Blogunuzu Şahlandıracak En İyi WordPress Eklentileri

Blogunuzu-Şahlandıracak-6-Wordpress-Eklentisi

Paylaşmayı unutmayın.

Blogunuzu Şahlandıracak En İyi WordPress Eklentileri – WordPress, tamamen ücretsiz bir CMS yazılımıdır. İçerisinde bulunan binlerce tema ve eklentilerle web sayfanıza olanak sağlayan WordPress, gelişmiş yönetim sistemiyle hızlı ve kolay bir şekilde web sayfanızı yapmanızı sağlıyor. Bu yazıda Wordpress’te bulunan, blogunuzu adeta şaha kaldıracak 6 Wordpress eklentisini göreceksiniz. 

Blogunuzu Şahlandıracak En İyi WordPress Eklentileri

1 – YoastSEO 

blogunuzu-sahlandiracak-en-iyi-wordpress-eklentileri

Bir web sitesi dediğimizde olmazsa olmaz bir diğer konu ise SEO’dur. SEO kısaca web sitenizi optimize ederek Google’daki sıralamasını yükseltmenize yarar. Kod üzerinde SEO yapmak biraz zordur fakat YoastSEO ile kod yazmadan blog yazılarınızı tamamen SEO sistemine uygun hale getirebileceksiniz. 

2 – Jetpack 

blogunuzu-sahlandiracak-en-iyi-wordpress-eklentileri

Jetpack, web sitenizi daha güvenli, daha hızlı hale getirmek için yapılmış bir Wordpress eklentisidir. Ayrıca Jetpack ile sayfanıza daha çok ziyaretçi çekebilirsiniz. Sayfanıza giren kullanıcıları, sayfaların görüntülenme sayılarını ve kullanıcıların oturum sürelerini görebilirsiniz. 

3 – WooCommerce 

blogunuzu-sahlandiracak-en-iyi-wordpress-eklentileri

WordPress denince akla sadece blog sitesi gelmez. Ayrıca e-ticaret sitelerinin çoğu da Wordpress altyapısını kullanmaktadır. WooCommerce eklentisi E-Ticaret sitesi yapmanıza olanak sağlıyor. WooCommerce eklentisi ile yurt dışı satışları da yapabilirsiniz. Birçok ödeme yöntemleriyle her banka veya firmadan ödeme alabilirsiniz. 

4 – Contact Form 7 

Contact Form 7 – WordPress plugin | WordPress.org

WordPress sitelerinde bir diğer önemli konu ise iletişimdir. Eğer sadece iletişim bilgilerinizle değil de ayrıca bir form üzerinden geri bildirim almak istiyorsanız Contact Form 7 eklentisi isteğinizi yerine getiriyor. İstediğiniz şekilde form tasarımı oluşturmanızı sağlayan bu eklenti ile kullanıcılarınızla iletişim halinde olup fikirlerini, önerilerini ve tavsiyelerini alabileceğiniz bir form oluşturabilirsiniz. 

5 – W3 Total Cache 

W3 Total Cache – WordPress eklentisi | WordPress.org WordPress Türkiye

Kimse yavaş bir web sitesine sahip olmak istemez. Bu yüzden farklı farklı yollar deneyerek web sitelerini en iyi şekilde optimize etmeye çalışırlar. W3 Total Cache eklentisiyle birkaç adımlarla tamamen optimize edilmiş hızlı web sitelerine sahip olabilirsiniz. W3 Total Cache aslında bir önbellek eklentisidir. Sayfanıza giren kullanıcının o anki durumunu kaydeder ve o kullanıcı bir daha siteye giriş yaptığında sayfa önceden kayıt edilen verilerle birlikte daha hızlı açılır. 

6 – WPTouch 

blogunuzu-sahlandiracak-en-iyi-wordpress-eklentileri

Sitenizi ziyaret eden kullanıcılar sadece bilgisayar gibi cihazlardan değil ayrıca mobil cihazlardan da sitenizi ziyaret ediyor. Peki web sitenizin mobil uyumluluğu ne kadar iyi? WPTouch eklentisiyle bu soruyu aklınızdan silebilirsiniz. Çünkü WPTouch eklentisini sayfanıza kurduğunuzda otomatik olarak mobil uyumlu halde düzenleme yapıyor. 

Paylaşmayı unutmayın.

Enes ibrahim Aydeniz

Merhaba sevgili Gager. Yaşım 19 Denizli'den katılıyorum. Oyuncu Hesabı ve TeknoDizi sitesini geliştiriyorum. Bu kadar :)

İlgili Sayfalar