GAG’lerinizle “Hayata Renk Ver”in

Paylaşmayı unutmayın.

Sadece 1 GAG karşılığında kronik rahatsızlıklara sahip çocukların hayallerine dokunmak, onları mutlu etmek ister miydiniz?

Adgager, kullanıcı panelinde bulunan kazançlar bölümünden bağış yapabilme özelliği ile karşınızda. Şimdilik yalnızca Hayata Renk Ver Derneği’ne yardım yapabilme imkanı sağlıyor olmakla birlikte; ilerleyen günlerde farklı konularda görev yapan farklı kuruluşlarla da çalışarak Gager’larımıza yardım etmek isteyecekleri alanlara ulaşma imkanı tanımaya çalışacağız.

Hayata Renk Ver Derneği , ”Renkli Umutlar”, ”Düşlerimi Boyar mısınız?” ve ”Gülümseten Örgüler” gibi başarılı sosyal sorumluluk kampanyaları yapmış bir dernektir. Çocuklarımızın kendi öykülerini mutlu sonlara ulaştırabilmeleri ve mücadelelerinin kahramanları olabilmeleri için destek vermeyi amaçlayan gönüllü bir kuruluştur. Mart 2013’ten beri kronik hastalıklar sebebiyle uzun süreli tedavi gören tüm çocuklara psiko-sosyal destek sağlamak amacıyla projeler üretip o çocuklara dikkat çekmek amacıyla çalışmalar yapıyorlar.

Biz de Adgager ailesi olarak sosyal sorumlulukları destekleyip, elimizden gelen her şeyi yaparken sizleri de yardıma çağırıyoruz.

Siz de onları bu yolda yalnız bırakmamak ve yollarına bir parça ışık tutabilmek adına bağışta bulunmak isterseniz; Adgager panelinden Kazançlar başlığı altından bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Unutmayın, hayat tüm renkleriyle güzeldir. Gökkuşağından bir renk eksik olsaydı, o gökkuşağı olmaz bambaşka bir şey olurdu. El ele veriyor ve hayatı renklendiriyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, saflığımız, gülümseyen yüzlerimiz. Hayata renk ver derneği bağışlarımızı bekliyor.

Küçük bir hatırlatma: “Dünyayı güzellik kurtaracak!”

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar