Apple Yeni Nesil iPad Duyurdu! 9. Nesil iPad Fiyat ve Özelikleri

Paylaşmayı unutmayın.

Apple Yeni Nesil iPad’i Duyurdu! 9. Nesil iPad Fiyat ve Özelikleri – Apple, özellikle de iPhone 13’ü tanıtacağı için merakla beklenen etkinlikte kullanıcılarına büyük bir sürpriz yaptı ve yeni İpad cihazını da duyurdu. Apple tarafından düzenlenen etkinlikte iPhone 13 mini, Pro ve Pro Max modelleri kullanıcılara tanıtıld. Etkinlikte hiç şüphesiz ki kullanıcıları en fazla şaşırtan dokuzuncu nesil iPad hakkında yapılan duyurular oldu.

Apple Yeni Nesil iPad’i Duyurdu! 9. Nesil iPad Fiyat ve Özelikleri

9. Nesil iPad Özelikleri

apple-yeni-nesil-ipad-duyurdu-9-nesil-ipad-fiyat-ve-ozelikleri
@Apple

Kullanıcıların beğenisine sunulacak olan yeni iPad modelindeki en büyük yenilik kuşkusuz ki ‘mini’ olarak nitelendirilen, ek olarak yeni bir modelin çıkacak olması. 11 yıldan beri tablet kullanıcılarının favori modelleri arasında yer almakta olan iPad, 9. Nesil modeliyle de hayli iddialı bir konumda desek yalan olmaz. Daha sonra Apple yeni tabletinde eski tabletlerdeki tasarımı büyük ölçüde korumuş diyebiliriz. Estetik açısından şık bir görünüme sahip olmasının yanı sıra oldukça ergonomik olan tasarım, birkaç ufak revizyonla 9. Nesil iPad’de de kullanılmış. Ayrıca tabletin ekran kısmına geldiğimizde ise bazı iyileştirmelerin yapıldığı görülüyr. Ek olarak retina panelle piyasaya sürüleck olan cihaz, önceki modeller gibi 10.2 inçlik ekrana sahip. Ekran çözünürlüğü konusunda da herhangi bir değişiklik yok. Ekran görüntüsünü ortam ışığına göre ayarlayan True Tone özelliği ise ciddi anlamda geliştirilmiş diyebilirz. Yani artık iPad’lerin görüntüsü çok daha doğal bir hale gelecek. 

iPad işlemci boyutuna geldiğimizde ise cihazın üzerinde A13 Bionic işlemcisi yer alıyor. Yüksek performansa sahip olmasıyla dikkat çeken işlemci, klasmanında yer alan diğer modellere nazaran 6 kat daha hızlı bir şekilde çalışıyor. Cihazın ön kısmında 12 megapiksellik kamera yer alırken; arka tarafta ise 8 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kameraya yer verild.

apple-yeni-nesil-ipad-duyurdu-9-nesil-ipad-fiyat-ve-ozelikleri
@Apple

Apple Yeni Nesil iPad’i Duyurdu! 9. Nesil iPad Fiyatları

Son olarak kullanıcıların en çok merak ettiği şeylerden birisi de iPad fiyatları olarak karşımıza çıkıyor. Lansmanda yeni iPad’in fiyatları da açıklandı. Tabletin 64 GB Wi-Fi modeli 3.899 TL, Wi-Fi + Cellular modeli ise 5.399 TL’den başlayan bir fiyat etiketine sahip. Ayrıca 256 GB depolama alanına sahip olan modellerin fiyatları ise sırasıyla 5.599 TL ve 7.099 TL olarak öne çıkıyor. Ek olarak şu an için ön siparişte olan iPad modelleri 24 Eylül’de itibaren mağaza raflarındaki yerini alacak. 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar