Dünyada 7 En Çok Para Kazanan YouTuber

dunyada-7-en-cok-para-kazanan-youtuber

Paylaşmayı unutmayın.

Dünyada 7 En Çok Para Kazanan Youtuber – Youtube 21. yüzyılın vazgeçilmez uygulamalarından biri haline geldi. Gencinden yaşlısına neredeyse herkes Youtube kullanmakta. Bu durum sonucunda Youtube’da içerik üreticisi günden güne artıyor. Artık meslek haline gelen Youtuber’lık, genellikle genç nüfusun ilgisini çekiyor. Fakat Youtube’da içerik üretmeye başlayan herkes popüler olamıyor. Popüler olup milyonlarca kişiye hitap edenler ise sadece Youtube’dan büyük paralar kazanıyor.

Youtube’da her ne kadar popüler olmak zor olsa bile yeterli kitleye sahip olduğunuzda büyük paralar kazanabiliyorsunuz. Sadece Youtube’dan kazandığı para milyonları bulan Youtuber’lar, ayrıca sponsorluk ve tekstilden de para kazanabiliyorlar. Yabancı Youtuber’lar sadece Youtube’dan milyonlar kazanabiliyorken, Türkçe içerik üreten Youtuber’lar için bu geçerli değil. Biz de size sadece Youtube’dan milyonlarca para kazanan Youtuber’ları derledik.

Dünyada 7 En Çok Para Kazanan Youtuber

PEWDİEPİE

dunyada-7-en-cok-para-kazanan-youtuber
@pinterest

Youtube’un en çok abonesine sahip olan Pewdiepie, ayrıca Youtube’un çok kazananları arasında üst sıralarda. Kendisi İsveçli olup neredeyse 10 yıldan fazla Youtube’da içerik üretiyor. Yıllık ortalama kazancı ise 20 milyon dolar. 100 milyondan fazla takipçiye sahip olan Pewdiepie, her gün yeni içerikleriyle izleyici ile buluşuyor. Ayrıca Pewdiepie kendi markası ve sponsorluklar sayesinde 40 milyondan fazla kazandığı düşünülüyor.

MR BEAST

dunyada-7-en-cok-para-kazanan-youtuber
@pinterest

Mr Beast, Youtube’da yıllarca içerik üreten Youtuber’lardan değil. Mr Beast, bitcoin ile zengin oldu ve kazandığı parayı kullanarak Youtube’da ünlü oldu. Ayrıca yayıncılara attığı büyük paralar ile de tanınırlığını artırdı. 24 milyondan fazla aboneye sahip olan bu Youtuber, kazandığı paraları genellikle video içeriğine harcıyor. Ayrıca dünya rekoru kırmak onun için bir tutku haline gelmiş. Yıllık kazancı ise 15 milyon dolar.

NINJA

@pinterest

E-spor ile profesyonel olarak uğraşan kişilerin yurt dışında büyük paralar kazandığını biliyoruz. Ninja ise hem profesyonel olarak oyun oynuyor hem de Youtube ile uğraşıyor. Başlarda yayıncı olarak kendini tanıtan Ninja, kitlesini Youtube’da büyüttü. Ayrıca Ninja’nın fazlaca sponsoru var. Bununla birlikte önemli firmalar ile reklam çalışmaları yapmakta. Youtube geliri ise 1.3 milyon dolar civarında olduğu biliniyor.

Ryan Kaji

@pinterest

Ryan Kaji’nin 25 milyon abonesi olmasına rağmen en çok kazanan Youtuber’lardan birisi. Kendisi sadece oyuncak videolarıyla her gün milyonlarca kişi tarafından izleniyor. 2018 ‘de de en çok kazanan Youtuber’lar arasından olan Ryan Kaji, yıllık 26 milyon dolar kazanıyor.

Dude Perfect

dunyada-7-en-cok-para-kazanan-youtuber
@pinterest

Dude Perfect, 5 kişilik bir komedi grubu olup Youtube’a komedi içerikleri yüklemekte. Şu anlık 51 milyon aboneye sahip bu kanalın toplamda 10 milyar izlenmesi var. Yıllık tahmini kazancı ise 20 milyar dolar.

David Dobrik

@pinterest

David Dobrik, oyun videolarından popüler olan bir Youtuber değil. Youtube’da en çok izlenen vloggerlardan birisi. Genellikle vloglarının konsepti arkadaşlarına pahalı hediyeler alıp onların tepkilerini kayda almak. 23 yaşında olan David, 2014’ün sonlarından beri Youtube’a vlog videoları yüklüyor. 7,8 milyon aboneye sahip olan bu Youtuber, yıllık kazancı ise 10 milyon dolardan fazla olduğu biliniyor.  

JACKSEPTİCEYE

@pinterest

Jacksepticeye, profesyonel oyun videoları ile Youtube’da büyük bir popülariteye sahip oldu. Pewdiepie’ın yakın arkadaşı olmasıyla birlikte sık sık yan yana videolar çekiyorlar. Ayrıca diğer Youtuber’lara nazaran kendisi kazandığı paranın bir kısmını insanlara yardım etmek için kullanıyor. 22 milyondan fazla aboneye sahip olan bu kanal sadece Youtube’dan yıllık 3-8 milyon dolar arasında kazanıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar