BluTV’de İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

Paylaşmayı unutmayın.

BluTV’de İzleyebileceğiniz En İyi Filmler- Sevilen dizi ve film izleme platformu BluTV, yerli yapımları ile gün geçtikçe popülaritesini artırmaya devam ediyor. Başarılı sanatçılara yer veren platform, her ay binlerce yeni kullanıcıya içerik sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte büyük bir kitleye hitap etmeyi başaran BluTV, binlerce filmi bünyesinde bulundurmakta. Aynı zamanda Oscar ödüllü yapımları da kullanıcılarına sunmakta. Biz de size BluTV üzerinden izleyebileceğiniz en iyi 5 filmi listeledik.

BluTV’de İzleyebileceğiniz En İyi Filmler

1. Kelebekler | IMDb: 7,4

@BluTV

Kelebekler, 30 yıldır bir araya gelmemiş olan üç kardeşin babalarının isteği üzerine memleketlerinde yollarının kesişmesini konu almakta. Bununla birlikte film, birbirlerini pek tanımayan kardeşlerin komedi dolu hikayesini bizlere aktarmakta. Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin ve Bartu Küçükçağlayan’ın başrollerini paylaştığı bu yapım BluTV’nin en çok izlenenleri arasında.

2. Snowpiercer | IMDb: 7,1

blutvde-izleyebileceginiz-en-iyi-filmler
@BluTV

Snowpiercer, yaşanan büyük bir felaket sonrasında yaşanan olayları konu alan harika bir bilim kurgu filmi. Hayatı neredeyse bitirecek bu başarısız deneyin ardından hayatta kalan insanlar durmadan giden bir trenin içerisinde yaşamaya çalışmaktadır. Ancak yaşamın büyük güçlüklerle devam ettiği bu trende sınıf ayrımı herkesin düşmanı olmuştur. Bununla birlikte film, tren içerisinde yaşanan sınıfsal farklılıklara dikkat çekmektedir. Aynı zamanda sürükleyici yapısıyla eleştirmenlerden tam not aldığını söylemek mümkün. Oyuncu kadrosunda Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton, John Hurt, Ed Harris ve Octavia Spencer gibi yıldız isimlerin bulunduğu bu filmin yönetmen koltuğundaysa Bong Joon-ho oturmakta.

3. Ghost in The Shell | IMDb: 6,3

@BluTV

Ghost in The Shell, aynı isimle 1995 yılında yayınlanan animasyon filminden uyarlanan bilim kurgu filmidir. Film, içerisinde barındırdığı sürükleyici aksiyonuyla yayınlanmasının ardından çok konuşmayı başarmıştır. Bununla birlikte filmde, korkunç bir kazadan kurtulan bir kadın olan Binbaşının aksiyon dolu hikayesini konu almaktadır. Binbaşı, insanların zihnine girip onları kontrol edebilmesiyle birlikte suçlarla mücadele etmeye başlar. Aynı zamanda acımasız gerçeklerle de yüzleşen Binbaşı, geçmişini geri kazanmak için mücadele etmeye karar verir. Oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson, Pilou Asbæk, Takeshi Kitano gibi başarılı aktörlerin yer aldığı yapımı BluTV üzerinden seyredebilirsiniz.   

4. Captain Fantastic | IMDb: 7,9

blutvde-izleyebileceginiz-en-iyi-filmler
@BluTV

Captain Fantastic, medeniyetten kendilerini izole etmiş bir şekilde yaşan bir ailenin dram dolu hikayesini konu almakta. Aynı zamanda IMDb eleştirmenleri tarafından beğeni yağmuruna tutulan film, şehre uyum sağlamanın zorluklarını da işlemekte. Ayrıca bu filmle birlikte En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına aday olmayı başaran Viggo Mortensen’ın filmdeki etkileyici performansı sizleri bekliyor.

5. Sofra Sırları | IMDb: 6,8

blutvde-izleyebileceginiz-en-iyi-filmler
@BluTV

Sofra Sırları, başrolde Demet Evgar’ın bulunduğu ve Ümit Ünal’ın yönetmenliğini üstlendiği bir yerli yapımdır. BluTV’nin en çok izlenenlerinden biri olan bu film, aynı zamanda çevresi tarafından sevilen ancak tam tersine bir seri katil olan Neslihan’ın hikayesini konu alıyor. Ayrıca bu yapım BluTV’de yayınlanan en iyi yerli filmlerden biri olarak anılmakta.

Prime Video Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Amazon Orijinal Filmleri

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar