Doğum Gününde Alınabilecek Orta Bütçeli En İyi Hediyeler

Doğum Gününde Alınabilecek Düşük Bütçeli En İyi 3 Hediye

Paylaşmayı unutmayın.

Doğum Gününde Alınabilecek Orta Bütçeli En İyi Hediyeler – Hediye alman gerekiyorsa ve hala ne hediye alacağını bilmiyorsan üzülme. Bu rehber tam sana göre.

Doğum Gününde Alınabilecek Orta Bütçeli En İyi Hediyeler

Daha önce düşük bütçeli hediye rehberimiz ile 0 – 50 TL arası verilebilecek en iyi hediyeleri listelemiştik. Fakat günümüz şartlarında bu bütçenin çoğu konuda yetersiz geldiğinin farkındayız. Bu rehberimiz orta bütçeli olduğundan almanız için önereceğimiz hediyeler en düşük 50 TL, en yüksek 200 TL olacak.

1-) Fotoğraf Askısı

dogum-gununde-alinabilecek-orta-butceli-en-iyi-hediyeler
@pexels

Her şeyi dijitale çevirmeden önce en iyi anılarımız olan fotoğraflarımızı odalarımıza asarak güzel günlere dönüyorduk. Çerçeveler kalkmış olsa da duvar süslemeleri hala çok moda!

Hediyeyi vereceğiniz kişinin her zaman sizi hatırlamasını sağlayan ve oldukça dekoratif olan bu hediye 50 TL ile 60 TL arasında.

2-) Kitap Setleri

dogum-gununde-alinabilecek-orta-butceli-en-iyi-hediyeler
@pexels

Çoğu güzel film serilerinin daha önceden başarılı bir kitap olduğunu biliyoruz. Okuma alışkanlığı olmayan birine bile sevdiği serinin kitabını aldığınızda merakını çektiğinden sayfaların o muhteşem kokusuna kapılacaklardır.

Alacağınız kitap setinin ücreti film serisine bağlı olarak değişmektedir. Örneğin en çok bilinen Harry Potter’ın tüm serisi tam 200 Türk Lirası iken Yüzüklerin Efendisi serisi 120 Türk Lirası.

Ayrıca aramızda kalsın. Sizde arkadaşınıza veya ailenize aldığınızda bu hediyeden bolca faydalanabilirsiniz 🙂

3-) İçeriği belirsiz hediyeler

dogum-gununde-alinabilecek-orta-butceli-en-iyi-hediyeler
@pexels

Vereceğiniz hediyenin size de sürpriz olması ne kadar garip olurdu değil mi? Hediye paketleri adı altında satılan ve 100 – 150 – 200 TL gibi ücretlendirmesi bulunan bu paketler tamamen site çalışanları tarafından seçilen ürünlerin paketlenmesi ile oluşuyor.

Daha basit anlatmak gerekirse;

  • Bütçenize uygun hediye paketini seçiyorsunuz (100 – 150 – 200 TL),
  • Satın aldığınız sitenin çalışanları aldığınız paket tutarı değerinde birkaç ürünü birleştirerek size gönderiyor,
  • Doğum günü sahibine hediyesini veriyorsunuz.

Ayrıca bu hediye sistemini kendinizi şımartmak içinde kullanabilirsiniz. İçeriğini bilmediğiniz hediyeyi sipariş vererek geldiğinde eğlenceli paket açılımı yapabilirsiniz.

4-) Yenilebilir Hediyeler

Hatırası kısa sürse de en iyi hediyelerden bir tanesidir. Özel günlerde alınan çikolatalardan bir kutu hediye ederek karşınızdaki kişiyi sevince boğabilirsiniz.

Eğer yenilebilir hediye almak istiyorsanız yurt dışında bulunan farklı lezzetleri sipariş verebilirsiniz. Böylece doğum günü sahibi yeni bir deneyim yaşayacaktır.

Maalesef doğum gününde alınabilecek orta bütçeli en iyi hediyeler rehberimiz burada bitiyor. Bütçeniz 200 Lira ve üstüyse çok yakın zamanda çıkacak yüksek bütçeler için en iyi hediyeler rehberimizi okuyarak fikir edinebilirsiniz. Bizce doğum günü sahiplerinin isteyebileceği değil; istek listesinde bulunan tüm hediyeler bu rehberimizde olacak.

Listemizi kullandıysanız doğum günü sahibinin hediye karşısında nasıl tepki verdiğini veya sizinde diğerleri ile paylaşmak istediğiniz harika doğum günü hediyesi önerileriniz varsa yorum kısmından paylaşmayı unutmayın.

Paylaşmayı unutmayın.

Enes ibrahim Aydeniz

Merhaba sevgili Gager. Yaşım 19 Denizli'den katılıyorum. Oyuncu Hesabı ve TeknoDizi sitesini geliştiriyorum. Bu kadar :)

İlgili Sayfalar