Doğum Gününde Alınabilecek Düşük Bütçeli En İyi Hediyeler

Doğum Gününde Alınabilecek Düşük Bütçeli En İyi 3 Hediye

Paylaşmayı unutmayın.

Doğum Gününde Alınabilecek Düşük Bütçeli En İyi Hediyeler – Ev sevdiğiniz arkadaşınızın, ailenizden birinin veya sevgilinizin doğum günü mü yaklaşıyor? Sizler için fikir ve bütçe konusunda yaşadığınız sorunu çözmek için en iyi hediyeler rehberimizi oluşturduk.

Doğum Gününde Alınabilecek Düşük Bütçeli En İyi Hediyeler

Hediye seçmenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyoruz. Günümüz şartlarında herkesin her şeye sahip olduğunu düşündüğümüzde doğum günleri katılımcılar için tam bir işkenceye dönüyor. Fakat korkmanıza hiç gerek yok. Herkese göre ve her bütçeye uygun hediye paketleriniz tam burada!

Rehberimiz düşük bütçeli olduğu için önereceğimiz hediyeler 0 TL ile 50 TL arasında olacaktır.

1-) Hediye Kartları

hediye kartı
@pexels

Doğum gününde alınabilecek en iyi hediye denildiği zaman aklımıza elbette hediye kartı gelmiyor fakat son zamanlarda oldukça popüler bir hediye çeşididir. Böylece doğum günü sahibi kendi hediyesini seçebilecektir. Mağaza kartı ya da Netflix kartını hediye olarak verebilirsiniz (Dark 3. Sezonu çıkacakken benim tercihim kesinlikle Netflix olurdu).

Not: Bazı insanlar hediyeyi değil; hediyelerin içerisinden çıkacak sürprizleri seveceğinden hediye kartları her zaman hoş karşılanmayabilir.

2-) Günlük Kullanılan Eşyalar

Halk arasında kullanılan cümle ile “Kullandıkça beni hatırla” eşyaları da diyebiliriz. Bu eşyalar kıyafet, bardak, gece lambası, takı veya tıraş makinesi olabilir.

Herkes gibi direkt kıyafet veya bardak almak yerine kendi fikirlerinizi kattığınızda hediyenin değeri daha da artacaktır. Örneğin vereceğiniz kıyafete birlikte çekindiğiniz resmi bastırabilir, vereceğiniz kupaya doğum günü sahibinin size en fazla sözü yazdırabilir veya bir takıya resminizi koyabilirsiniz. Hatta biraz uğraşırsanız içine sıcak su döküldüğünde resminizin çıkacağı bir bardak bulabilirsiniz.

Ayrıca normal eşyalara eklettirme yapmanın oldukça basit olduğunu hatırlatalım. 3 Boyutlu yazıcılar sayesinde kendi ürününüzü bile basabilirsiniz.

3-) Emek Verilen Hediyeler

Emek verilen hediyeler
@pexels

Vereceğiniz hediyeyi kendiniz yapmak en iyisidir çünkü gerçekten karşıdaki kişiye verdiğiniz değeri aktarmanızı sağlar. Ayrıca en fazla uğraş gerektiren, en az maddiyatı gerektiren seçenektir.

Bu hediyenin türü tamamen ilgi alanınıza bağlı. Örneğin siz kara kalem çalışması da yapabilirsiniz, video düzenleyerek komik anlarınızı da birleştirebilirsiniz ya da sadece özel bir yemekle karşınızdaki kişinin doğum gününü kutlayabilirsiniz (kendi elinizle makarna yaparak doğum günü sahibine bile benzetebilirsiniz).

Çok genel hediye listesi paylaştığımızın farkındayız. Her insanın ve onun ihtiyaçlarının özel olduğunu bildiğimizden herkesin beğeneceği hediyeleri listelemeyi tercih ettik. Siz aranızdaki duygusal bağa göre tercihler yaparak hediye seçme listenizi daha çok genişletebilirsiniz.

Doğum günlerinde vereceğiniz hediyeden çok verdiğiniz desteğin daha önemli olduğunu hatırlatarak bu yazıyı sonlandırıyoruz. Sizlerde daha önce aldığınız veya almayı düşündüğünüz hediyeleri aşağıda yorum kısmına yazarak binlerce kişiye öneride bulunabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

Enes ibrahim Aydeniz

Merhaba sevgili Gager. Yaşım 19 Denizli'den katılıyorum. Oyuncu Hesabı ve TeknoDizi sitesini geliştiriyorum. Bu kadar :)

İlgili Sayfalar