En İyi Mobil Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi Mobil Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları – Sosyal medya kullanımının hızla artmasıyla birlikte fotoğraf düzenleme uygulamaları da oldukça popüler hale geldi. Mobil fotoğraf düzenleme uygulamaları her ne kadar Photoshop düzeyinde olmasa da fotoğraflar üzerinde değişiklikler yapabiliyorsunuz. Özellikle de Instagram’a gönderi ya da hikaye atmadan önce ufak dokunuşlar yapmak gerekebiliyor. Bu dokunuşlar sayesinde fotoğrafları çok daha güzel bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 

En İyi Mobil Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Uygulama marketlerinde çok sayıda fotoğraf düzenleme uygulaması mevcut. Fakat maalesef ki bu uygulamaların tamamının kaliteli olduğu söylenemez. Bu içerikte, en iyi mobil fotoğraf düzenleme uygulamaları listesine yer vereceğiz. Listemiz; Vsco, Afterlight, Adobe Lightroom CC, Google Snapseed ve PicsArt’ı içerse de farklı amaçlara hitap eden oldukça kullanışlı bir çok uygulamada yer almaktadır. Ancak bu liste popüler ve bir çok aracı içinde barındıran uygulamaları kapsamaktadır.

Photo by Le Buzz on Unsplash

VSCO

VSCO, kolayca uygulanabilen efektlere sahip olmasıyla öne çıkan bir uygulama. Ayrıca sosyal medya platformu olarak da değerlendirilebilecek bir uygulama. Doğal görünümlü filtreler, VSCO’nun en önemli özelliği olarak kabul ediliyor. Ayrıca geniş fotoğraf düzenleme ara yüzü ve profesyonel dokunuşlar yapmaya olanak sağlaması ile birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

en-iyi-mobil-fotograf-duzenleme-uygulamalari
@tapsmart

 

Afterlight

VSCO’dan sonra en fazla kullanılan düzenleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. 75’ten fazla filtre çeşidi, kullanıcıların uygulamada en sevdiği özeliklerin başında yer alıyor. Üst seviye fotoğraf düzenleme araçları ve doku özelliklerini detaylı düzenleyebilme imkanı da tanıyor. Ayrıca basit bir ara yüze sahip olması nedeniyle, kolaylıkla fotoğraf düzenleyebilirsiniz.

en-iyi-mobil-fotograf-duzenleme-uygulamalari
Photo by Szabo Viktor on Unsplash

Adobe Lightroom CC

Uygulamanın sunmakta olduğu en büyük avantaj, Adobe Lightroom CC masaüstü versiyonu ile entegre çalışabilmesi. Fotoğraflara üzerinde oynama yapabilmenizi sağlayan sınırsız özellik bulunuyor. Kırmızı çıkan gözleri düzeltme gibi sayısız işlevsel özelliğe sahip. Ayrıca diğer uygulamalara göre çok daha detaylı olduğu da söylenebilir. Uygulama ücretsiz olsa da bazı ileri düzey özellikler için uygulama içi satın almalar gerekebilir. 

en-iyi-mobil-fotograf-duzenleme-uygulamalari
@androidauthority

Google SnapSeed  

İsminden de anlayabileceğiniz gibi Google tarafından geliştirilmiş bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. 2021 en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alan SnapSeed, kullanıcılarına pratik ve etkili çözümler sunar. Keskinlik ve canlılık gibi özellikleri ayarlayabilirsiniz. Uygulamanın en önemli özelliği pratik ve hızlı bir kullanıma sahip olmasıdır. Her ne kadar diğer uygulamalar kadar detaylı düzenleme seçenekleri olmasa da oldukça başarılı sonuçlar verir.

en-iyi-mobil-fotograf-duzenleme-uygulamalari
@microsoft

PicsArt – En İyi Mobil Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Son olarak ise PicsArt karşımıza çıkıyor. En popüler  fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan Picsart birnevi mobil’in photoshopudur. Ayrıca kullanıcıların tek şikayeti reklamların yoğunluğu olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak söylenece şey ise dilediniz şekilde düzenleme yapmak ve profillerinize farklılık katmak sizin elinizde. PicsArt’ı kullanmayı öğrendikten sonra her şey yaratıcılığınıza kalıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar