iPhone 13 Tanıtıldı! İşte iPhone 13 Fiyat ve Özellikleri

Paylaşmayı unutmayın.

iPhone 13 Tanıtıldı! İşte iPhone 13 Fiyat ve Özellikleri– Apple, artık bir rutin haline gelen her yılda olduğu gibi bu yılda iPhone tanıtım etkinliğini düzenledi. Dijital ortamlar üzerinden yapılan etkinlikte, iPhone serisinin yeni cihazı kullanıcılara tanıtıld. 

iPhone serisinin bir önceki üyesi olan iPhone 12 ile iPhone 5’ten tanımış olduğumuz kalın kasa tarzı tasarıma geri dönüş yapan Apple, iPhone 13 modelinde de aynı tasarımla yola devam ediyor. Apple, kullanıcıları son derece memnun eden bu tasarımdan bir süre daha vazgeçmeyecek gibi duruyor. 

iphone-13-tanitildi-iste-iphone-13-fiyat-ve-ozellikleri
@Apple

iPhone 13 Tanıtıldı! İşte iPhone 13 Fiyat ve Özellikleri

iPhone 13 Özellikleri 

iPhone 13 özellikleri arasında ilk dikkat çeken şey; cihazın Apple A15 Bionic işlemciye sahip olması diyebiliriz. Benchmark testlerine bakıldığında A15 Bionic, diğer modellere göre çok daha hızlı bir kullanım deneyimi sunuyr. Geçtiğimiz yıl minimum 64 GB olan depolama alanı, bu yıl minimum 128 GB’a çıkartılmış durumda. Bu noktada cihazın giriş seviyesindeki modelinin; 128 GB depolama alanına sahip olması, rakipleri ciddi anlamda zorlayacak gibi duruyor. Ayrıca cihazda 6 GB’lık bir RAM yer alıyor.

iPhone 13 kamera özeliklerine baktığımızda ise hem arka hem de ön kameranın 12 megapiksel çözünürlükte ve geniş açı özelliğine sahip olduğu görülüyr. 6.1 inçlik ekrana sahip olan iPhone 13’ün kamerası özellikle de gece modu konusunda oldukça geliştirilmş. Smart HDR 4 teknolojisinin de yer aldığı telefonda; az ışıklı ya da karanlık ortamlarda dahi mükemmel fotoğraflar çekmek mümkün. Ek olarak, iPhone 12 Pro Max modelinden aşina olduğumuz kamera titreşimlerini azaltmak amaçlı kullanılan; sensör kaydırma sabitleme teknolojisi de cihazda yer almakta. Hem arka kamera hem de Face ID teknolojisine sahip olan ön kamera ile 4K / 60 FPS videolar çekmek mümkün.

iPhone 13 pil konusunda da ciddi iyileştirmelere sahip. iPhone 13, iPhone 12’yle kıyaslandığında neredeyse 2,5 saat daha uzun pil ömrüne sahip olmasıyla dikkat çekiyor.  

iphone-13-tanitildi-iste-iphone-13-fiyat-ve-ozellikleri
@Apple

iPhone 13 Fiyat

iPhone 13 fiyat birçok kişi tarafından merak ediliyor. 128, 256 ve 512 GB depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulan telefon sırasıyla; 11.999 TL, 12.999 TL ve 14.999 TL’lik fiyat etiketine sahip.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar