Amazon Prime Video Temmuz Ayında Neler Geliyor?

Paylaşmayı unutmayın.

Amazon Prime Video Temmuz Ayında Neler Geliyor?Amazon Prime Video her ay yeni içerikleri ile birlikte abonelerinin karşısına geliyor. Geldiğimiz Temmuz ayı itibariyle de Prime Video yeni film ve dizi sezonlarını vizyona sokuyor. Toplamda 150 milyona yakın abonesi bulunan platformda her ay farklı işlerle karşılaştığımızı söyleyebiliriz. AmazonPrime Video için Temmuz ayında bol aksiyonlu ve gerilimli içerikler seçmiş gibi gözüküyor. 

Amazon Prime Video Temmuz Ayında Neler Geliyor?

The Tomorrow War

amazon-prime-video-temmuz-ayinda-neler-geliyor
@amazonprimevideo

Temmuz ayında Prime Video için vizyona girecek olan ilk yapım bol aksiyonlu bir film oluyor. Ek olarak başrolünde muhteşem oyuncu Chris Pratt’in bulunduğu The Tomorrow War 2 Temmuz itibariyle izlenebiliyor. Filmin konusundan bahsedecek olursak da 2051 yılından gelen bir grup askerin gelecekte olacak bir savaşın haberini vermesiyle film başlıyor. 30 yıl sonra başlayan savaşta insanlık artık yok oluşun ucuna yaklaşıyor. Gerçekleşecek olan bu küresel savaşta ise neyle karşılaşıldığı tam olarak söylenmiyor. Bütün ülkeler bu gelecek savaşı için bir araya gelerek 2051 yılına asker göndermeye başlıyor. Giden askerlerin 1 hafta içerisinde görevlerini tamamlamaları ve geri dönmeleri sağlanıyor. Fakat gidenlerin bazıları geri dönemiyor. Prime Video için gelen bu bol aksiyon ve gerilimli The Tomorrow  War hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediliyor.

Making The Cut 2. Sezon

amazon-prime-video-temmuz-ayinda-neler-geliyor
@onlinedizi

Amazon Prime Video için açıklanan bir diğer içerik ise Making The Cut programının 2. sezonu oluyor. Dikiş Tutturmak olarak çevrilen programın yeni sezonunda sunucular Heidi Klum ve Tim Gunn’a süper model Winnie Harlow ve Moschino Kreatif Direktörü Jeremy Scott eşlik ediyor. Yayınlanan sezon içerisinde ise yine oldukça eğlenceli anlar yaşanıyor. Ek olarak Los Angeles’da çekilen programın ikinci sezonunda yapımcılığı Hello Sunshine ve Amazon Studios üstleniyor diyebiliriz. Ayrıca Prime Video izleyicilerinin bayılacağı bu yeni sezon ise 16 Temmuz ile birlikte izleyicileriyle buluşuyor.

Jolt – Amazon Prime Video Temmuz

amazon-prime-video-temmuz-ayinda-neler-geliyor
@youtube

Amazon Prime Video için Temmuz ayında yayına girecek olan bir diğer film Jolt oluyor. Diğer yandan aksiyonu ve gerilimi bol olan Jolt 23 Temmuzda yayına giriyor. Filmdeki başrolü Kate Beckinsale alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Tanya Wexler’ı görüyoruz. Kısaca filmin konusuna değinecek olursak hayatı boyunca istismarcı, acımasız ve düzenbaz olduğuna dair tanıklık ettiği kişilere karşı vahşice davranmasına neden olan bir rahatsızlığa sahip Lindy’nin hikâyesine odaklanıyoruz. Lindy sahip olduğu bu nörolojik rahatsızlığı nedeniyle olağandışı bir doktor olan Dr. Munchin ile karşılaşıyor.

Doktor, Lindy için rahatsızlığının dürtülerini engelleyecek bir yelek tasarlıyor ve giymesini istiyor. Son olarak yelek sayesinde Lindy dürtülerini tetikleyen ortamdan uzaklaşana kadar dengesini koruyabilme kabiliyetini elde ediyor. Fakat rahatsızlığı nedeniyle hayatı boyunca aşkı ve normalliği bulamıyor.

Oldukça farklı bir hikâyeye sahip olan Jolt, Prime Video kullanıcıları ile 23 Temmuz Cuma günü buluşmayı bekliyor. Oyuncu kadrosunda Stanley Tucci gibi oyuncuların bulunduğu film beklentileri karşılayacak gibi duruyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar