En Sevdiğiniz Marvel Filmi Sizin Hakkınızda Ne Diyor?

Paylaşmayı unutmayın.

En Sevdiğiniz Marvel Filmi Sizin Hakkınızda Ne Diyor? – Dünyanın dört bir yanından milyonlarca izleyiciden oluşan Marvel fandomu benzersiz bir gruptur. Oldukça geniş ve çeşitli olan bu hayran kitlesi, her biri Marvel Sinematik Evrenin 22 filmlik kataloğunda kendi favorilerine sahip, her türden insandan oluşuyor.

En sevdiğiniz Marvel filminin sizin hakkınızda ne söylediğini merak mı ediyorsunuz? İşte kurgusal favorilerinizin gerçek dünyadaki kişiliğiniz hakkında söyledikleri.

En Sevdiğiniz Marvel Filmi Sizin Hakkınızda Ne Diyor?

Iron Man (2008)

Parçalanabilir Görüntü

Hakkınızda ne diyor: Karizmatik bir meraklısınız, hayatı anda yaşıyorsunuz.

İster bir gece dışarı çıkın ister büyük bir proje olsun, tam olarak bir planlayıcı değilsiniz. Diğerleri ayrıntılarda takılıp kalırken, siz sizi heyecanlandıran fikirleri gerçeğe dönüştürmenin büyük resmine odaklanıyorsunuz.

Hedeflerinize ulaşmak söz konusu olduğunda, yaratıcılığınızı alışılmadık çözümler bulmak için kullanır, genellikle standart yaklaşımlardan kaçınırsınız. Ne olursa olsun, ön planda olmak istersiniz. Tıpkı bildiğimiz bir Avenger gibi.

Captain America: The First Avenger (2011)

Parçalanabilir Görüntü

Senin hakkında ne diyor: Sen iyi adamlardan birisin.

İster metrodaki koltuğunuzdan vazgeçin, ister bir kavgada bir arkadaşınızı koruyun, her zaman düşünceli ve sadıksınız. Muhtemelen geleneğin önemine inanarak yetiştirildiniz ve geçmiş zamanların kahramanlarına özel bir düşkünlüğünüz var.

Yürekten yapılan iyiliğe neredeyse arkadaşlarınıza ve ailenize değer verdiğiniz kadar değer verirsiniz. Güvenilir, şefkatli ve vicdanlısınız. Ayrıca size ihtiyaç duyulan her zaman oradasınız.

Guardians of the Galaxy (2014)

Parçalanabilir Görüntü

Sizin hakkınızda ne diyor: Sevecen ve destekleyici bir takım oyuncususunuz.

Arkadaşlarınızın, sınıf arkadaşlarınızın veya iş arkadaşlarınızın ihtiyaçlarını belirleme ve gerektiğinde onlara yardım etme konusunda benzersiz bir yeteneğiniz var. Ciddi ve genellikle yaratıcı tavsiyeler veren iyi bir dinleyici olmaktan gurur duyuyorsunuz. Her zaman iyi vakit geçirmek için hazırsın, ama aynı zamanda sorunlarla uğraşmaya da isteklisin.

Hayatınızdakileri derinden önemserken, ara sıra kendi duygu ve ihtiyaçlarınız hakkında açık sözlü olmak için mücadele edersiniz. Bununla birlikte, paylaşmadan önce düşünmenin geçmişte size olumlu tecrübeler kazandırdığını unutmayın. Dahası en sevdiğiniz insanlarla şu anda sahip olduğunuz derin bağları güçlendirmenize yardımcı oldu.

Captain America: Civil War (2016)

Parçalanabilir Görüntü

Hakkınızda ne diyor: Üretken söylemlere değer veren bir ileri görüşlüsünüz.

Kendinizi “yüzleşmeci” olarak adlandırmasanız da, (durum ne kadar rahatsız edici olursa olsun) kendi bakış açınızı sunmaktan nadiren çekinirsiniz. Çoğu zaman kendinizi hayatınızdakilerle “öğretilebilir anlar” yaşarken bulduğunuzu inkar edemezsiniz.

Karizmatik ve iyi konuşan, insanları kendi bakış açınızı görmeleri için ikna etmeyi kolay bulan, inandırıcı bir bireysiniz. Değerleriniz konusunda tutkulusunuz ve çevrenizdekilere karşı inanılmaz derecede empatiksiniz. Ne pahasına olursa olsun dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek istiyorsunuz .

Doctor Strange (2016) – En Sevdiğiniz Marvel Filmi Sizin Hakkınızda Ne Diyor?

Parçalanabilir Görüntü

Hakkınızda ne diyor: Sadık ve özverilisiniz.

Sevdiklerinizi korumak dahilinde uzun ömürlülük hayatınızın önemli ve ayrılmaz bir parçasıdır. Her ne kadar geleneksel olmasanız da, sizden önce gelenlerin bilgeliğine kendi içgüdüsel tepkilerinizin üzerinde öncelik veriyorsunuz.

Güvenilirsiniz, hayatınızdaki insanlara karşı derin bir sorumluluk duygusu hissediyorsunuz. Size ihtiyaç duyulduğunda, her zaman oradasınız – her yerde, her zaman.

Spider-Man: Homecoming (2017)

Parçalanabilir Görüntü

Hakkınızda ne diyor: Hırslısınız ve risk almayı seviyorsunuz.

Genç Peter Parker gibi, hayatın zorluklarını dizginlenemez bir coşku ve büyük bir iyimserlik duygusuyla atlatıyorsunuz. Meraklısınız, yeni fırsatlar sizi heyecanlandırıyor. Hafife alınmaktan nefret ediyorsunuz.

Başkalarını güldürmeyi seviyorsunuz ama her şeyden önce onların iyiliğini önemsiyorsunuz. Sevdikleriniz için endişelenmek çoğu zaman kendinizi biraz tükenmiş hissettirir. Ancak her zaman onların mutluluğunun buna değer olduğunu düşünürsünüz.

Thor: Ragnarok (2017) – En Sevdiğiniz Marvel Filmi Sizin Hakkınızda Ne Diyor?

Parçalanabilir Görüntü

Hakkınızda ne diyor: İyi vakit geçirmeyi seven, enerjik, pratik zekalısınız.

Gürültülü bir gece ya da en sevdiğiniz hobilerden biriyle (birçok hobiniz var) eğlenerek geçirilen bir gün olsun, kendiniz için yarattığınız neşeli hayata tamamen daldığınızda sizden mutlusu bulunamaz.

Hiçbir şeyi çok ciddiye almıyorsunuz. Çoğu zaman, arkadaşlarınız ve yetenekleriniz gibi hayatınızdaki iyi şeylere odaklanırsınız ve daha iyi hale getirmek istediklerinizi geliştirmek için durmadan çalışırsınız. Ama işler zorlaştığında, içinizden çıkan güce siz bile şaşırırsınız.

Black Panther (2018)

Parçalanabilir Görüntü

Hakkınızda ne diyor: Zeki, azimli, doğuştan bir lidersiniz.

Hayatınız boyunca etrafınızı, sizi daha iyi bir insan olmaya iten, hayran olduğunuz insanlarla kuşattınız. Karşılığında, onları da gelişmeye teşvik etmekten çekinmediniz.

Başkaları tarafından genellikle küstah veya kibirli olarak etiketlenirsiniz. Dahası keskin mizah anlayışınız bazen alaycı olarak görülmekte. Herkesten en iyisini bekliyorsunuz ama her şeyden önce kendinizden en iyisini bekliyorsunuz.

Avengers: Infinity War (2018)

Parçalanabilir Görüntü

Hakkınızda ne diyor: Olasılıklar sizi büyüler – iyi ve kötü.

İster spontane bir tutkuyu keşfetmek, ister beklenmedik bir şekilde hararetli bir tartışmaya girmek olsun, dürtülerinizi takip edersiniz. Çevrenizdeki dünyaya ilginiz çok yüksek, ancak aynı zamanda son derece bağımsızsınız. Çok az insan size ne yapacağınızı söyleyebilir ve daha da azı size ne düşüneceğinizi söyleyebilir.

Captain Marvel (2019) – En Sevdiğiniz Marvel Filmi Sizin Hakkınızda Ne Diyor?

Parçalanabilir Görüntü

Hakkınızda ne diyor: Tutkulu ve ilgilisiniz.

İyimser ve heveslisiniz. Dışarıda sonsuz olasılıklar olduğuna ve daha iyi, daha parlak bir geleceğe doğru her yolu keşfetmemiz gerektiğine inanıyorsunuz. Bazen bu duyguları ifade etmek kendinizi soyutlanmış ve hayal kırıklığına uğramış hissetmenize neden olabilir. Ancak zamanı geldiğinde bunları anlatmaktan çekinmezsiniz.

Avengers: Endgame (2019)

Parçalanabilir Görüntü

Senin hakkında ne diyor: Hayatın bir parti.

Eğlenceyi seven, spontane ve hızlı yaşayan birisiniz. Daima gülmek ve hayatın sunduklarından en iyi şekilde yararlanmak istiyorsunuz. İnsanlardaki iyi yanları gördüğünüzden ve kişi ve olayları analiz etmek yerine keyif almaya öncelik veriyorsunuz. Anda yaşıyor ve tadını çıkarıyorsunuz.

Bunlar saf olduğunuz anlamına gelmez. Hayatın sınırları konusunda gerçekçisiniz. Sadece iyimser doğanız sayesinde ayrıntılar üzerinde canınızı sıkmıyorsunuz.

kaynaklar: mashable.com

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar