En Sevilen 29 Ekim Reklamları – Unutulmaz 8 Reklam

Paylaşmayı unutmayın.

En Sevilen 29 Ekim Reklamları – Unutulmaz 8 Reklam – Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünde, viral reklamların yaygınlaşmasıyla markalar da harekete geçti. Bu sebeple son yıllarda, kalplerimizi titreten onlarca reklam izledik. Bu yüzden Cumhuriyetimiz’in 98’inci Kuruluş Yıldönümünü coşkuyla kutladığımız bugün, en sevilen reklamları da sizin için derledik. Tüm milletimizin bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetimiz daim olsun.

En Sevilen 29 Ekim Reklamları – Unutulmaz 8 Reklam

1- Şişecam

2019 yılında yayınlanan bu reklam filmi çok sevilmişti. Önce reklam, dört mevsim saygı duruşunda beklediğimiz bayrak törenine atıfta bulunuyor. Dahası, yaşanmış bir olaydan esinlenen film kalplerimize dokunuyor. Ayrıca ”Biz cumhuriyeti canı pahasına kuranlardan emanet aldık. #CanımızdanÇokSevmişiz çok mu” cümlesi ile de duygularımıza tercüman oluyor.

2- Sabancı Holding

‘Ayrı gayrı yok bizde!’ sloganı ile çıkış yapan reklam, rap müziği ile oldukça ilgi çekti. Bununla birlikte ülkenin dört bir köşesinden görüntüler içeren film, bütünleştirici temasıyla gönüllerde kendine bir yer buldu.

3- Socar – En Sevilen 29 Ekim Reklamları

Azerbaycan menşeli petrol şirketi Socar, 2019’da bu filmi yayınladı. Özellikle prodüksiyonu ile dikkatleri üzerine çekti. Dahası ‘Tek Millet İki Devletiz” sloganıyla Azerbaycan ve Türkiye’nin kardeş devlet olmasına vurgu yaptı. Bunun yanında adeta bir savaş filmi havasında olan reklam, hala izleyenleri etkisinde bırakıyor.

4- Turkcell

#tatildeğilbayram etiketiyle yayınlanan reklam filmi 2019 yılına ait. Özetle Kurtuluş Savaşı’ndan görüntüleri içeriyor. Bununla birlikte Ali Poyrazoğlu’nun sesi ile zenginleşiyor.

5- ING Bank

Her çalışanın klasik bayram sorusudur, hangi güne denk geldiği. Bu yüzden ING de bu sorudan yola çıkarak 2021 yılı reklamını hazırlamış. Önce geçmişten ve günümüzden görüntüler içeriyor. Son olarak “29 Ekim bizi biz yapan her güne denk geliyor” cümlesi ile bitiyor.

6- Garanti BBVA – En Sevilen 29 Ekim Reklamları

Garanti Bankası 2020 yılı reklam filminde zeybek oynayan Atatürk’ü görüyoruz. Sonra karşısına 7’den 70’e kişiler gelip eşlik ediyor. Son olarak finaldeki tek cümle ile film sona eriyor.

7- Petrol Ofisi

2018 yılında çekilen film, bir dizi film serisinden oluşuyor. Özellikle cumhuriyet dönemi kadınlarının başarı öyküleri anlatılıyor. Dahası, tüm hikayeler Sunay Akın’ın sesi ile masalsı bir atmosfer kazanıyor.

8- Aras Kargo – En Sevilen 29 Ekim Reklamları

Aras Kargo’nun 2020 tarihli reklamı tüylerimizi diken diken eden cinsten. Başka bir deyişle farklı bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Kısaca 29 Ekim neden 30 Ekim’den büyüktür, onu anlatıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar