Haziran’da Netflix – Çok Konuşulacak Program

Paylaşmayı unutmayın.

Haziran’da Netflix – Çok Konuşulacak Program – İnternet ortamının devlerinden biri haline gelen ve içerikleri televizyon kanallarının içeriklerinden daha çok ses getirmeye başlayan Netflix, Haziran ayında da yayınlayacağı içeriklerle yine adından çokça söz ettirecek. Mayıs ayında Türkiye’de Aşk 101 dizisi ile sıkça konuşulan Netflix, üye sayısını bir hayli arttırdı. Resmi bir açıklama olmaması sebebi ile Türkiye’deki net ücretli üye sayısı bilinmese de, 1 milyonu aştığı tahmin ediliyor ve bu sayı her geçen gün de yükseliyor. Netflix, bu sayıyı tüm Dünya’da daha hızlı yukarı çekmek adına Haziran’da da bomba gibi içerikler yayınlayacak. İşte o içeriklerin bazıları…

Haziran’da Netflix

Netflix
Görsel: realtalkinc

13 Reasons Why – Final Sezonu (05.06.2020)

Bu dizi, Netflix’in gençlik dizilerinden biridir. İlk sezonu 2017’de yayınlanan 13 Reasons Why, Haziran ayında 4. sezon ile final yapacak. Temelde bir genç kızın intiharının perde arkasını konu alan bu dizinin final sezonunda mezun olmaya hazırlanan lise öğrencilerinin yapacağı üzücü tercihler kameraya yansıyacak.

13 Reasons Why, IMDb’de 7,8 puan ortalamasına sahip.

Reality Z – İlk Sezon (10.06.2020)

Netflix’in yeni dizisi Reality Z, bir zombi saldırısı sonrası stüdyoda mahsur kalan televizyoncuların yaşadıklarını seyirciye aktaracak. İlk izlenimler dizinin korku-komedi türlerinde olacağı yönünde. Dizinin ilk sezonu 10 Haziran’da seyirci ile buluşacak.

IMDb’de herhangi puana sahip değil.

Marcella – 3. Sezon (14.06.2020)

Marcella dizisi, eski bir polis olan Marcella’nın eşi tarafından terk edilmesi sonrasında eşi için terk ettiği mesleği polisliğe dönmesi ve geçmişte çözemediği bir davayı tekrar çözmeye çalışmasını konu alır. Netflix’te yayınlanan ve sevilen dizilerden biridir. Üçüncü sezonu 14 Haziran’da yayınlanacak.

İlk iki sezonu için IMDb’de verilen puanların ortalaması 7,4’tür.

The Politician – 2. Sezon (19.06.2020)

Bu dizi adından da anlaşılacağı üzere politik bir dizidir. Dizide, çocukluğundan beri ABD başkanı olma hayali ile yaşayan bir gencin hikâyesi anlatılıyor. Bu gencin ilk hedefi Harvard’da eğitim almaktır, bu sayede daha başarılı bir ABD başkanı olacağını düşünür ancak Harvard’a giden yolda imajını zedelemeden lisedeki yaşıtları ile de baş etmek zorundadır. The Politican, işte bu hayale giden yolu konu alıyor. Haziran ayında ikinci sezonu yayınlanacak olan dizinin ilk sezonu 2019’da yayınlanmıştı.

Dizinin ilk sezonu, IMDb’de 7,5 oy ortalamasına sahip.

https://www.youtube.com/watch?v=6-kdBlzCG7w

Dark – Final Sezonu (27.06.2020)

Netflix’in tüm Dünya’da en çok konuşulan ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Dark, son yani üçüncü sezonu ile 27 Haziran’da Netflix’te olacak. Diziyi kısaca bir özetlemek gerekirse, zamanda yolculuk fikrinin üzerine kurulu bir teması var. Ormanda bir çocuğun kaybolması ile başlayan olaylar zincirinde, ormanda bir mağaranın olduğu ve bu mağaradaki bir geçit ile zamanda 33 veya 66 yıl geriye gidilebildiği keşfedilir. Daha sonra bu geçitten haberdar olan ve bundan istifade eden birilerinin de olduğu anlaşılır. Karakterlerin bugünkü, 33 yıl önceki veya 33 yıl sonraki halleri sık sık yan yana gelir, bu açıdan da oldukça ilginç bir dizidir.

IMDb’de 8,7 puan ortalamasına sahiptir.

Ben Ali (01.06.2020)

Ünlü eski boksör Muhammed Ali’nin yaşamını, kariyerini ve insanlarda bıraktığı etkiyi anlatan ve 2014’te izleyiciyle buluşan bu belgeselin Netflix’te de yayınlanacak olması, daha fazla insana ilham verecektir. Ben Ali, Haziran ayının ilk günü Netflix’te yayınlanacak.

Biz Böyleyiz (12.06.2020)

Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve Özge Özpirinçci gibi isimlerin yer aldığı, Ocak ayında vizyona giren film, 12 Haziran’da Netflix’te de yayınlanacak. Biz Böyleyiz filmi, bir dönem oldukça yakın olan bir grup arkadaşın, uzun bir süre sonra tekrar bir araya gelişini anlatıyor.

Bu filmin IMDb puanı 6,5.

Yarına Tek Bilet (19.06.2020)

Netflix’in Türk yapımı orijinal içeriği olan Yarına Tek Bilet filmi, Ankara’dan İzmir’e doğru giden iki kişinin yollarının kesişmesi sonrası gelişen olayları konu alıyor. Yarına Tek Bilet, romantik bir aşk filmi. Netflix’te 19 Haziran’dan itibaren izlenmesi mümkün olacak. Filmin başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger var. Fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yarına tek bilet film
Görsel: beyazperde

Kral: Elvis (22.06.2020)

Bu Netflix belgeselinde, bir yönetmen Elvis Presley’nin Rolls-Royce marka aracına binip, Elvis Presley’nin dokunduğu, etkilediği yerleri ve kişileri ziyaret ediyor. 2017’de izleyiciyle buluşan bu belgesel, 22 Haziran’da Netflix’te olacak.

Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga’nın Hikayesi (26.06.2020)

Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga’nın Hikâyesi filmi aslında günlerdir merakla bekleniyor. Fragmanı haftalar önce yayınlanan bu film, özellikle ülkemizin Eurovision hasreti sebebi ile Türk Netflix üyelerinin daha büyük bir merakla beklediği bir film. Fire Saga’nın Hikayesi, Eurovision’a katılma şansı elde eden iki kasabalı müzisyenin Eurovision macerasını konu alacak. 26 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak olan bu filmin başrolünde ünlü komedyen Will Ferrell’ın yer alması, filmi daha da ilgi çekici kılıyor.

Netflix’te bir çırpıda izleyebileceğiniz bir mini dizi arıyorsanız bu yazımıza mutlaka bir göz atmalısınız.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar