Adidas Geri Dönüşüm Yatırımı Yapmaya Devam Ediyor

adidas-geri-donusum-yatirimi-yapiyor

Paylaşmayı unutmayın.

Adidas Geri Dönüşüm Yatırımı Yapmaya Devam Ediyor – Son yıllarda Adidas markası geri dönüşüm alanında oldukça önemli adımlar atıyor. Sadece geri dönüştürdüğü plastiklerden yaptığı ayakkabılardan oldukça fazla sayıda satış yapmıştır. Bu sayede hem kazanıyor hem dönüştürüyor. Adidas bu alanda yeniliklere devam ederek farklı bir reklam çalışması da yaptı.

Adidas Geri Dönüşüm Yatırımı Yapmaya Devam Ediyor

@complex

Adidas Confirmed

Confirmed adında yepyeni bir adidas uygulaması var. Bu uygulama, kullanıcıları en yeni hikayeler ve sürümler hakkında güncel bilgiler vermek ve aynı zamanda alışveriş yapabilmeleri için tasarlandı. Ve insanları uygulamayı kullanma konusunda heyecanlandırmak için adidas, eski adidas giysilerinden yapılmış üst düzey mobilya tasarımlarını paylaşıyor.

Depolardan, farklı ülkelerden ve diğer kaynaklardan temin edilen önceden var olan giysilerden 10 parça mobilya oluşturuldu. Proje için adidas, eski marka Round Two’nun kurucu ortağı Sean Wotherspoon ile birlikte çalışan DRx olarak da bilinen tasarımcı Darren Romanelli ile birlikte çalıştı.  Koleksiyonun bir parçası olarak rüzgarlık, sweatshirt, şort ve diğer adidas tasarımları şezlonglara ve aşk koltuklarına dönüştürüldü. Sınırlı bir süre için, bu özel yükseltilmiş parçalar, yeni adidas Confirmed uygulamasını indirenlere veriliyor.

@complex

DRx Romanelli Adidas Ortaklığı

DRx Romanelli, yakın zamandaki LN-CC kapsülüne uygun olarak, yaşanılan yaşam alanları için ideal olan başka bir ileri dönüşümlü mobilya seti sunuyor. Romanelli, arkadaşı Sean Wotherspoon ile ortaklaşa, adidas’ın ilk RE: NEW projesi olarak verilmek üzere, eski adidas giysilerinden üretilen bir dizi sandalye ve koltuk tasarladı. 

Adidas’ın CONFIRMED uygulamasının bir parçası olan RE: NEW, çevreye daha az zarar veren klasik ve ileri dönüştürülmüş ürünler sunmayı amaçlıyor. Bu ürünler ve davranış çevre bilincine sahip bir çaba olarak karşımıza çıkıyor.  Bu çaba için Romanelli, Wotherspoon’u Romanelli’nin sekiz adet sandalyeye ve aşk koltuklarına dönüşmesi için primo vintage adidas giysilerini tedarik etmeye davet etti.

adidas-geri-donusum-yatirimi-yapiyor
adidas-geri-donusum-yatirimi-yapiyor

Grafik tişörtler, naylon rüzgarlıklar, jarse eşofman altı, yırtılmaz şort ve eski okul EQT öğelerinden her şey panellere dönüştürülecek ve Romanelli daha sonra Los Angeles’ta sürdürülebilir yastıklama ile işlemi ile bitmiş ürünlere birleştirecek. 26 Kasım’dan itibaren çekilişe katılmak için Adidas’ın Comfirmed uygulamasını indirin. 6 Aralık’ta sona erecek ve kazananlar kısa bir süre sonra açıklanacak.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar