Xiaomi Yeni Akıllı Saati – Mi Watch

Paylaşmayı unutmayın.

Xiaomi Yeni Akıllı Saati – Mi Watch – Teknoloji devi olan Xiaomi akıllı saat yarışında önemli bir duyuru yapmıştı. Geçtiğimiz eylül ayında tanıtımı yapılan teknoloji şirketi Xiaomi tarafından üretilen Mi watch akıllı saati nihayet ülkemizde de satışa sunuldu. Uzun süren batarya durumu, koruyucu cam özellikleri ve dayanıklı ve yeni ve estetik tasarımı ile çoğu kullanıcının ilgisini çekmiş durumda. Özellikleri ve fiyat durumu geçtiğimiz günlerde belli olan Xiaomi Mi Watch’ı gelin birlikte inceleyelim.

Xiaomi Yeni Akıllı Saati – Mi Watch

Mi Watch Özellikleri Neler?

xiaomi-yeni-akilli-saati-mi-watch
miShoptr

Peki piyasaya sürülen yeni mi watch akıllı saatin diğer akıllı saatlerden farkı nelerdir.

Öncelikle 1.39 inçlik boyutu ile geniş bir ekran fırsatı sunuyor bunun yanında cam tasarımında kullandığı gorilla class 3 ise sağlamlık konusunda yarar sağlıyor. 450 nits Amoled ekranıyla gün ışığında bile rahat bir görüş sunuyor. En önemli özelliklerinden biri ise 420 mAh ‘ lik batarya size 16 güne kadar kullanım imkanı süreceğini iddia ediyorlar ve bu piyasada bulunan diğer akıllı saat modellerine göre kendi klasmanında çok iyi bir değer.32 gram üretilen bu saat oldukça hafif. Su dayanaklığına gelirsek yeni Mi watch 5 atm basınca kadar Dayanıklılık imkânı verebiliyor bu da saati kullanırken ellerinizi yıkayabilirsiniz, duş alabilirsiniz hatta yüzebilirsiniz.

Xiaomi Yeni Akıllı Saati – Mi Watch – Yazılım Kısmı;

Solunum egzersizi, Kalp atış monitörü, Arama yanıtlama, Bildirim ekranı, Uyku izleme, Enerji seviyesi, Stress seviyesi, Gps(Global Positioning System), Pusula, Hava basıncı ve yükseklik, Kanda ki oksijen miktarı ölçümü…

Xiaomi mi wacth u diğer akıllı saatlerden ayıran bir diğer özelliği ise içinde bir sesli asistan bulunuyor ve verdiğiniz komutlarla hava durumu, İnternete bağlı cihazlarınızın kontrolü hatta yemek tarifi bile öğrenebilirsiniz. Xiaomi mi watch’ın içinde 17 profesyonel spor modu ve 117 farklı egzersiz bulunuyor.

Mi Watch Fiyatı nedir?

xiaomi-yeni-akilli-saati-mi-watch
miShoptr

Genellikle fiyat performans ürünleri tasarlayan ve fiyatı genel olarak rakiplerinden daha uygun fiyatları sağlayan Xiaomi şirketi ürün tanıtım aşamasında 99 Euro olarak bahsedilmişti. Ülkemizde ise ürün Mishoptr sitesinden 1099 TL üzerinden satışa sunuldu. Performansı yüksek ve fiyatı uygun bir akıllı saat arıyorsanız bu Saat’i kesinlikle listenize koymanızı öneririz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar