Gıda ve Eğlence Kategorisinde 2020’nin En Popüler Uygulamaları

Paylaşmayı unutmayın.

Gıda ve Eğlence Kategorisinde 2020’nin En Popüler Uygulamaları – Ne yiyeceğinize, hangi restoranda gideceğinize, nasıl beslenmeniz gerektiğini sağlayacak birbirinden farklı uygulamaların size bu konuda yardımcı olacağını söylesek çok mu ileri gitmiş oluruz? Son zamanların rövanşta olan gıda sektörünün en popüler 5 uygulamasını paylaşmak istiyoruz.

Gıda ve Eğlence Kategorisinde 2020’nin En Popüler Uygulamaları

Kitchen Stories

Gıda ve Eğlence Kategorisinde 2020’nin En Popüler Uygulamaları listesinde ilk sıra; Yemek tariflerinin derlenerek sizlere ulaştırıldığı bu uygulama ile birbirinden lezzetli yemekleri mutfaklarınızla buluşturuyor. Usta şeflerin önerileri ve belkide daha önce hiç denemediğiniz tarifleri sizler için sunuyor. Burada fazlasıyla mutfak hikayesi bulmak mümkün.

IOS Puanı: 4,8

Android Puanı: 4,7

Zomato

Zomato 24 farklı ülkede faaliyet göstermektedir. Market alışverişlerinizi eve taşımanıza ve restoranları keşfetmenize yardımcı oluyor. İOS uygulamalarından editörün seçimi olarak karşımıza çıkmaktadır.

IOS Puanı: 4,6

Android Puanı: 4,2

KlikTag

Tüketmek için üretilen paket gıdaların içerisindeki malzemelerin sağlığınıza ve yaşam tarzınıza ne kadar uygun olup olmadığını, oluşturmuş olduğunuz profile uygun hale getirerek sizleri bilgilendirmektedir. Eğitici yönüyle gıda uygulamarın da fark yarattığı bir gerçek.

IOS Puanı: 4,6

Android Puanı: 4,7

FatSecret Kalori Sayacı

Eğer sizde besin tüketiminize dikkat etmek istiyorsanız işte bu noktada en iyi uygulama olarak karşınıza çıkmaktadır. Beslenme şeklinize göre fonda kalmanızı yardımcı olmaktadır. Sağlıklı ve doğru beslenmenizi hedefleyen uygulamaya ne dersiniz?

IOS Puanı: 4,7

Android Puanı: 4,7

Yelp

Navigasyon eşliğinde yerel işletmenleri keşfetmeniz için restorant ve alışveriş yerlerini filtreleyerek ayağınıza getiriyor. Rezervasyon seçeneği ile farklılık içeren uygulama, grafik ve renk tonuylada iştah açıcı.

IOS Puanı: 4,5

Android Puanı: 4,1

https://unsplash.com

Eğlence anlayışının kişiden kişiye farklılık gösterdiği bir gerçek. Ama yinede her alanda en iyi eğlence uygulamalarını sizler için araştırdık. İşte en popüler eğlence kategorisine sahip 5 uygulama.

9GAG

Popülaritesi oldukça yüksek olan platform keyifli zaman geçirmeniz için uygulamasıyla sizlerle buluşarak; komik resimler, videolar ve gıflerle dolu eğlenceye eşlik etmenizi sağlıyor.

IOS Puanı: 4,7

Android Puanı: 4,6

Twitch

Dünyaca ünlü en iyi oyuncularla canlı sohbet etmenizi sağlayan platform ile tanışın. Canlı yayın izlemenize ve yayın esnasında sohbet etmenizi sağlayan uygulama sadece oyun dünyası ile sınırlı kalmayıp; spor, sanat, yemek ve müzik alanlarını da canlı olarak izleyebilirsiniz.

IOS Puanı: 4,6

Android Puanı: 4,6

Groouepad

Hey Dj! İşte kendi müziğini yapmak isteyenler için eğlenceli bir uygulama. Müziğe yeni başlayanlar içinde ritim ve melodiyi yakalamanızı sağlıyor.Groouepad’in ses kütüphanesi kendi müziğinizi yapın kendi temponuzu belirleyin.

IOS Puanı: 4,7

Android Puanı: 4,7

Happy Color

Boyama kitaplarının mobil uygulaması olarak karşımıza çıkan bu uygulama, tüm yaş gruplarına hitap etmektedir. Ruhunuzdaki renklerle kuşatacağınız bu uygulamaya hazır mısını?

IOS Puanı: 4,7

Android Puanı: 4,6

Memasik

Metin, etiket ve emojiler ile kendi memelerinizi oluşturmanıza yardımcı oluyor. Uygulama üzerinden diğer kullanıcılarında paylaştıklarını görmenizi sağlıyor. Birbirinden komik görselleri burada bulmak mümkün.

IOS Puanı: 4,3

Android Puanı: 4,4

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar