Career Lab’21 Etkinlik Detayları

Paylaşmayı unutmayın.

Career Lab’21 Etkinlik Detayları – Bu sene 5-6-7 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Career Labetkinliğimizin amacı; Türkiye’nin enerji, ilaç, otomotiv, boya, tekstil, kozmetik, gıda ve kimya gibi sektörlerinden önde gelen firmalar ile öğrenciler arasında köprü oluşturarak öğrencilerin şirketleri yakından tanıma fırsatı yakaladığı, alanlarında yetkin profesyoneller ile birebir görüşme imkanlarıyla kariyer olanakları hakkında bilgi edindikleri, workshop’lar ve vaka analizi yarışmalarıyla iş hayatında kendilerine yardımcı olacak deneyimler kazandıkları bir ortam yaratmaktır. Etkinliğimiz ana oturumlar, yan oturumlar ve sanal fuaye alanından oluşmaktadır.

Türkiye’nin her yerinden katılımcıyla okulumuzda düzenlediğimiz etkinliğimizi pandemi sebebiyle bu sene online platforma taşıdık. Bu sene beşincisini düzenleyeceğimiz etkinliğimizde 600-1000 arası katılımcı öngörüyoruz.

Career Lab’21 Etkinlik Detayları

Koç Üniversitesi AIChE Kulübü Gururla Sunar!

CAREER LAB’21 KAYITLARI DEVAM EDİYOR!

Career Lab bu sene her bölüm ve üniversiteden katılımcılarını 5-6-7 Mart’ta pandemi nedeniyle “ONLINE” olarak ağırlıyor.

Career Lab’21 Etkinlik Detayları – Career Lab’21 nedir?

Career Lab’de 3 gün boyunca ana oturumlarda düzenleyeceğimiz çeşitli seminerlerle Enerji, Gıda, İlaç, Kimya, Kozmetik, Boya, Tekstil, Otomotiv, FMCG, Elektrik ve Biyomedikal sektörlerinin önde gelen firmalarını yakından tanıma fırsatı yakalayıp, staj ve kariyer olanaklarını öğrenebilirsin. Her ana oturumun sonunda alanında uzman konuşmacılarımıza merak ettiklerini sorma fırsatına da sahip olacaksın.

Ana oturumlarımızla eş zamanlı olarak düzenlenecek olan yan oturumlarda da resmi ve gayri-resmi mülakatlara, vaka analizi çalışmalarına, çeşitli konulardaki workshoplara ve eğitimlere katılarak kişisel gelişimine ve akademik yaşamına katkı sağlayabilirsin.

Tüm bunların yanı sıra online fuaye alanından faydalanarak çeşitli şirketlerle birebir iletişim kurabilir, kendi bölümünden ve farklı bölümlerden insanlarla tanışabilir, çok geniş bir network ağı kurma fırsatı yakalayabilirsin.

Etkinlikte eğlenmeni, çeşitli ödül ve hediyeler kazanmanı ve yeni insanlarla tanışmanı sağlayacak yarışmalar, çekilişler ve daha birçok enerji dolu fırsat da seni bekliyor olacak.

*Katılımcılara etkinlik sonunda Career Lab’21’e katıldıklarına dair katılım sertifikası da verilecektir.

**Konuşmacılar sosyal medya hesaplarında ve kayıt yaptırdıktan sonra sizlerle ilgilenecek olan mentorlar tarafından sizlerle paylaşılacaktır.

@aicheku

Peki Career Lab’21’e nasıl katılabilirsiniz?

Link üzerinden formu doldurarak kayıt yaptırabilirsiniz. Kaydınız sonrasında etkinlik öncesinde ve süresince sizlerle ilgilenecek olan mentorlar en kısa sürede sizlerle iletişime geçecekler.

Erken Kayıt Dönemi Ücreti (20 Şubat’a kadar): 30 ₺ 

Kayıt Ücreti: 40 ₺

***Okul, bölüm, sınıf sınırlaması yoktur.

Ayrıntılar hakkında formu doldurduktan sonra etkinlik sorumlularımız sizinle iletişime geçecektir.

Tüm sorularınızı aiche-club@ku.edu.tr mail adresine ve @aicheku Instagram adresine iletebilirsiniz.

5-6-7 Mart’ta görüşmek üzere!

Instagram için;

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar