”Cumhuriyet’in 100 Değeri” Koç Holding Öncülüğünde Geleceğe Taşınıyor

Paylaşmayı unutmayın.

Koç Holding, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlama hedefiyle başlattığı “Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi”nde büyük bir heyecanla ilerliyor. 29 Ekim’e sayılı günler kala, bu anlamlı projenin geri sayımı da dikkat çekiyor. Cumhuriyetin Değerleri projesini gelin birlikte inceleyelim.

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından biri olan Koç Holding, Cumhuriyet’in 100. yılını 100 gün önce kutlamaya başladı. Bu özel gün için hayata geçirdiği “Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi” ile ülkenin değerli mirasını gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor. 29 Ekim’e sayılı günler kala başlatılan bu özel proje, Cumhuriyet’in tarihini ve kazanımlarını kutlamayı amaçlıyor.

İşte bu anlamlı projenin detayları…

Cumhuriyet Değerleri Gün Gün Sosyal Medyada

“Koç Holding’in 29 Ekim’e 100 gün kala başlattığı ”Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi’nde” geri sayım hızla sürüyor. Bu projede her gün bir değer sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşılıyor. Projede Cumhuriyet’in 100 yıllık tarihini ve kazanımlarını yansıtmak hedefleniyor. Değerler ve hikayeleri, uzman bir tarihçi kadrosu tarafından yerel ve uluslararası literatürden taranıyor. Ek olarak tüm arşiv çalışmaları da titizlikle inceleniyor.

Cumhuriyetin 100 Yılına Saygı Duruşu

Türkiye’nin en köklü topluluğu olan Koç Holding, “Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi” ile bir ilke daha imza atıyor. Zira proje kapsamında Cumhuriyet tarihinde hatırlanacak ve gelecek nesillere aktarılacak çok sayıda değer ön plana çıkıyor. Koç Holding ve Koç Topluluğu sosyal medya hesapları üzerinden her gün farklı bir değer paylaşılıyor. Hatta 29 Ekim’de yapılacak paylaşım ise tam 100. güne ve değere karşılık geliyor.

Cumhuriyet Değerleri ve Hikayeleri

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit’in sözleriyle projenin ayrıntılarını da verelim.

Burçin Girit: “Cumhuriyet değerlerini öne çıkarırken çağı yakalama ve hatta aşma ülküsü ile ilerlendiğini gösteren hikâyeleri paylaşma imkânı buluyoruz.”

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit, “Cumhuriyet’in her dönemine tanıklık etmiş bir kurum olarak, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamaya hazırlanırken iletişim çalışmalarımızı büyük bir özen ve heyecanla sürdürüyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini ve Cumhuriyet’in değerlerini bir kez daha hatırlama, bu değerleri yeni nesillere aktarabilme vizyonuyla iletişim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda başlattığımız projemizde, ‘Cumhuriyetimizin, 100 yıllık tarihinde kutlanacak çok şey var’ diyerek, Cumhuriyet kazanımlarını birlikte hatırlıyoruz. Cumhuriyet’in; eğitim, kalkınma, bilim, sanat ve kültür alanlarında gerçekleştirdiği atılımları, oluşturduğu köklü kurumları ve inkılapları aktarıyoruz. Cumhuriyet değerlerini öne çıkarırken çağı yakalama ve hatta aşma ülküsü ile ilerlendiğini gösteren hikâyeleri paylaşma imkânı buluyoruz. Ülkemizin her köşesinden insanın bu değerli Cumhuriyet kazanımlarını hatırlama fırsatı bulabilmesi için önümüzdeki dönemde bu içerikleri yaygınlaştıracak çalışmaları da hayata geçireceğiz” diyor.

100 Değer, 100 Hikaye

Koç Holding’in projesi, Cumhuriyet tarihinin en önemli dönemlerinden birini incelemeyi amaçlıyor. Milli kütüphanenin kurulmasından İstanbul Radyosu’nun yaptığı ilk yayına, onuncu yıl marşının bestelenmesinden Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kadın muhtarı Gül Esin Hanım’ın hikayesine kadar 100 farklı değeri içeriyor. Bu değerleri ve yapılan paylaşımları Koç Holding’in ve Koç Topluluğu markalarının sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi İçin:

Cumhuriyet’in değerlerini incelemek ve projenin detaylarını öğrenmek ister misiniz? https://100deger.koc.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Koç Holding’in Instagram hesabında da paylaşımlar yapılıyor. Orayı da takip etmenizi öneririz. Gelecek nesillere Cumhuriyet değerlerini aktarmak için Koç Holding, büyük bir heyecanla çalışmalarına devam ediyor.

Bonus: Daha Güzel Yarınlara, Cumhuriyet’e…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar