Apple Watch 7 Özellikleri ve Fiyatı

Paylaşmayı unutmayın.

Apple Watch 7 Özellikleri ve Fiyatı. Geçtiğimiz gün düzenlenen Apple’ın etkinliğinde kesin olarak tanıtılması beklenen Apple Watch iddiaları doğru çıktı. Apple, akıllı saat serisinin yeni üyesi olan 7. Nesil Apple Watch’ı kullanıcılarına tanıttı. Akıllı saat meraklılarının favori ürünlerinden bir tanesi olarak bilinen; Watch serisinin yeni üyesi bir hayli iddialı özelliklere sahip diyebiliriz. 

Apple Watch 7 Özellikleri ve Fiyatı

Apple Watch 7 Özellikleri

apple-watch-7-ozellikleri-ve-fiyati

Apple’ın akıllı saat serisi olan Apple Watch’ların sonuncusu 7 ile gelen yenilikler arasında en dikkat çeken şey; tasarımsal yenilikler olacaktır. Beklenilenin ya da istenilenin aksine henüz düz kenarlar gelmiş olmasa da tasarımsal açıdan yapılan dokunuşlar, cihaza farklı bir görünüm kazandırıyor. Tasarımsal olarak diğer modeller ile yüksek oranda aynı kalmış olsa da; ekran boyutunun ciddi anlamda arttığını söylemek mümkün. 

Hep Açık Retina ekranı daha büyük hale getirmek için tasarımda önemli değişiklikler yapmamız gerekiyordu. Bu inovasyonlar aynı zamanda çatlamalara karşı bugüne kadarki en dayanıklı ön kristalin ortaya çıkmasına da yardımcı oldu.

Apple

Önceki serilerde de yer alan, akıllı saatlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan toz ve suya karşı dayanıklılık 7. Nesil akıllı saatte de yer alıyor. Su geçirmezlik iddiası IPX 6 teknolojisi ile daha da geliştirilmş. 

Apple’ın kullanıcılarına pil konusunda vaadi ise cihazın tek bir şarjla 18 saate kadar kullanılabiliyor oluşu. Ek olarak önceki nesil akıllı saate göre; Type – c teknolojisi sayesinde, %20’ye kadar daha hızlı şarj olabilir hale getirilmş. Ayrıca ekranın büyümesi ile birlikte şarj tüketiminde artış görüleceği zaten neredeyse tüm kullanıcıların yeni cihazdan beklentileri arasında yer alıyordu. Fakat Apple bu konuda tercih hakkını uzun ömürlü bir kullanım sunan batarya yerine; daha hızlı şarj olabilen bir pilden yana kullanmş. 

apple-watch-7-ozellikleri-ve-fiyati
@DonanımHaber

Yeni Apple Watch 5 farklı renk seçeneğine sahip olarak piyasaya sürülüyr. Diğer yandan renk seçeneklerine baktığımızda; siyah, mavi, gümüş, koyu yeşil ve kırmızı renklerinin yer aldığı görülüyr. 

Apple Watch Series 7 Fiyatı

Son olarak Apple watch fiyat konusuna gelecek olursak; cihazın Türkiye piyasasındaki fiyatı henüz açıklanmış değil. Fakat etkinlikte ABD pazarındaki fiyatın 799 dolar olacağı açıkland. 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar