Acun Ilıcalı Yeni Platform – Netflix’e Rakip Olacak Bir Platform Kuruyor!

Paylaşmayı unutmayın.

Acun Ilıcalı Yeni Platform – Netflix’e Rakip Olacak Bir Platform Kuruyor! – Bilindiği üzere Acun Ilıcalı ülkemize birçok yarışma programı kazandırmış bir kişi olarak karşımıza gelmektedir. Özellikle Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye gibi programların kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından beğenilmesi Acun Ilıcalı’yı çok daha meşhur etmiştir. Bu yıl ise korona virüs salgınına rağmen Survivor programının çekimlerine devam eden Acun Ilıcalı son yılların en büyük reyting puanlarını elde etmiştir. Daha sonrasında ise Exatlon Türkiyeprogramını Netflix üzerinden izleyicilerle buluşturmuştur.

acun-ilicali-yeni-platform-netflix’e-rakip-olacak-bir-platform-kuruyor!

Acun Ilıcalı Yeni Platform – Netflix’e Rakip Olacak Bir Platform

Acun Ilıcalı Exatlon Türkiye programını Netflix platformu üzerinden yayınlamasının ardından aslında İnternet üzerinde de büyük bir izleyici kitlesinin var olduğunu fark etti ve hemen bu konu ilgili birtakım çalışmalara başladı. Oldukça hızlı bir gelişme olarak ise kendisinin Netflix platformuna benzeyen bir dizi-film platformu üzerinde çalışmalara yöneldiği duyuruldu. Fakat bu haberin ise şu an için söylenti konumunda olduğu ve halen direkt kendisinin ağzından yapılmış bir açıklamanın bulunmadığı da belirtildi. Muhtemelen ise açacağı bu İnternet platformunda ise kendi program ve yarışmalarını yayınlayarak televizyon izleyicisi haricinde de aktif bir İnternet izleyicisi elde etmeyi planlamaktadır diyebiliriz.

Netflix’e Rakip Olacak Bu Platformun Avantajları Neler Olacak?

acun-ilicali-yeni-platform-netflix’e-rakip-olacak-bir-platform-kuruyor!
@ahvalnews.com

Netflix platformuna rakip olabilecek bu yerli platform aslında RTÜK’ün getirdiği birtakım sansür durumlarından kurtulmayı sağlayacaktır. Genel olarak ufak bir kelimenin bile sansüre girdiği ülkemiz televizyon mecrasında birçok kişi de bu durumdan dolayı şikayetçidir. Acun Ilıcalı da kuracağı bu yeni platform üzerinden daha rahat program, dizi ve film yayınlarını yapabilecektir. Genel olarak zaten yerli versiyonları bulunan bu Netflix platformlarının pek fazla iyi bir şekilde işlemediği de aşikardır. Bu noktada ise Acun Ilıcalı iyi bir reklam çalışması ile bu platformunu milyonlarca kişiye ulaştırabilme potansiyeline sahiptir.

Kurulacak bu yerli platform ise izleyicilerin de avantajına olabilir. Şu an faaliyetlerini sürdüren platformlar ile birlikte bir rekabet ortamı oluşturulursa üyelik fiyatları açısından izleyiciler büyük fırsatlarla karşılaşabilirler. Fakat bu konular için daha çok erken olduğunu belirtebiliriz. Yakın bir zamanda duyurusunu beklediğimiz bu Netflix rakibi yeni platformun ülkemiz adına iyi işler çıkaracağını düşünüyoruz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar