En İyi Netflix Aksiyon Filmleri

en-iyi-netflix-aksiyon-filmleri-2020

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi Netflix Aksiyon Filmleri – Her ay eklediği yeni yapımlarla adından sıkça söz ettiren Netflix platformu, aksiyon filmleri ile zirve yapıyor. O kadar çok kategorisi var ki ruh durumunuza göre herhangi birisini seçip istediğiniz yer ve zamanda kolaylıkla ve bir solukta seyredebiliyorsunuz. Eğer siz de film keyfinizi yapmak istiyor hangi aksiyon filmini seyretsem diyorsanız sizin için hazırladığımız Netflix aksiyon filmleri listesine bir göz atın.

En İyi Netflix Aksiyon Filmleri

en-iyi-netflix-aksiyon-filmleri-2020
@unsplash

En İyi Netflix Aksiyon Filmleri – 1) Inception

Aksiyon – Bilim Kurgu – Fantastik – IMDB: 8,8

Netflix aksiyon filmleri arasında yer alan ve 2011 yılında en iyi aksiyon filmi seçilen Inception, aynı zamanda en yüksek IMDB puanına sahip filmlerden biri. Senaryosunun aksiyonla birlikte fantastik ve bilim kurguyla iyi harmanlanmış olması filmi oldukça çekici kılıyor. Filmimizin kahramanı Dom Cobb oldukça yetenekli bir hırsız… Ancak bilindik şeyler değil insanların rüyalarına girerek bilinç altından sır çalabiliyor. Cobb’un bu özel yeteneği onu şirketlerin casusluk için tehlikeli bir dünyanın başrol oyuncusu yapar. En sevdiklerini bile bu uğurda kaybeden Cobb’un sevdiklerine kavuşabilme umudu son bir işe bağlıdır.

2) 6 Underground

Aksiyon –Komedi –  IMDB: 6,8

Six Underground, Netflix Orijinal yapımıdır ve dev bütçeli Hollywood yapımlarına kafa tutmasıyla gündeme gelmiştir. Filmin konusu ise şöyle;  Teknoloji milyarderi Ray Reynolds, uluslararası 6 ajanın yer aldığı özel bir ekip kurar. Amacı yaşadığı şehri suçlulardan arındırmaktır. Ancak bu işi olağanüstü bir operasyonla gerçekleştirmek üzere yola çıkar. Önce kendilerini ölmüş gösterip ardından yeni kimlikleriyle operasyona odaklanırlar.

3) Sherlock Holmes

Aksiyon – Gizem – IMDB: 7,6

Dünyanın ilk akla gelen efsane dedektifi Sherlock Holmes’u dinamik ve yeni tekniklerle hazırlanmış yeni uyarlamasıyla seyretmeye ne dersiniz. Netflix aksiyon filmleri arasına aldığımız Sherlock Holmes, Dr.Watson ile birlikte İngiltere’deki sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. Ancak bu kez sorun ülke çapında… Efsanevi zekasını kullanmasıyla ünlü Sherlock Holmes’ın son uyarlamasını bakalım beğenecek misiniz?

4) John Wick

Aksiyon – IMDB: 7,3

John Wick, hayallerinin kadınını bulmuş ve evlenmiştir. Evlenmesiyle birlikte bütün kirli işlerinden vazgeçen tetikçi Wick, karısının hastalığı dolayısıyla hayatını kaybetmesiyle birlikte adeta çöker. Karısının ona bıraktığı köpeği ile yaşamaya devam eden Wick, bu kez de karısının ona bıraktığı köpeğin saldırganlar tarafından öldürülmesiyle kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Tetikçilik günlerine intikam için dönen Wick’i korkunç bir kovalamacanın içine girer.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar