidir.

heyecanli-bir-yarisma:-exatlon-challenge
Kaynak

Doğan Kabak Youtube Kanalı

Doğan Kabak Instagram Hesabı

Buse Plan

1995 yılında doğan Buse Plan, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümü mezunudur. Youtube kanalında kendi yaşantısından içerikler paylaşmaktadır ve 99.9 bin aboneye sahiptir. Instagram’da 281 bin takipçisi olan Buse Plan, gezmeyi ve ekstrem sporları seven bir içerik üreticisidir.

heyecanli-bir-yarisma:-exatlon-challenge
Kaynak

Buse Plan Youtube Kanalı

Buse Plan Instagram Hesabı

Barış Erdoğan 

1995 yılında Oslo’da doğan Barış Erdoğan, parkur sporuyla ilgilenmektedir. Youtube kanalında 282 bin aboneye sahip olan Barış Erdoğan, aksiyon, macera içerikli videolar üretmektedir. Instagram üzerinden de aktif olarak paylaşımlarına devam eden sporcunun, bu platformda toplam 73.3 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kaynak

Barış Erdoğan Youtube Kanalı

Barış Erdoğan Instagram Hesabı

Yağmur Karabal

Yağmur Karabal 1992 yılında doğmuştur. Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirmiştir. Youtube’a Kasım 2019 tarihinde katılmıştır ve 5.96 bin abonesi vardır. Instagram’da daha aktif olan Yağmur Karabal’ın 317 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kaynak

Yağmur Karabal Youtube Kanalı

Yağmur Karabal Instagram Hesabı

Uras Benlioğlu

1982 yılında doğan Uras Benlioğlu, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Medya ve gazetecilik alanındaki kariyerini bırakarak sosyal medyada içerik üretmeye başlamıştır. Youtube’da 2,83 Mn abonesi, Instagram’da ise 631 bin takipçisi vardır. Her iki mecrayı da aktif olarak kullanan Uras Benlioğlu, Youtube’da pratik bilgiler, eğlenceli deneyler gibi içerikler üretmektedir.

Kaynak

Uras Benlioğlu Youtube Kanalı

Uras Benlioğlu Instagram Hesabı

Aleyna Şen

Üniversite eğitimine devam eden Aleyna Şen 21 yaşındadır. Instagram ve Youtube’da içerik üretmektedir. Instagram’da daha aktif olan ve günlük hayatından kesitler paylaşan Aleyna Şen’in Instagram’da 322 bin, Youtube’da ise 38.2 bin takipçisi vardır. 

Kaynak

Aleyna Şen Youtube Kanalı

Aleyna Şen Instagram Hesabı

Dilan Ay

1995 yılında doğan Dilan Ay, halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunudur. Geçmişte oyunculuk da yapmış olan Dilan Ay, aynı zamanda Youtube ve Instagram için içerik üretmektedir. Sağlıklı beslenme, spor, makyaj temalı içerikler ürettiği Youtube kanalında 49 bin, Instagram’da ise 60.9 bin takipçisi vardır.

Kaynak

Dilan Ay Youtube Kanalı

Dilan Ay Instagram Hesabı

Buğra Kazancı

1996 yılında doğan ve üniversite eğitimini tamamlayan Buğra Kazancı, Youtube’da aktif olarak içerik üretmektedir. İki Youtube kanalı bulunan fenomenin, “Minecraft Evi” isimli kanalının 2.14 Mn, Buğra Kazancı isimli kanalının 69.7 bin abonesi vardır. 

Kaynak

Buğra Kazancı Youtube Kanalı

Buğra Kazancı Youtube Kanalı-Minecraft Evi

Buğra Kazancı Instagram Hesabı

Gözde Demiral

Gözde Demiral 1998 yılında İzmir’de doğmuştur. Youtube ve Instagram’ı aktif olarak kullansa da kendisini “Twitcher” olarak tanımlamaktadır. 493.499 bin takipçisinin bulunduğu Twitch isimli platformda “Mia Fitz” olarak tanınmaktadır. 

Kaynak

Gözde Demiral Youtube Kanalı

Gözde Demiral Instagram Hesabı

Gözde Demiral Twitch Kanalı

Hayrettin

1984 yılı İstanbul doğumlu olan Hayrettin, üniversite eğitimini reklamcılık üzerine almıştır. Oyunculuk kariyeri dışında sosyal medya hesaplarını da aktif kullanan Hayrettin’in, Youtube’da 2.09 Mn, Instagram’da ise 730 bin takipçisi bulunmaktadır. Eğlenceli içerikleriyle büyük kitlelere hitap etmeyi başarmıştır.

Kaynak

Hayrettin Youtube Kanalı

Hayrettin Instagram Hesabı

Mendebur Lemur

Sosyal medyada Mendebur Lemur olarak tanınan, gerçek adı Hakan olan sosyal medya fenomeni, 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kendine ait  Youtube kanalında eğlenceli ve teknolojik ürünleri tanıttığı içerikler üretmektedir. 1.63 Mn takipçisi olan Mendebur Lemur, aynı zamanda Twitch’de yayın yapmaktadır.

Kaynak

Mendebur Lemur Youtube Kanalı

Mendebur Lemur Instagram Hesabı

Mendebur Lemur Twitch Kanalı

Öykü Berkan

2001 doğumlu Öykü Berkan, Youtube ve Instagram’da içerik üretmektedir. Instagram’da 768 bin, Youtube’da ise 191 bin abonesi vardır. Günlük hayatın yanında, meydan okuma, makyaj gibi içerikler de paylaşan Öykü Berkan, üç yıldır sosyal medya ile ilgilenmektedir.

heyecanli-bir-yarisma:-exatlon-challenge
Kaynak

Öykü Berkan Youtube Kanalı

Öykü Berkan Instagram Hesabı

Furkan Kaya

Sosyal medyada Ağırsağlam olarak bilinen Furkan Kaya, 1995 doğumludur.  Kuvvet, kondisyon ve duruş düzeltici egzersizler eğitmenidir. Ayrıca Powerlifting ve Strongman sporcusudur. Ağırsağlam Youtube kanalının 538 bin takipçisi vardır. Furkan Kaya, aynı zamanda kişiye özel diyet ve spor programları da sağlamaktadır.

heyecanli-bir-yarisma:-exatlon-challenge
Kaynak

Furkan Kaya Youtube Hesabı

Furkan Kaya Instagram Hesabı

Elanur Pat

2000 doğumlu Elanur Twitch yayıncısıdır. Twitch’de 368.933 bin takipçisi vardır. Bela isimli şarkısı Youtube’da 35 Mn görüntülenme almıştır. Instagram’da 965 bin takipçisi vardır ve müzik kariyerine devam etmek istemektedir.

heyecanli-bir-yarisma:-exatlon-challenge
Kaynak

Elanur Youtube Kanalı

Elanur Instagram Hesabı

Elanur Twitch Kanalı

Furkan Yaman

1999 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllardır sosyal medyada içerik üreten Furkan Yaman’ın Youtube’da 3.45 Mn takipçisi vardır. Sosyal medyadan elde ettiği kazançlarla bir fast food dükkanı açmıştır. Instagram’ı da aktif kullanan Furkan Yaman’ın bu platformda 1.1Mn takipçisi vardır.

Kaynak

Furkan Yaman Youtube Kanalı

Furkan Yaman Instagram Hesabı

Dilara Aydın

23 yaşındaki Dilara Aydın, halkla ilişkiler bölümü mezunudur. Instagram’da 205 bin takipçisi bulunan Dilara’nın, Youtube’da 8 bin abonesi bulunmaktadır. Daha çok yemek, moda, makyaj, kişisel bakım kategorilerinde paylaşım yapmaktadır.

Kaynak

Dilara Aydın Youtube Kanalı

Dilara Aydın Instagram Hesabı

Exatlon Challenge Türkiye’yi Netflix üzerinden seyredebilirsiniz.

Exatlon Challenge / Netflix

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar