Fujifilm Akıllı Telefon Pazarına mı Giriyor?

Paylaşmayı unutmayın.

Fujifilm Akıllı Telefon Pazarına mı Giriyor? – Takdir edersiniz ki telefon endüstrisi her geçen günle birlikte daha hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Telefon sektörünün dünyanın en büyük pazarlarından biri haline gelmesiyle birlikte doğal olarak sektördeki üretici sayısı da artıyor. Efsane kameraları ile tanıdığımız, kamera ya da fotoğraf makinesi söz konusu olunca; ilk aklımıza gelen markalar arasında yer alan Japon teknoloji firması Fujifilm’de akıllı telefon endüstrisinden pay almak istiyor ve bu sektöre giriş yapmayı planlıyor. 

Fujifilm, ABD’de kayıtlı olan bir patente göre telefonu çoktan hazırlamış. Patentte üretilmesi planlanan telefona ait tüm bileşenler en ince şekilde detaylarlandrılmış. Fakat telefonun kamerası konusunda herhangi bir bilgiye yer verilmemiş. Açıkçası kullanıcıların, dünyanın kamera devlerinden birisi olan Fujifilm’in üreteceği telefondan; en büyük beklentisi şüphesiz ki kamera olacaktır. 

fujifilm-akilli-telefon-pazarina-mi-giriyor
@fujirumors

Fujifilm Akıllı Telefon Pazarına mı Giriyor?

Fujifilm Katlanabilir Telefon

Marka tarafından patenti alınan telefonun tasarımına bakıldığında; Galaxy Z Fold 3 ile son derece benzer bir telefon olduğunu söylemek mümkün. Katlanabilir telefon özelliklerine sahip olacağı anlaşılan cihazda kontrol seçenekleri ve ara yüzler oldukça detaylı bir şekilde yer alıyor. Ayrıca telefonda dikkat çeken bir diğer özellik; telefonun katlandığı açı doğrultusunda değişmesi de yine Samsung’un cihazlarından aşina olduğumuz bir özellik olarak dikkat çekiyor.             

Fujifilm’in Telefonu Ne Zaman Çıkacak?

fujifilm-akilli-telefon-pazarina-mi-giriyor

Fujifilm telefon çıkartacak haberinin gündeme düşmesi ile birlikte; akıllı telefon dünyasını yakından takip eden kişiler hayli heyecan doldu. Çünkü Fujifilm gibi bir teknoloji devinin sektöre giriş yapması, oldukça ses getirici olacaktır. Fakat şunu da belirtmek gerekiyor ki; henüz bu konu hakkında Fujifilm tarafından yapılan bir açıklama söz konusu değil. Katlanabilir telefonun patentinin firma tarafından alınmış olması, cihazın kesin bir şekilde üretileceği anlamına gelmiyor. Patent alınmış olsa dahi telefon üretilmeyebilir. Ek olarak telefon üretilse dahi, patentten anlaşıldığı kadarıyla; üzerinde  kamera bulunmayan bir telefonun kullanıcıların ne kadar ilgisini çekeceği de son derece meçhul bir konu. Hatta bu telefonun dünyanın en büyük kamera devleri arasında yer alan; Fujifilm tarafından üretilmesi planlanan bu telefon daha da ilginç hale geldi. 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar