Amazon Prime Dizileri – Kaliteli Bir Platform’un Mutlaka İzlemeniz Gereken Dizileri

Paylaşmayı unutmayın.

Amazon Prime Dizileri – Kaliteli Bir Platform’un Mutlaka İzlemeniz Gereken Dizileri – Maceradan komediye, bilim kurgudan gerilime çokça seçenek barındıran Amazon Prime dizilerini sizler için sunduk. Amazon Prime’ın orijinal dizi alternatiflerine bir bakın deriz!

Bu yüzyılı açıklayan mühim mihenk taşlarından olan, yeni kuşak platformlardan farklı olan Amozon Prime’dan bahsedeceğiz. Zira Amazon Prime emsalsiz abonelik örneği sunmaktadır ve iç yapımlarına geniş sözleşme olanağı sağlamaktadır. Değişik içerik arayışında olan insanlar için otantik diziler bulunduran platformda her beğeniye göre alternatifler vardır. Bununla beraber yabansı estetik mantığı olan Amozon Prime dizilerini sizler için sıraladık.

Amazon Prime Dizileri – Kaliteli Bir Platform’un Mutlaka İzlemeniz Gereken Dizileri

amazon-prime-dizileri-kaliteli-bir-platformun-mutlaka-izlemeniz-gereken-dizileri
@boldapp

İşte Amazon Prime Dizileri!

Tales From The Loop

Kozmosun sırlarını çözmek, anlamak, gizil kalmış realiteleri açığa çıkarmak için geliştirilen makine mevcut bu dizide. Zira makinenin üstüne kurdukları bu yaşama alanının ve burada hayatlarını devam ettiren bireylerin öyküsünü anlatıyor.

Tom Clancy’s Jack Ryan

Gergin aksiyon ve politik hileler ilginizi çekiyorsa bu dizi tam size göredir. Bununla birlikte bu dizi bir roman dizisinden esinle uyarlanmıştır. Casusluk, casusa karşı ajan mücadelesi düzelerini yeterince almanız mümkün. Bununla beraber karakter olgunlaşması ve öykü örgüsünden baktığımızda trend oluşunun nedenini anlıyoruz.

Undone

Miyazaki dışında, animasyon izlemeye çekiniyoruz. Bu nedenle Undone, çok başarılı yarım saatlik animasyon dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Alma’nın trafik kazasının arkasından istikbali anlama yeteneği ile babasının ölümünü takip etmesini seyrediyoruz. Bununla beraber animasyonu yağlıboya ve realite devinimlerin tekniğiyle buluşturuyorlar. Zira bu animasyon drama kökenlidir ve bu teknik ile yeni bir başlangıç noktası olarak düşünüyoruz.

Kara Mizah Dizisi

Patriot

amazon-prime-dizileri-kaliteli-bir-platformun-mutlaka-izlemeniz-gereken-dizileri
@primevideo

Amozon’un orijinal dizisi olan Patriot dizisi 2015 yılı yapımıdır. Bununla beraber 2 sezon 18 bölüm görmekteyiz. Bunun yanında konusuna baktığımızda bir istihbarat subayının ajan olarak Batı’ya gitmesini anlatıyor. Sonrasında da bu gidişiyle beraber başına gelen farklı durumları görmekteyiz. Sonuç olarak İran’dan gelecek nükleer saldırıyı önlemek amacıyla orada bulunmaktadır. Bunların yanında kara mizah olduğunu da belirtmemiz mümkün.

The Boys

Öncelikle süper güçleri olan bireyleri anlatıyor. Bu insanların kendi markalarının, gelirlerinin bulunduğu ve hepsinin yıldıza dönüştüğü evreni görürüz. Bununla beraber aynı süper bireylerin suçlu olduğu öykü, yozlaşmaya ilişkin çok mühim bir öyküdür. Yaşamları süper bireyler tarafından kötü rüyaya evrilen yedi kişilik ekibin realiteyi meydana çıkarmaları öyküsüdür.

Good Omens

Fantastik edebiyata ait olan romandan uyarladıkları mini dizi olduğunu söylememiz mümkündür. Bununla beraber dizi, dünyanın tükenmesine karşı olan melek ve şeytanı anlatıyor.

Jean Claude Van Johnson Hayranları İçin Dizi!

Jean Claude Van Johnson

Bu dizi Jean claude van johnson’ın kendisini oynadığı komedi dizisi serisidir. Bununla beraber dizi bir yandan realiteyi göz önüne alan bir yandan da absürt bir öykü. Sonuç olarak tek oturuşta bitirmenizin mümkün olduğu dizidir.

Truth Seekers

amazon-prime-dizileri-kaliteli-bir-platformun-mutlaka-izlemeniz-gereken-dizileri
@amazonprime

Öncelikle İngiliz mizahını seven insanların dikkatini çekmesi olası olan bir dizidir. Çokça eğlenmenizin mümkün olduğunu belirtmemiz doğru olur. Bunun yanında komedi olmasının yanı sıra korku unsurunun da var olduğunu belirtelim.

Modern Love

Öncelikle bu dizi romantik komedi kategorisinde yer almaktadır. Bununla birlikte bu dizi New York Times makalelerinden yola çıkıp, birey olmanın ayrıntılarına değinmektedir. Çağdaş zamanda sevgiyi, arkadaşlığı, başarıyı sorguluyor. Sonuç olarak 21. Yüzyılda aşkı ele aldığını söylememiz doğru olur.

Hanna

Doğduğu zamandan itibaren yaşama yöntemlerini kavrayan Hanna’yı konu eder.  Hanna geçmişinde gerçekleşmiş bir-takım durumlar sebebiyle babasıyla ormanda hayatta kalmaktadır. Sonuç olarak Hanna, 15 yaşına girdiğinde ormandan kaçar. Bununla beraber Onu macera dolu zamanlar beklemektedir.

Ödülleri Kapmayı Başaran Müthiş Dizi!

amazon-prime-dizileri-kaliteli-bir-platformun-mutlaka-izlemeniz-gereken-dizileri
@primevideo

Fleabag

Bu dizi yeni bir trajediden kurtulmuş bir kadını konu eder. Bununla birlikte kadının yaşamla mücadele etme gelgitlerini aktardıkları bir oyundan uyarladıkları dizidir. Zira bu dizi 2. Sezonuyla müthiş bir karşılık buldu. Sonuç olarak bir-çok ödülü de kapmayı başardı.

Upload

Öncelikle bu dizi müthiş bir çerez dizidir. Bununla beraber aklınızı çok kullanmadan sadece hoş zaman geçirme odaklıysanız tam size göredir. Bunun yanında dizide, teknoloji bireylerin zihninin cennete yaşamasını mümkün kılar. Fakat bu cenneti denetleyen bir şirket mevcuttur. Sonuç olarak cennette dahi dünyadaki banka hesabınız önemlidir.

Sneaky Pete

Öncelikle bu diziyi izlemeye başladığınızda zaman bütününü bitirme isteğiniz oluşur. Bununla birlikte bu dizi, gangsterlerden birisini konu eder. Bu karakter bu durumdan kaçmak için hapisteki arkadaşının kimliğine girer. Sonuç olarak dolandırıcının kaçma öyküsünü anlattığını söylememiz mümkün.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar