Cebe Sığabilen Mini Projeksiyon: Anker Nebula Capsule 2

Paylaşmayı unutmayın.

Cebe Sığabilen Mini Projeksiyon: Anker Nebula Capsule 2 – Anker Nebula Capsule 2 çok kısa bir zaman önce duyurulmasına karşın birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Oldukça mini boylarda olan bu cep projeksiyonu oldukça kullanışlı olmaktadır. Aynı zamanda bir hoparlör olan bu projeksiyon her iki kullanımda da gayet başarılı sonuçlar vermektedir. Diğer büyük ve pahalı projeksiyonlara göre ev kullanımlarında son derece idealdir diyebiliriz. Tanışabilir mini projeksiyon olarak duyurulmasının hemen ardından güzel yorumlarla kullanıcılardan tam not almayı başarabilmiştir.

Cebe Sığabilen Mini Projeksiyon: Anker Nebula Capsule 2

Anker Nebula Capsule 2 Özellikleri

@kdvr.com

Projeksiyon bir önceki modeline göre çok daha gelişmiş özellikler sahiptir. Öncelikle bir önceki modelde olan 5.200 mAh pil bu modelde 9.700 mAh olarak geliştirilmiştir. Bu sayede biraz daha uzun kullanımlar için uygun olmaktadır. Bunun yanında Anker Nebula Capsule 2 görüntü kalitesi olarak da ilk modelini geçmektedir. İlk modelindeki düşük çözünürlükler 4 saatlik bir izlenim sunmaktaydı. Bu modelin ise daha yüksek çözünürlüklerle birlikte 2.5 saat kullanımı bulunmaktadır. Cep projeksiyonu olarak ise gayet yeterli bir kullanım süresi olduğunu belirtmekte yarar vardır. Eğer sadece müzik dinlemek için kullanılacak olursa da 30 saate kadar bir pil dayanma süresi bulunmaktadır. Mini projeksiyon olmasına rağmen hoparlör olarak da kullanılabilmesi oldukça büyük bir avantajdır.

Anker Nebula Capsule 2 kendi kutusundaki özel kumandasıyla birlikte gelmektedir. Fakat kumandanın projeksiyona belirli bir düzeyde yakın olması gerekmektedir. Maalesef ki kumandanın kızılötesi ışını çok uzaktan projeksiyonu bulamadığı için yakın kullanmak zorunluluğu bulunmaktadır. Ancak isteyen kişiler Android ve İOS cihazlarda bulunan “Capsule Control” adındaki uygulamayı yükleyerek projeksiyonu kontrol edebilmektedirler. Bunun yanında cihazın üzerinde USB flash bellek giriş yerleri de vardır. AirPlay ve Miracast destekleri de projeksiyonda bulunmaktadır.

Anker Nebula Capsule 2 Kimler Almalı?

cebe-sigabilen-mini-projeksiyon:-anker-nebula-capsule-2
@hwp.com.tr

Genel olarak mini projeksiyon olmasıyla nedeniyle böyle bir cihazdan çok üst düzeyde bir görüntü kalitesi beklememek gerekmektedir. Diğer projeksiyonlardan görüntü kalitesi ve kullanım süresi olarak biraz daha geri planda kalmasına rağmen cep boyutunda bir projeksiyona göre oldukça iyi iş çıkarmaktadır. Android 9 işletim sistemi ve 1280×720 piksel çözünürlüğüyle cep projeksiyonu kapsamında günlük kullanımlar için uygun olmaktadır. Cihazın içinde Netflix ve Youtube gibi birçok uygulama yüklü bir şekilde gelmektedir. Fakat daha sonradan uygulama mağazası üzerinden Spotify gibi farklı uygulamalar da yüklenebilmektedir.

Sonuç olarak ise Anker Nebula Capsule 2 hafta sonu evde keyif yapmak, misafirlerle birlikte film izlemek ya da herhangi bir akşam ailecek dizi-film izlemek için gayet uygundur. Cihazı satın alacak olan kişiler kesinlikle böylesine mini bir cihazdan çok güçlü bir performans beklememelidir. Gayet kompakt bir cihaz olarak film izlemek ve müzik dinlemek için son derece tavsiye edilebilmektedir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar