Albert Einstein CGI ile Yeniden Doğdu – Enerji Kullanımına Farkındalık

Paylaşmayı unutmayın.

Albert Einstein CGI ile Yeniden Doğdu – Enerji Kullanımına Farkındalık. Bilim adamı, Birleşik Krallık enerji farkındalık kampanyası olan “Akıllı Enerji” için canland. Onu gördüğünüzde çok şaşıracaksınız.

Bilim adamı Albert Einstein, Birleşik Krallık yönetimi tarafından desteklenen ve kar amacı gütmeyen bir kurum olan Smart Energy aracılığıyla hareketlend. Einstein, teknolojik enerjinin sorumlu kullanımı konusunda bir kampanyanın yüzü oldu. Ek olarak CGI teknolojisini kullanan etkinlik, bir reklam kampanyası vasıtasıyla akıllı telefonlar ve akıllı aydınlatma gibi günlük yeniliklerde enerji kullanımını değerlendirmek adına Albert Einstein’ı modern çağa uyarladı.

albert-einstein-cgi-ile-yeniden-dogdu---enerji-kullanimina-farkindalik

Albert Einstein CGI ile Yeniden Doğdu – Enerji Kullanımına Farkındalık

Şunu söylemek gerekir ki; Albert Einstein bugün hayatta olmuş olsaydı; teknoloji ve bilimin bugünün dünyasına ne kadar uygun hale geldiği ile gurur duyardı. Söz konusu olan enerjinin kullanımına ilişkin kampanya ile ilgili, Einstein’ın yalnızca İngilizlerin değil, tüketicilerin de enerji sistemleri hakkında kesinlikle söyleyecek bir şeyleri olacağına inanmaktayız. Etkinlik için Smart Energy tarafından paylaşılan tüketici araştırma verileri görüntülendiği zaman, bilim insanı dijital olarak tekrardan keşfedild.

Einstein ve Bir Farkındalık Kampanyası

Şaşırtıcı girişimi yerine getirmek için İngiliz Hükümeti; bir aktörün yardımıyla Einstein’in fotogerçekçi dijital görünümünü yaratan görsel efekt şirketi “The Mill’i” işe aldı. Ekip, Einstein’ın modeli üzerine yüz kasları, saç, kırışıklıkları ve göz detayları ekledi. Sonrasında salgın döneminde Einstein’i geri getirdi. Ayrıca CGI ve 4D hacimsel performans yakalama yöntemleri aktarıldı.

Einstein Görelilikle İlgili Cevaplar

Akıllı Enerji kampanyasına ilaveten, 1905 yılında görelilik teorisini geliştiren bilim adamının, kendisini dijital olarak da içeren başka bir yeni girişime daha katıldığı unutulmamalıdır. Diğer yandan Yeni Zelanda ve Austin merkezli “dijital insanların” geliştirilmesi konusunda çalışan UneeQ’nun girişimin bir parçası olarak değinebileceğimiz Einstein’ın dijital bir modelini geliştirdiğini söylemekte fayda var.

Son olarak bu vesileyle UneeQ, projeye doğal dil motorunu ve bilgi tabanını borç veren WolframAlpha adlı bir zeka aracı yardımıyla tamamland. Ek olarak bilim adamının görünümünü; sesini ve mimiklerini yeniden oluşturmak için İbrani Üniversitesi ile çalışmalara başladı. UneeQ, bu bağlamda dijital insanlar ile yapılan görüşmelerin, müşteri hizmetlerindeki etkileşimleri arttıracağını düşünüyor. Ek olarak bu teknolojinin hedefe ulaşmak adına kesin çözüm olacağını söylemektedir.

KaynakKaynak2

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar