GagerNet: First Touch ve Perde…

Paylaşmayı unutmayın.

 Sahne 1 Çekim 1

Anlatılan masalların gerçek olması ve kurulan hayallerin gerçekleşmesi her zaman mümkün olmaz derler. Keyifle dinlediğimiz masalların içindeki kahramanların yaşadıkları, heyecanımızı ve hayal gücümüzü ne kadar okşar hepimiz biliriz. Dinledikçe dinleyesi gelir insanın, alıp sürükler ruhunu bedeninden uzağa. Geri döndüğünde olduğun yerdesindir. Fakat bizim kurduğumuz hayal şu anda gerçekleşiyor.

GagerNet: First Touch

İşte… Sislerin arasından çıkan, sadece kahramanlar değil bu sefer. Şu an sahnede tutku ve heyecanın vücut bulmuş tasviri var. Sahneyi göğüsleyen onlarca nefes alış veriş bir arada ve ahenkle birbirine karışıyor. Bekleyiş sona eriyor. Işıklar, maestro ve perde…

İlk temas… Bakışlar ve yürekler birbirine temas ediyor. İlk andan itibaren birbirine destek olan, birlikte hareket ederek bütün düzeni değiştirme gücünün kendi içinde olduğunu fark etmiş insanların tek tek tanışması. Olağanüstü bir sinerji var havada ve bu herkesin hissettiği somut bir şeymiş gibi, ciğerlerine çektikçe ruhunu beslermiş gibi keyif veriyor. Bizim kurduğumuz hayalin gerçekleşmesi için işte bu lazımdı. Onlarca Gager ile temas etmek. Karanlıkta kalmış ve görünmeyeni göstermek. Bunu ise göz göze, kol kola ve aynı heyecanı soluyarak, hepimizin hissettiği ortak hayalleri fısıldayarak yapıyoruz.

Sahneden Umut Vural ve Ayşe Topçu geçti. Eren Yağmuroğlu’nu sabırsızlıkla bekliyoruz… Daha fazlasını anlatmak isteyip anlatamamak bizim için ne kadar kahredici bir deformasyon tahmin edersiniz ama bu masalsı havayı solumanın üzerimizdeki yan etkileri. Bizi maruz görün.

Bu deneyimi kalabalığın arasında yaşayamayanlar. Neden üzülüyorsunuz? Bize kalırsa bugün bu salonda 15.000 kişi ve daha fazlası vardı ama bu demek değil ki buradan aynı tutkuyu aktarabildik. Yine, yeniden buluştuğumuzda sizi ve alt kuşaklarımızı da kucaklamak kesinlikle sıradaki hayalimiz…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar