Günümüzde Youtube’da En Çok İzlenen Videolar

Paylaşmayı unutmayın.

Günümüzde Youtube’da En Çok İzlenen Videolar – Dev video platformuna her gün binlerce video yükleniyor. Bu videoların bazıları 10 kez bile izlenmezken bazıları ise milyarlarca kişi tarafından izleniyor. YouTube uluslararası kullanıcılara hitap ettiği için en fazla izlenen videolar genellikle şarkılar veya klipler olsa da liste bizce oldukça ilginç gözüküyor. Hatta o kadar çok şarkı bulunuyor ki 10 videoluk en çok izlenen videolar listesinde sadece farklı kategoriden 2 video bulunuyor.

10-) Roar (2,96 Milyar)

Yayın tarihi 2013 yılı olan eski Katy Perry klibi Roar, bu zaman dilimine kadar çok en çok izlenen kliplerden biri olmuş durumda.

9-) Sugar (3,07 Milyar)

Maroon 5 grubunun çıkardığı Sugar şarkısının böyle bir izlenme almasının en büyük sebebi şarkının birden parlamasıydı. 2015 yılında çıkan klip çok kısa bir sürede yüksek izlenmelere ulaştı fakat sonrasında yavaşça düşüşe geçti. Bu düşüşe rağmen yine de iyi bir konumda duruyor.

😎 Sorry (3,22 Milyar)

Sorry şarkısı; gençlerin ilgisini çeken, uzun bir süre çok sevilen hala bir kesim tarafından ölme derecesinde saygı duyulan Justin Bieber tarafından yapıldı. Klipte sanatçıyı pek göremesek de başarısını bu listede görmekteyiz.

7-) Gangnam Stlye (3,46 Milyar)

PSY tarafından yapılan ve uzun bir süre kollarını sallayan insanları sokakta gezdiren klip hala görüntülenme alıyor. Bir dönem radyolarda bangır bangır çalınan şarkının popüleritesi de yavaş yavaş sona ermektedir.

6-) Uptown Funk ft. Bruno Mars (3,71 Milyar)

Listeyi neredeyse yarıladık. 2014 Tarihinde Mark Ronson tarafından yayınlanan müzik klibi hızlı bir şekilde artarak neredeyse 4 milyar izlenmeye ulaştı. Yine de aradaki fark çok olmadığı için hala listede gerileyebilir.

5-) Pinkfong – Baby Shark Dance (3,94 Milyar)

Profesyonel bir müzik klibi olmasa da sıradaki videonun konusu da müzik ile ilgili. Çocukların animasyon ile dans ettiği videoda sıra dışı bir şey yok fakat çocuklar böyle videolara bayılıyor.

4-) Maşa ile Koca Ayı – Afet İçin Çözüm (4,17 Milyar)

2012 yılının başlarında yayınlanan video Maşa ile Koca ayı animasyonu. Oldukça eski olması dünya çapında sevilen bir animasyon olması sebebiyle neredeyse ilk üç içerisinde yer alıyor.

3-) See You Again (4,29 Milyar)

Hala çoğu kişinin severek dinlediği See You Again şarkısı 2015 yılında Wiz Khalifa ‘nın resmi YouTube hesabından yayınlandı.

2-) Shape of You (4,49 Milyar)

Bu şarkıyı eğer daha önce duymadıysanız büyük ihtimalle internetten uzak bir bölgede yaşıyorsunuzdur. 2017 de yayınlanan müziği neredeyse herkes hayatında bir kere dinlemiştir.

1-) Despacito (6,53 Milyar)

Listenin ilk sırasını Despacito alıyor. Hem de büyük bir fark ile. 2 Sene önce yayınlanan ve uzun bir süre YouTube Trendlerden inmeyen klip aynı şekilde uzun bir süre liderliği kaptırmayacak gibi gözüküyor.

Tüm videoların arasında milyonlarca izlenme farkı olsa da YouTube gibi bir platformun saniyede milyonlarca kişi tarafından izlendiğini hatırlatalım. İlk 10 listesi belki de her gün değişebilir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar