Beklenen Marvel Filmleri Vizyon Tarihleri

marvel-filmleri

Paylaşmayı unutmayın.

Beklenen Marvel Filmleri Vizyon Tarihleri – Marvel filmleri her yıl heyecanla beklenir. Yaptığı filmler ile adeta yeni bir evren tasarlamış olan Marvel yeni çıkacak olan filmlerini ve vizyon tarihlerini genelde sır gibi saklar. Ancak 2009 yılında Marvel’ı satın alan Disney sayesinde bu sırlar biraz daha aydınlanmaya başladı. Paylaşılan bazı filmlerin açıklanan yeni vizyon tarihleri ise Marvel sevenleri oldukça mutlu edecek gibi gözüküyor. Paylaşılan tarihler çok yakın bir zamanda olmasa da eğer sinematik evreni seviyorsanız son birkaç yılınız harika geçecek.

Black Widow (1 Mayıs 2020)

marvel-filmleri-black-widow

Konusu aslında Joker filmi ile aynı çünkü Black Widow karakterinin bu noktaya nasıl geldiğini anlatan bir senaryoya sahip. Böyle filmlerde eski oyuncuları göreceğimizden sevdiğiniz karakter Avangers ‘da öldüyse bu onu son görme şansınız olabilir.

The Eternals (6 Kasım 2020)

Milyonlarca yıl önce yaratılan iki ırkın güç denemesini izleyeceğimiz seri Jack Kirby’ e ait.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7 Mayıs 2021)

marvel-filmleri-dr-strange

Film hakkında tek bir şey biliyoruz o da vizyon tarihi. Yapımcılar merakı arttırmak için içeriği bizlerle paylaşmak istemiyor olabilir.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12 Şubat 2021)

Adını söyleyene kadar filmin yarısının bittiği bu yapım Asyalı süper kahramana ait olacak. Babasını hayatının merkezine oturtan çocuk, büyüdüğünde işlerin öyle olmadığını anlayınca babasıyla ölesiye bir rekabete katılıyor.

Thor: Love and Thunder (5 Kasım 2021)

marvel-filmleri-thor

Asgard’ın yöneticiliğini Valkyrie’ye, unvanını ve çekicini de Jane Foster’a bırakan Thor’un hikayesini izleyeceğiz. Ragnarok ekibini ve çekicin kaderini izleyeceğimiz Thor: Love and Thunder izleyenleri hem gülümsetecek hem de ağlatacak gibi gözüküyor.

Örümcek Adam 3 (16 Temmuz 2021)

Daha önceden örümcek adam karakteri yüzünden büyük bir sorun yaşayan Marvel bari elimizdeyken filmini çekelim diyor ve projeyi başlatıyor. Fakat izleyiciler ne filmin adını biliyor ne de göreceği içeriği.

Black Panther 2 (6 Mayıs 2022)

marvel-filmleri-black-panter

Başta Netflix olmak üzere çoğu yapımcı firma değişiklik yaparak dikkat çekmek istiyor. Netflix film ve dizilerinde genellikle eşcinsellik ve bir siyahi genç oluyorken Black Panther kadrosu neredeyse tamamen siyahi oyuncular üzerine kurulu.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 ve Blade

Bu iki filmin yayın tarihi maalesef açıklanmadı. Bu listede neden var olduğunu düşünüyorsanız; Filmlerin en azından yapılacağı onayını aldığını izleyicilere bildirmek istedik. Filmlerin yayın tarihleri hakkında bilgimizin olmadığı gibi Marvel senaryoları hakkında da çok paylaşımcı değil.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar