2020’nin En İyi Mobil Güvenlik Uygulamaları

mobil-güvenlik-uygulamalari

Paylaşmayı unutmayın.

2020 En İyi Mobil Güvenlik Uygulamaları – Akıllı telefonlar hayatımızın doğal bir parçası haline geldiğinden, insanlar telefonlarını artık sadece iletişim için kullanmıyorlar. Bunun yerine, hassas bilgilerinin çoğunu telefonlarında depolarlar. Ancak, bu veri sızıntılarında ve gizliliğimiz de sürekli tehdit altında bulunduğunuzda, özel verilerinizi telefonunuzda saklamak güvenli midir? bunu sorgulamak gerekiyor. Bu yüzden, Google Play Store’da bulunan 2020 için en iyi ücretsiz Android antivirus uygulamalarının bir listesini oluşturduk. Bu Android güvenlik uygulamaları listesi tercih sırasına veya göre değildir ve yalnızca bir derlemedir. İhtiyaçlarınıza göre birini seçmeniz önerilir.

En İyi Android Antivirus / Mobil Güvenlik Uygulamaları

  • Avast Mobil Güvenlik
  • Bit Defender Antivirus Ücretsiz
  • Norton Güvenlik ve Antivirus

1. Avast Mobil Güvenlik

mobil-güvenlik-uygulamalari

Avast, dünya çapında pek çok kullanıcıyı birden fazla platformda korur ve şu anda AV-Test’e göre en çok puan alan Android kötü amaçlı yazılım tarayıcısıdır. Tek bir dokunuşla antivirus motoru, tehlikeli veya virüslü uygulamaları ve Truva atlarını tarar ve casus yazılımlara ve virüslere karşı tam koruma sağlar. SIM güvenliği, kamera kapanı vb. Gibi diğer gelişmiş özelliklerle birlikte, reklamları kaldırabileceğiniz ve uygulama kilitleme özelliğine erişebileceğiniz bazı uygulama içi satın alma işlemleri vardır.Bununla birlikte, Avast for Android’in ücretsiz sürümü, virüslere ve akıllı telefonunuzu etkileyebilecek diğer tehditlere karşı her yönden koruma sağlamak için bazı inanılmaz özellikler içerir.

Avast Mobil Güvenliğin Özel Özellikleri

  • Her uygulama için harcadığınız zamanı görüntülemek için uygulama bilgileri
  • Önbellek ve artık dosyaları silmek için önemsiz temizleyici
  • Fotoğrafları istenmeyen erişime karşı korumak için fotoğraf kasası
  • Güvenli web taraması için web kalkanı

2. Bit Defender Antivirus Ücretsiz

Bitdefender Antivirus Free, telefonunuzda oluşabilecek tehditlere karşı özel olarak tasarlanmış güçlü bir antivirüs aracıdır. Bulut içi tarama teknolojisini kullanan ve süper hızlı tarama yeteneği ile sonuçlanan en hafif antivirüs uygulamalarından biridir. Sonuç olarak, cihazınızı yavaşlatmaz veya bataryanızı boşaltmaz. BitDefender’ı en iyi Android güvenlik uygulaması olarak değerli bir rakip haline getiren şey aynı zamanda gerçek zamanlı koruma sağlar ve uygulamaları yüklendikleri anda tarar..

Bitdefender Antivirus’ün Özel Özellikleri

  • Engellenen web sitelerine erişmek için entegre VPN
  • Güvenilir bir Wi-fi’ye bağlandığınızda uygulamaların kilidini açmak için akıllı kilit açma.
  • Tarama sırasında adware, malware taraması için web koruması
  • Android Wear cihazları için destek

3. Norton Güvenlik ve Antivirüs

Ücretsiz sürümde bile etkileyici olan Norton antivirus yazılımının en son sürümü, yüksek güvenlik özellikleri sunar. Uygulama çoğunlukla % 100 algılama oranı sağlar ve cihazınızı yavaşlatabilecek kötü amaçlı yazılımları, casus yazılımları veya Android virüslerini kaldırır. Kayıp cihazınızı bulmak için bir alarmı tetikleyebilir, veri hırsızlığını önlemek için cihazınızı uzaktan kilitleyebilir veya istenmeyen aramaları veya SMS’leri engelleyebilirsiniz.

Norton Güvenlik ve Antivirüsün Özellikleri

  • Güvenli olmayan bağlantılar hakkında sizi bilgilendirmek için kablosuz tarama
  • Web siteleri arasında güvenli olmayan web sitelerini tarama sırasında işaretleme
  • Spam ve istenmeyen aramaları susturmak için arama engelleme

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar