Acun’dan Yeni Dijital Platform Exxen

acun'dan-yeni-dijital-platform-exxen

Paylaşmayı unutmayın.

Acun’dan Yeni Dijital Platform Exxen – Gün geçtikçe dijital platform savaşları kızışırken, Acun Ilıcalı da televizyonculuk kariyerine dijital dünyayı da ekliyor.  Kuruluş aşamasında olan dijital platformu “Exxen”i sosyal medya hesabından duyuran Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir tv programında yeni dijital platformuyla ilgili ayrıntıları da ilk kez açıkladı. Platformun isim babalığını ünlü reklamcı Ali Taran’ın yaptığını belirten Ilıcalı kendi Instagram hesabı üzerinden “Yeni dijital platformumuz @exxen’de yakında beraberiz..” notu ile sevenleriyle paylaştı. 

Uzun yıllardır televizyonun şımarık çocuğu olarak tanına Acun, geçtiğimiz 10 yılda sektörün büyük bir çoğunluğunu eline alarak kendi kanalını kurdu. Yenilikçi içerik ve formatları ile Acun, başarısına başarı katıyor. Son röportajlarında Netflix’e rakip olacak bir projesinden bahsetmişti ve sonunda bunu duyurdu.

Acun’dan Yeni Dijital Platform Exxen

acundan-yeni-dijital-platform-exxen

Dijital Platform Exxen Acun Ilıcalı İmzası 

Acun Ilıcalı, basında çıkan “Netflix’e rakip geliyor!” haberlerini de değerlendirdi. Dijital platformların aslında herkesin başarılı olabileceği özel bir sektör haline geldiğinin altını çizerken Netflix gibi dijital platformların rakibi olmadıklarını belirtti. 

Hayal Edilen Projeler Exxen Hayata Geçecek 

Exxen’in üretilecek tüm içeriklerin oldukça zengin içerikler olduğunu belirten Acun Ilıcalı, İbrahim Büyükak ve Beyazıt Öztürk ortak bir projesinin de platformda yer alacağını duyurdu. Modellik yarışmalarından, özel programlara kadar birçok programında müjdesini veren Ilıcalı, birçok ünlü ismin Exxen de yer alacağını da vurguluyor. Kendisinin de bir hayalini hayata geçireceği platformun henüz hangi tarihte yayına başlayacağı açıklanmadı. 

acundan-yeni-dijital-platform-exxen
@gursesgazetesi

TV8’de başarılı işlere imza atan Acun Ilıcalı’nın Exxen’in de şimdilik ne gibi içerikler olacağı belli değilken Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Beyazıt Öztürk, Cem Yılmaz gibi isimlerin platform için orijinal program ve filmlerde yer alacağının müjdesini de verdi. Henüz Exxen için ayrılacak bütçe belli olmasa da Acun Ilıcalı bu işi de bir numara olmak için en iyi ve özel bütçeyi hazırlamak için çalışmalarına devam ediyor.  Geçtiğimiz aylarda Netflix’te izleyici ile buluşan Exatlon Türkiye’nin yapımcısı olarak da adından bahsettiren Acun Ilıcalı bu sayede ilk dijital platform deneyimini de Netflix de gerçekleştirmiş oldu. En çok izlenen Netflix programları arasında yerini alan Exatlon Türkiye Exxen’in hayata geçmesini daha da hızlandırmış oldu. 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar